Η Άννα Βίσση επίσημη πρέσβειρα του Λάρνακα 2030

Με μεγάλο ενθουσιασμό και τιμή το Λάρνακα 2030 ανακήρυξε και επίσημα την πιο προβεβλημένη πολίτη της Λάρνακας, την απόλυτη Άννα Βίσση, σε πρέσβειρα της υποψηφιότητας της πόλης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2030.

Η πρόταση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λάρνακα 2030 και προς μεγάλη χαρά του οργανισμού η Άννα Βίσση είπε χωρίς ενδοιασμό ένα μεγάλο ναι. Η στήριξη και η συμπόρευση μιας προσωπικότητας αυτού του εκτοπίσματος στον χώρο της μουσικής, ενός ατόμου τόσο επιδραστικού και αγαπητού σε παγκόσμια κλίμακα, είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο εφόδιο στην προσπάθεια να στεφθεί η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Η ανακήρυξη της Άννας Βίσση έγινε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στις 11:15 π.μ. στην παρουσία της προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, του δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, του προέδρου του Λάρνακα 2030 Ντίνου Λευκαρίτη και της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οργανισμού Κέλλυς Διαπούλη.

Ο κύριος Λευκαρίτης προσέφερε στην Άννα Βίσση τη χρυσή καρφίτσα που θα φέρει ως πρέσβειρα του Λάρνακα 2030. Το κόσμημα, που έχει σχεδιαστεί ειδικά από τη διακεκριμένη σχεδιάστρια Δήμητρα Λαζάρου, συνδυάζει στοιχεία από το λογότυπο του οργανισμού, όψεις της φυσιογνωμίας της πόλης, αλλά και ψηφίδες από τη συναρπαστική καλλιτεχνική πορεία της ίδιας της Άννας Βίσση, εκφράζοντας μ’ αυτό τον τρόπο μια δυναμική και άκρως ελπιδοφόρα σύζευξη. Η ανακήρυξη της Άννας Βίσση ως πρέσβειρα του Λάρνακα 2030 έγινε στην εξέδρα του Μαραθωνίου της Λάρνακας στις Φοινικούδες.

vissilarnaca22

Λίγο αργότερα, στις 11:45 π.μ. συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση έτρεξε ως επικεφαλής της ομάδας του Λάρνακα 2030 στον 6ο Radisson Blue Διεθνή Μαραθώνιο της Λάρνακας. Η παρουσία της Άννα Βίσση έδωσε και έμπρακτα το μήνυμα της συμπόρευσης και της στήριξης του Λάρνακας 2030, όχι μόνο στον Μαραθώνιο της Λάρνακας -σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και της συμμετοχικότητας- αλλά και στον άλλο μεγάλο μαραθώνιο προς την κατάκτηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης!

ΧΟΡΗΓΟΙ
Χορηγός: Ocean Basket

Συνέταιρος: HF Markets

Digital Partner: IDEA SEVEN

Υποστηρικτής: Sun Shadow

Φίλος: Livadiotis Group

Φίλος: McDonald’s

Περισσότερες πληροφορίες: info@larnaka2030.eu

Δειτε Επισης

Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής
Ανανέωση συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με TechIsland
Κίνα: Σημαντική ανάπτυξη για την κινεζική ναυπηγική βιομηχανία το πρώτο εξάμηνο
4ο Cyber Security Conference: Ο Allan Boardman στην Κύπρο
Είκοσι χρόνια CSC Christodoulou-Επετειακή εκδήλωση στην παρουσία συνεργατών και πελατών της εταιρείας
Η BBF υπερήφανος ετήσιος χορηγός του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού
Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
Εικονικός Μαραθώνιος Πάφου: Τα έργα Πολιτικής Συνοχής όπως δεν τα έχετε ξαναδεί