Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Συνεργασία Parimatch-Παραολυμπιακής Επιτροπής με επίκεντρο την ενεργή συμμετοχή σε προγράμματα EKE

Με επίκεντρο την ενεργή συμμετοχή σε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τη διαφορετικότητα και την προώθησή της στον αθλητισμό η Parimatch έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την Παραολυμπιακή Επιτροπή Κύπρου. Σε συνέντευξη τύπου στις 20 Νοεμβρίου, όπου παρευρέθηκαν αθλητές που εκπροσώπησαν την Κύπρο και διέπρεψαν σε Παραολυμπιάδες, ο Πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Κύπρου, κ. Ανδρέας Καμαρλίγγος και ο Γραμματέας κ. Ανδρέας Ρούμπας ευχαρίστησαν την Parimatch για αυτή την κίνηση και ευχήθηκαν όπως αποτελέσει την αρχή μιας καλής και υγιής συνεργασίας.

Στην συνέχεια η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου τόνισε ότι η Parimatch Κύπρου αναγνωρίζει την δύναμη του αθλητισμού να εμπνέει και να μεταμορφώνει ζωές. «Είναι με ιδιαίτερη χαρά και τιμή που προσφέρουμε χορηγική υποστήριξη στην Παραολυμπιακή Επιτροπή Κύπρου, έναν οργανισμό που μοιράζεται τις αξίες και την αφοσίωσή μας για την προώθηση μιας δίκαιης κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς μέσω του εορτασμού των αθλητικών ιδεωδών. Πιστεύουμε ότι συνεργαζόμενοι με την Παραολυμπιακή Επιτροπή Κύπρου μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μόνιμο αντίκτυπο, προωθώντας μια θετική και χωρίς αποκλεισμούς εικόνα του αθλητισμού για άτομα όλων των ικανοτήτων.».

parimatcheke2

Μέσω αυτής της χορηγίας, η Parimatch Κύπρου στοχεύει να συμβάλει στη συνεχή επιτυχία του Παραολυμπιακού κινήματος, υποστηρίζοντας αθλητές με αναπηρία καθώς επιδεικνύουν το απίστευτο ταλέντο, την αποφασιστικότητα και την ανθεκτικότητά τους στην παγκόσμια σκηνή. Αυτή η συνεργασία τονίζει τη σημασία της διαφορετικότητας, της ισότητας και της επιδίωξης της αριστείας σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Δειτε Επισης

Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός