powered by

Ο Group CIO της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος στο 11th Banking, Forum & FinTech EXPO

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει καταστεί ακρογωνιαίος λίθος για την εξέλιξη του τραπεζικού τομέα, αναδιαμορφώνοντας τις παραδοσιακές πρακτικές και τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες. Τα τελευταία χρόνια, οι τράπεζες παγκοσμίως έχουν ξεκινήσει ένα ταξίδι ψηφιοποίησης των λειτουργιών τους, αξιοποιώντας την τεχνολογία για την ενίσχυση της αποδοτικότητας και τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη.

Ο μετασχηματισμός υπερβαίνει την υιοθέτηση ψηφιακών καναλιών. Περιλαμβάνει μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, που αξιοποιεί στο μέγιστο την ανάλυση δεδομένων, την τεχνητή νοημοσύνη και την αυτοματοποίηση. Ως εκ τούτου, όταν μιλάμε για ψηφιοποίηση αναφερόμαστε σε μια πολύπλευρη διαδικασία που περιλαμβάνει την τεχνολογική καινοτομία, τη βελτίωση της πελατειακής εμπειρίας και τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων.

Ο βαθύς ψηφιακός μετασχηματισμός του τραπεζικού τομέα θα βρεθεί στο επίκεντρο fireside chat με τίτλο "Digital Transformation". Την πλοήγηση στον κόσμο της ψηφιακής τραπεζικής θα αναλάβει ο Ελευθέριος Κορορός, Group CIO της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Στον συντονισμό θα βρίσκεται ο Νικόλας Αναστασίου, Director, Business Solutions and Services, της Logicom Solutions.

Σκιαγραφώντας την τράπεζα του μέλλοντος στο Banking, Forum & FinTech EXPO

Η συζήτηση θα γίνει στο πλαίσιο του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO, που παρουσιάζει η Logicom Solutions. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση του τομέα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Κύπρου που επιστρέφει τον προσεχή Δεκέμβρη. Το Συνέδριο στοχεύει στην αναζήτηση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου για τις τράπεζες και άλλους οργανισμούς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Παράλληλα έχει ως στόχο να διερευνήσει το πώς η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη έχει φέρει επανάσταση στον κλάδο.

Το σπουδαίο γεγονός, που παρουσιάζει η Logicom Solutions θα υποδεχτεί το κοινό του την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:30π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Εκεί, όπου καταξιωμένοι ομιλητές θα σκιαγραφήσουν την τράπεζα του μέλλοντος, με βάση τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις αλλαγές στην πελατειακή βάση και τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Ειδικότερα, οι ομιλητές θα καταπιαστούν με τα μεγάλα ευρωπαϊκά trend τόσο της τραπεζικής όσο και της, Fintech και των πληρωμών. Στη συζήτηση θα βρεθεί επί τάπητος και ο εγχώριος τραπεζικός τομέας σε συνάρτηση με τις προκλήσεις του και τις προοπτικές.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι αδιαμφησβήτητα πρωταγωνιστής της τραπεζικής. Συζήτηση σε πάνελ θα εστιάσει στις αλλαγές που φέρνει, ενώ, στα βασικά θέματα προς ανάλυση θα βρίσκεται και η αξιολόγηση των κινδύνων κρυπτογράφησης.

Των συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης θα προηγηθούν ομιλίες και χαιρετισμοί από κρατικούς αξιωματούχους και γνωστά στελέχη του τραπεζικού κόσμου και του κυπριακού επιχειρείν.

Ποιους ενδιαφέρει

Το σπουδαίο γεγονός, που παρουσιάζει η Logicom Solutions, αφορά σε μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνοντες Συμβούλους, Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη, Επικεφαλής και στελέχη λιανικής, εμπορικής και εταιρικής τραπεζικής, Επικεφαλής και στελέχη μικρομεσαίων τραπεζών, Τμήματα Στρατηγικής, Τμήματα Διαχείρισης Κινδύνων, Τμήματα Καρτών, CRM και Συστήματα Διαχείρισης Δεδομένων Πελατών, Τμήματα Πληροφορικής, Τμήματα Μάρκετινγκ κ.α.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Φόρουμ κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): eBOS, ECOMMBX, Ellinas Finance Public Company Ltd, Infocredit Group, Libertex, Mastercard, PwC Cyprus

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Ancoria Bank, AstroBank, Bank of Cyprus, Eurobank Cyprus, Hellenic Bank, National Bank of Greece (Cyprus)

Εκθέτες (μέχρι σήμερα): ASBISc Enterprises PLC, Ask Wire, C. Askotis Retail Ltd, EFFECT, Fortinet, IMR/University of NicosiaTM , JCC Payment Systems

Με την στήριξη: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Cyprus Electronic Money and Payment Institutions (ACEMPI), ISACA

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD και περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Γέφυρα για επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν και να δραστηριοποιηθούν σε αναδυόμενες αγορές ο όμιλος Eurobank
Γιώργος Παπαναστασίου: Σημαντική η διοργάνωση του Investopia στην Κύπρο-Παραμένει το ενδιαφέρον Taqa για GSI
Η νέα γραμμή πλεύσης του τομέα της ναυτιλίας και η προοπτική συνεργασιών εταιρειών από Κύπρο και ΗΑΕ
Ενέργεια και νερό ως βασικά συστατικά για τη βιώσιμη ανάπτυξη-Η σημασία των διατομεακών έργων
Eurolife: Βράβευσε πρωτότυπες κατασκευές με υλικά του δάσους
Πέτρος Χριστοδούλου: Τραπεζικός οργανισμός με εμβέλεια και δυνατότητες πολλαπλής ανάπτυξης η Eurobank Ltd
Δημήτρης Σκουρίδης: Γέφυρα που διαμορφώνει την ψηφιακή οικονομία του αύριο η Κύπρος-Η στρατηγική της χώρας
Το νέο τραπεζικό περιβάλλον, η ανάγκη προσαρμογής στην τεχνολογία και η επένδυση της Eurobank στην Κύπρο
Πρωινό τρέξιμο για υπουργό Οικονομικών ΗΑΕ και Παπαναστασίου πριν από το Investopia Global Mediterranean(pics)
Ένας νέος επενδυτικός άξονας και η Κύπρος ως κόμβος χρηματοοικονομικής και εμπορικής διασύνδεσης με τα ΗΑΕ