Εννέα μοναδικές κατοικίες σε όλη την Κύπρο, ιδανικές για μια άνετη οικογενειακή ζωή

Η αναζήτηση για το ιδανικό σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για οικογένειες, τα χαρακτηριστικά και οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένα σπίτι για να καλύπτει τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας, πολλαπλασιάζονται. Γιατί ένα σπίτι, πρέπει – μεταξύ άλλων - να είναι πάνω από όλα λειτουργικό, να προσφέρει άνεση, ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

Είτε ψάχνετε κάτι σε κεντρική τοποθεσία, είτε σε μια πιο ήρεμη περιοχή, εμείς επιλέξαμε επτά από τα πιο ελκυστικά και ενδιαφέροντα σπίτια σε όλο το νησί που εντοπίσαμε στον κατάλογο της Altia - σίγουρα θα βρείτε ένα που να ταιριάζει σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

1.Διώροφη-κατοικία-με-ιδιωτική-πισίνα-στην-Αλάμπρα

Διώροφη κατοικία με ιδιωτική πισίνα στην Αλάμπρα, Λευκωσία

Διώροφη κατοικία στην Αλάμπρα της επαρχίας Λευκωσίας με υπόγειο και πισίνα, χτισμένη στο βόρειο μισό του ακινήτου, με έκταση 920 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία και καθιστικό, κουζίνα με τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών και ντους. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, ένα γραφείο και ένα μπάνιο. Επιπλέον, διαθέτει υπόγειο 125 τ.μ. που περιλαμβάνει θέση στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, και μηχανοστάσιο πισίνας. Το ακίνητο επωφελείται από δικαίωμα διέλευσης 4,57μ.

2.Κατοικία-πέντε-υπνοδωματίων-στη-Νέα-Εκάλη

Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στη Νέα Εκάλη

Πολυτελής και απόλυτα λειτουργική διώροφη κατοικία ιδανική για μεγάλη οικογένεια που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από χώρο υποδοχής, σαλόνι, σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα, επιπλέον σαλόνι με τζάκι, πλυσταριό, τουαλέτα επισκεπτών, γραφείο και playroom τύπου en-suite με μπάνιο. Το μεσοπάτωμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι τύπου en-suite, κουζίνα με πλυσταριό και δύο βεράντες. Επιπλέον, υπάρχει σοφίτα που χρησιμοποιείται και ως αποθηκευτικός χώρος. Το ημιυπόγειο αποτελείται από κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι με μπαρ, αποθήκη και λεβητοστάσιο. Εξωτερικά, υπάρχει χώρος στάθμευσης, κήπος, πισίνα, τζακούζι και χώρος μπάρμπεκιου.

3.Πολυτελής-κατοικία-πέντε-υπνοδωματίων-με-πισίνα-στην-Τίμη

Πολυτελής κατοικία πέντε υπνοδωματίων με πισίνα στην Τίμη

Αυτή η εξαιρετικά κομψή, πολυτελής και υψηλής αισθητικής κατοικία σε προνομιακή θέση στην Τίμη, έχει εσωτερικό εμβαδόν 404 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 78 τ.μ., και υπόγειο 216 τ.μ. και έχει ανεγερθεί μέσα σε τεμάχιο με έκταση 2.408 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από χωλ, ενιαία κουζίνα με τραπεζαρία, σαλόνι, τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, πλυσταριό και γραφείο. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και μια σοφίτα με αποθηκευτικό χώρο. Το υπόγειο αποτελείται από βοηθητικό χώρο, αποθηκευτικό χώρο, δύο ντους, ένα playroom και έναν χώρο φύλαξης του εξοπλισμού της πισίνας. Εξωτερικά υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης και πισίνα.

4.Παραθαλάσσια-πολυτελής-έπαυλη-στο-Λατσί

Παραθαλάσσια πολυτελής έπαυλη στο Λατσί

Παραθαλάσσια πολυτελής έπαυλη στο Λατσί της Πάφου, μέρος του οικιστικού έργου Venus Beach Villas, εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ποιοτικό και πολυτελή τρόπο ζωής. Αποτελείται από εσωτερικό χώρο με εμβαδόν 168 τ.μ., μεγάλο υπόγειο 102 τ.μ., σκεπαστές βεράντες 18 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 116 τ.μ. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ιδιωτική πισίνα και έναν τεράστιο όμορφα διαμορφωμένο κήπο.

5.Κατοικία-με-πισίνα-στον-Στρόβολο,

Κατοικία με πισίνα στον Στρόβολο, Λευκωσία

Τριώροφη μονοκατοικία με πισίνα, υπόγειο και σοφίτα, σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Αρχάγγελο, στη περιοχή Χρυσελεούσας στον Στρόβολο της Λευκωσίας. Η κατοικία βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του οικοπέδου, και υπάρχει πρόνοια για παρόμοια ή πανομοιότυπη κατοικία στο ανατολικό κενό τμήμα του οικοπέδου. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με επιπρόσθετο καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, playroom, τουαλέτα επισκεπτών, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων στην κύρια κρεβατοκάμαρα υπάρχει γκαρνταρόμπα, ιδιωτικό ντους και ένα καθιστικό. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει υπόγειο εμβαδόν 114 τ.μ. που έχει μετατραπεί σε δύο υπνοδωμάτια με ντουζιέρα περίπου 50 τ.μ., και σοφίτα 45 τ.μ. που έχει χρησιμοποιηθεί ως δωμάτιο με ντους. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα και αποθηκευτικός χώρος.

6.Κατοικία-στην-Καλλιθέα,-Λευκωσία

Κατοικία στην Καλλιθέα, Λευκωσία

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία με σοφίτα και υπόγειο σε προνομιακή περιοχή στην Καλλιθέα, Λευκωσίας.

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαία κουζίνα, σαλόνι/τραπεζαρία και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, εκ των οποίων στην κύρια κρεβατοκάμαρα υπάρχει γκαρνταρόμπα. Η σοφίτα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, καθιστικό και τουαλέτα. Το υπόγειο αποτελείται από χώρους στάθμευσης, ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, μπαρ, δωμάτιο υπηρεσίας, μπάνιο και μια μικρή κουζίνα.

Εξωτερικά υπάρχει διαμορφωμένη αυλή, πισίνα με τζακούζι, χώρος BBQ και βοηθητικά κτίρια που χρησιμοποιούνται ως τουαλέτα και ντους.

7.Κατοικία-σε-κοντινή-απόσταση-από-την-θάλασσα-στην-Ορόκλινη,-Λάρνακα

Κατοικία σε κοντινή απόσταση από την θάλασσα στην Ορόκλινη, Λάρνακα

Διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με υπόγειο και ευρύχωρη αυλή που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παραλία της Ορόκλινη στην επαρχία Λάρνακως.

Η κατοικία περιλαμβάνει 3 επίπεδα. Το υπόγειο εκτείνεται περίπου στα 50 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και ένα μπάνιο. Το ισόγειο περιλαμβάνει ενιαίο χώρο με κύριο σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, πλυσταριό, ντους, τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, και στην κύρια κρεβατοκάμαρα υπάρχει ντουλάπα και σκάλα που οδηγεί στην σοφίτα με εμβαδό περίπου 60 τ.μ.

8.Διώροφη-Κατοικία-στην-Αγλαντζιά

Διώροφη Κατοικία στην Αγλαντζιά, Λευκωσία

Διώροφη κατοικία με σοφίτα και υπόγειο στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με τραπεζαρία, γραφείο, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο 1ος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει μπάνιο/τζακούζι και η δεύτερη κρεβατοκάμαρα έχει καθιστικό και στον όροφο υπάρχει και κοινόχρηστο μπάνιο. Επιπλέον η σοφίτα (περίπου 167 τ.μ.) αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο επιπλέον δωμάτια και ένα μπάνιο. Το υπόγειο (περίπου 270 τ.μ.) αποτελείται από δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, κουζίνα, μηχανολογικό δωμάτιο και στεγασμένους χώρους στάθμευσης.

9.Κατοικία-στην-Απαισιά,-Λεμεσός

Κατοικία στην Απαισιά, Λεμεσός

Ανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων που χωρίζεται σε 2 επίπεδα. Στο ημιυπόγειο υπάρχει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό και ένα επιπλέον σαλόνι με τζάκι, μια τουαλέτα επισκεπτών και δύο επιπλέον δωμάτια. Το ισόγειο αποτελείται από λόμπι εισόδου, γραφείο, υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, μπάνιο και τζάκι. Υπάρχει επίσης καλυμμένος χώρος στάθμευσης και λεβητοστάσιο. Το σπίτι διαθέτει κεντρική θέρμανση και ξεχωριστές μονάδες A/C.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και κατοικίες σε μειωμένες τιμές.

Δειτε Επισης

Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας
Απαντά σε ΔΗΣΥ για το στεγαστικό ο Ιωάννου-«Εφαρμόζονται ήδη από την κυβέρνηση πολλές από τις εισηγήσεις»
Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πολιτικών Μηχανικών ο αντιπρόεδρος του ΕΤΕΚ Πλάτωνας Στυλιανού