Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

D. Ulatowska: Εμείς προστατεύουμε κι εσείς αναπτύσσεστε με εμπιστοσύνη

«Εμείς προστατεύουμε κι εσείς αναπτύσσεστε με εμπιστοσύνη», ανέφερε η Dorota Ulatowska, Credit Director της Allianz Trade Greece παρουσιάζοντας τον Οργανισμό και την δυναμική του σε διεθνή βάση.

Με τίτλο «The Path from Data to Decision in Trade Credit Insurance», η κ. Ulatowska εξήγησε κατά τη διάρκεια του 3ου Credit Risk Management Forum που παρουσίασε η Infocredit, το τι προσφέρει η Allianz Trade, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι πελάτες της τράπεζας με παρουσία σε 50 χώρες, εμπιστεύονται τον Οργανισμό γιατί τους βοηθούν στο να αναπτύσσονται με αυτοπεποίθηση. «Η Allianz Trade είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων, και ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος ειδικός στους τομείς της εγγύησης, της είσπραξης απαιτήσεων, της ασφάλισης απάτης, της δομημένης εμπορικής πίστωσης και του πολιτικού κινδύνου», είπε κάνοντας αναφορά στην σταθερά ισχυρή αξιολόγηση της με ΑΑ ("Very Strong") από την Standard & Poor's.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη διαχείριση κινδύνων καθώς οι πελάτες της είναι σε θέση να προβλέψουν τις αλλαγές της αγοράς και να επιλέξουν τους σωστούς συνεργάτες χάρη στις «ισχυρές προγνωστικές αναλύσεις και την επιχειρηματική μας ευφυΐα».

«Βελτιστοποιήστε το διοικητικό σας κόστος, καθώς αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των απλήρωτων εμπορικών σας απαιτήσεων, είτε είναι καλυμμένες είτε όχι», είπε για να προσθέσει την παροχή υπηρεσιών για πληρωμή απαιτήσεων. «Μαζί μας είστε σε θέση να μεγιστοποιήσετε τις ταμειακές σας ροές και την κερδοφορία σας με τη γρήγορη αποζημίωσή σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των διαδικασιών είσπραξης των οφειλών μας», είπε.

«Η απαράμιλλη τεχνογνωσία μας είναι ότι εμείς προστατεύουμε κι εσείς αναπτύσσεστε με εμπιστοσύνη», είπε.

Δειτε Επισης

Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός