Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Στο «Ανταμοιβή» της Τρ. Κύπρου, Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher, Butterfly Beauty Store και Selekt Beauty

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ εντάσσεται στο Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου μέσω του δικτύου καταστημάτων λιανικής του, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία αγορών που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας αγορές από τα καταστήματα Beauty Line, Holland & Barret, Yves Rocher, Butterfly Beauty Store και Selekt Beauty, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Κύπρου θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν ή να εξαργυρώνουν βαθμούς, ενώ θα επωφελούνται αποκλειστικών προσφορών.

Στο πλαίσιο αυτό, μέχρι 24 Νοεμβρίου, θα λαμβάνουν πενταπλούς βαθμούς ανταμοιβής στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους της Τράπεζας Κύπρου για τις αγορές τους.

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας στην Κύπρο, με δεκάδες καταστήματα σε όλη τη χώρα. Με διαχρονική του αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, δίνει έμφαση στην εξειδίκευση και στην ποιοτική πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Ως εκ τούτου, η ένταξη των πιο πάνω καταστημάτων στο Σχέδιο ανταμοιβή, έγινε με γνώμονα το συμφέρον των καταναλωτών.

Το Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, αποτελεί το μεγαλύτερο Σχέδιο Επιβράβευσης καρτών στην Κύπρο, αφού δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών της Τράπεζας Κύπρου να συλλέγουν ή να εξαργυρώνουν βαθμούς, σε περισσότερα από 900 σημεία σε όλη τη χώρα, χρησιμοποιώντας απλά τις κάρτες τους της Τράπεζας Κύπρου. Πλέον, μέλος αυτού του τεράστιου δικτύου, είναι και οι επωνυμίες Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher, Butterfly Beauty Store και Selekt Beauty του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ.

Δειτε Επισης

«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
CTC: Αύξηση τζίρου, αλλά και ζημιών
Επίσκεψη Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Mitsides Point Σερβίας
Μειώθηκαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο
Το Hyundai IONIQ 5-N αυτοκίνητο της χρονιάς από το TopGear.com
Πιο λαμπερή από ποτέ η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων των Υπεραγορών Αλφαμέγα (pics)
Black Friday: Κάθε πέρσι και καλύτερα-Οι λόγοι του μουδιάσματος
Mall of Limassol: Το τοπίο της Λεμεσού επαναπροσδιορίζεται με το σύγχρονο εμπορικό κέντρο
Μουδιασμένη Black Friday, αισιόδοξοι για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο οι λιανέμποροι
Η νέα εκστρατεία της Alambra Fresh Milk «Μίλα μου για γάλα»