Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η ΕΚΟ Κύπρου παρέδωσε μία Mercedes Benz A-Class στον τρίτο νικητή του EKO Smile App Διαγωνισμού

Το τρίτο EKO Smile Challenge ολοκληρώθηκε και νικητής ήταν ο Θεόδωρος Χειμώνας! Η εκδήλωση παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στο πλαίσιο του EKO Smile App Διαγωνισμού, ο οποίος συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή μέχρι το τέλος του 2023.

Απόλυτος κυρίαρχος της βραδιάς ήταν για ακόμα μία φορά το έξυπνο, λειτουργικό και πολυβραβευμένο EKO Smile App που αναβαθμίζει εδώ και τρία χρόνια την εμπειρία του καταναλωτή! Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Άντρη Καραντώνη, ανέβηκε για τρίτη φορά στη σκηνή όπου καλωσόρισε τους δύο διαγωνιζόμενους και το κοινό, για να δώσει το «πράσινο φως» για την έναρξη του πρωτοποριακού -για τα κυπριακά δεδομένα- τρόπου ανάδειξης του νικητή.

Ο Θεόδωρος Χειμώνας κέρδισε μία Mercedes Benz A-Class, αξίας 42.550 Ευρώ, αφού πέρασε επιτυχώς τις δοκιμασίες. Παρόντες, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, ήταν διευθυντικά στελέχη, προσωπικό της ΕΚΟ Κύπρου και συνεργάτες της πρατηριούχοι.

Αξίζει να τονιστεί ότι η τρίτη προγραμματισμένη διαδικασία επιλογής διαγωνιζόμενων διεξήχθη την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας random.org, η οποία δεν επιτρέπει την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα στη διαδικασία. Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, στην παρουσία ανεξάρτητου Νομικού Συμβούλου -προς διασφάλιση της διαφάνειας της διαδικασίας- και του διευθυντικού προσωπικού της ΕΚΟ Κύπρου.

Μόλις ολοκληρώθηκε το 3ο EKO Smile Challenge, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε ότι: «Σήμερα, εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, παρέδωσα το κλειδί μίας Mercedes Benz A-Class στον τρίτο νικητή του 3ου στη σειρά ΕΚΟ Smile Challenge. Συγχαρητήρια και…καλοτάξιδο! (…) ο EKO Smile App Διαγωνισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού με τη διαφάνεια και την αμεσότητά του κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κινήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι το EKO Smile App δημιουργήθηκε για να κάνει τον καταναλωτή να αισθάνεται τυχερός και προνομιούχος σε καθημερινή βάση. Θα τα πούμε ξανά από κοντά στο 4ο ΕΚΟ Smile Challenge!».

Ο EKO Smile App Διαγωνισμός συνεχίζεται, αφού ακόμα μία Mercedes Benz A-Class περιμένει τον νικητή ή τη νικήτριά της στο πλαίσιο του τέταρτου κατά σειρά EKO Smile Challenge. Υπενθυμίζουμε ότι με κάθε αγορά -μέσω του EKO Smile App- οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ, κάθε καταναλωτής μπαίνει στη διαδικασία επιλογής (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά όσοι και όσες έχουν κατεβάσει το ΕΚΟ Smile App στο κινητό τους, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

Κατεβάστε το ΕΚΟ Smile App εδώ

Δειτε Επισης

Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός