Το Marks & Spencer στην Ακρόπολη αποκτά νέο πρόσωπο-Πυρετώδεις εργασίες(pics)

Σε νέα εποχή εισέρχεται ένα ιστορικό εμπορικό κτήριο της Ακρόπολης. Το Marks & Spencer αποκτά νέα ανανεωμένη, οικολογική και υπερσύγχρονη όψη.

H μητρική εταιρεία Voici La Mode Group (VLM) προχωρά σε ανακαίνιση και αναβάθμιση του τριώροφου κτηρίου M&S, το οποίο πρωτοστατεί στην περιοχή από το 1995.

Όπως καταδεικνύουν οι φωτογραφίες, οι εργασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου το εξωτερικό του κτηρίου να επανασυστηθεί στους καταναλωτές πλήρως ανανεωμένο, με οικολογική όψη και διαχρονική ποιότητα.

marksandspencerakropoliscov2

Τεχνολογική και αισθητική αναβάθμιση
Δεν πρόκειται μόνο για αισθητική, αλλά και για τεχνολογική αναβάθμιση, σε συνδυασμό με την χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

marksandspencerakropoliscov

Το ανανεωμένο κτήριο χαρακτηρίζεται από κομψότητα, υψηλή αισθητική, άνεση και ευχάριστο περιβάλλον.

Μεταξύ των βασικών αλλαγών και αναβαθμίσεων, στις οποίες έχει προχωρήσει ο Όμιλος Voici La Mode στο M&S στην Ακρόπολη, συγκαταλέγονται η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ και το σύστημα θερμοπρόσοψης.

marksandspencerakropolinew

Παράλληλα, ανανεωμένες και αναβαθμισμένες αισθητικά είναι οι βιτρίνες του καταστήματος, με ειδικό φωτισμό, ενώ πόλο έλξης αναμένεται να αποτελέσουν τα υπερσύγχρονα video walls που θα εγκατασταθούν.

marksandspencerakropolinew2

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα όπως καθορίζεται στο Europe Plan Net Zero, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κύριους στόχους του Ομίλου.

Δειτε Επισης

Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το brain gain-Τα κίνητρα, οι διευκολύνσεις και το κέρδος για την Κυπριακή Δημοκρατία
Πώς προχωρά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ancoria Bank από τον Κώστα Κλεάνθους
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Ξεκάθαρος και απόλυτος για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν ο Χριστοδουλίδης-«Θα μπούμε το 2026»
Άστραψε και βρόντηξε για το ΤΚΑ ο Κεραυνός-«Κάποιοι ανέλαβαν να υποκαταστήσουν τους οίκους αξιολόγησης»
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες