Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Glen Stewart Bullivant: Αν τα πράγματα δεν αλλάξουν θα σταματήσουν ως έχουν

«Αν τα πράγματα δεν αλλάξουν θα σταματήσουν ως έχουν», ήταν το βασικό μήνυμα της ομότιτλης παρουσίασης του Glen Stewart Bullivant, Fellow, Chartered Institute of Credit Management, Vice President, Honorary Treasurer and Executive Board Member, CICM κατά το 3ο Credit Risk Management Forum που παρουσίασε η Infocredit.

Όπως είπε η χορήγηση πίστωσης είχε ανέκαθεν κινδύνους, αλλά η μη χορήγηση πίστωσης είχε πάντα κίνδυνο. Σε ό,τι αφορά τη συμβολή του διαχειριστή πιστώσεων ο ομιλητής εξήγησε πως για αποτελεσματική δουλειά πρέπει να λαμβάνει υπόψη ότι κάθε αρνητικό γεγονός έχει επιδράσεις και ότι ο σημερινός συνδυασμός της μετακοβιδικής και της ενεργειακής κρίσης είναι τόσο σοβαρός όσο και κάθε προηγούμενη καταστροφή.

«Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι στο επίκεντρο», πρόσθεσε και πως η «ψυχική υγεία και η ευημερία του προσωπικού είναι εμφανώς πιο σημαντικές από ό,τι στο παρελθόν».

«Όσο περισσότερα γνωρίζετε για το πώς λειτουργεί η δική σας εταιρεία, όσο περισσότερα γνωρίζετε για το πώς λειτουργεί ο πελάτης σας, τόσο περισσότερο θα ξέρετε πότε και πώς να δράσετε», ήταν ακόμη μία πολύτιμη συμβουλή που έδωσε στο κοινό που βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια.

Στα highlight και η εισήγηση του που αφορά στην εκπαίδευση και αυτοβελτίωση. «Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που μπορείτε για να επιμορφωθείτε - μαθήματα κατάρτισης, διαδικτυακά σεμινάρια, συνέδρια - δεν είστε μόνοι. Η κοινότητα της διαχείρισης πιστώσεων είναι μια οικογένεια, και πιστέψτε με, όταν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που δεν έχετε ξαναζήσει, σας εγγυώμαι ότι ένα μέλος της οικογένειας έχει ήδη βρεθεί εκεί».

Τέλος, στις συμβουλές του συγκαταλέγεται η αποφασιστικότητα: “Να ενεργείτε αποφασιστικά, σταθερά αλλά ευγενικά και να μη φοβάστε ποτέ να προσφέρετε βοήθεια”, τόνισε.

Δειτε Επισης

Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία