Glen Stewart Bullivant: Αν τα πράγματα δεν αλλάξουν θα σταματήσουν ως έχουν

«Αν τα πράγματα δεν αλλάξουν θα σταματήσουν ως έχουν», ήταν το βασικό μήνυμα της ομότιτλης παρουσίασης του Glen Stewart Bullivant, Fellow, Chartered Institute of Credit Management, Vice President, Honorary Treasurer and Executive Board Member, CICM κατά το 3ο Credit Risk Management Forum που παρουσίασε η Infocredit.

Όπως είπε η χορήγηση πίστωσης είχε ανέκαθεν κινδύνους, αλλά η μη χορήγηση πίστωσης είχε πάντα κίνδυνο. Σε ό,τι αφορά τη συμβολή του διαχειριστή πιστώσεων ο ομιλητής εξήγησε πως για αποτελεσματική δουλειά πρέπει να λαμβάνει υπόψη ότι κάθε αρνητικό γεγονός έχει επιδράσεις και ότι ο σημερινός συνδυασμός της μετακοβιδικής και της ενεργειακής κρίσης είναι τόσο σοβαρός όσο και κάθε προηγούμενη καταστροφή.

«Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι στο επίκεντρο», πρόσθεσε και πως η «ψυχική υγεία και η ευημερία του προσωπικού είναι εμφανώς πιο σημαντικές από ό,τι στο παρελθόν».

«Όσο περισσότερα γνωρίζετε για το πώς λειτουργεί η δική σας εταιρεία, όσο περισσότερα γνωρίζετε για το πώς λειτουργεί ο πελάτης σας, τόσο περισσότερο θα ξέρετε πότε και πώς να δράσετε», ήταν ακόμη μία πολύτιμη συμβουλή που έδωσε στο κοινό που βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια.

Στα highlight και η εισήγηση του που αφορά στην εκπαίδευση και αυτοβελτίωση. «Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που μπορείτε για να επιμορφωθείτε - μαθήματα κατάρτισης, διαδικτυακά σεμινάρια, συνέδρια - δεν είστε μόνοι. Η κοινότητα της διαχείρισης πιστώσεων είναι μια οικογένεια, και πιστέψτε με, όταν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που δεν έχετε ξαναζήσει, σας εγγυώμαι ότι ένα μέλος της οικογένειας έχει ήδη βρεθεί εκεί».

Τέλος, στις συμβουλές του συγκαταλέγεται η αποφασιστικότητα: “Να ενεργείτε αποφασιστικά, σταθερά αλλά ευγενικά και να μη φοβάστε ποτέ να προσφέρετε βοήθεια”, τόνισε.

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Κόβουν την κουβέντα και στρέφονται νομικά κατά ΟΑΥ τα διαγνωστικά κέντρα- Παύση εργασιών για δύο ώρες
Carob Awards 2024: Για ακόμη μια φορά η πρωτιά στη Gnomi Integrated Communications
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων