Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού: Βέλτιστες πρακτικές και οι πιο πρόσφατες εξελίξεις για το ασφαλές παιχνίδι (vid)

Στην ενημέρωση των παικτών και του κοινού ευρύτερα για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, προχώρησε Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ).

Με κεντρικό μήνυμα «Απόλαυσε το παιχνίδι, παίξε με ασφάλεια», η ΕΑΣ διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού από τις 9 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2023.

Στο 6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού έγκριτοι ομιλητές και αρμόδιοι φορείς μοιράστηκαν γνώσεις και απόψεις με τους συμμετέχοντες, εστιάζοντας στην ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Καταξιωμένα πρόσωπα παρουσίασαν τις βέλτιστες πρακτικές και συζήτησαν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι.

H Ιωάννα Φιάκκου, Προέδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων (ΕΑΣ) προέβη σε ομιλία.

Προεδρεύων του Συνεδρίου ήταν ο Joerg Hofmann, Partner του Melchers law firm, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για τη διεξαγωγή του συνεδρίου. Πραγματοποιήθηκαν επίσης παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς και άλλους εμπειρογνώμονες με κεντρικό άξονα τα αποτελέσματα ερευνών και ακολούθησε η σχετική ανάλυσή τους.

Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης ο Προεδρεύων του Συνεδρίου υποδέχθηκε ομιλητές με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις γύρω από τη διαφήμιση του Στοιχήματος.

Το συνέδριο φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις σχετικές με τις οικονομικές υπηρεσίες, το χρέος και άλλα προβλήματα που προκύπτουν κατά την μη ασφαλή στοιχηματική δραστηριότητα με σχετικές εισηγήσεις ως προς την επίλυσή τους. Οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με κεντρικό άξονα τη βιομηχανία του στοιχήματος και την προστασία των παικτών.

Τέλος, το συνέδριο άγγιξε το ζήτημα της γυναίκειας στοιχηματικής δραστηριότητας στο πλαίσιο άλλης μίας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης. Στο πάνελ συμμετείχαν γυναίκες από την ΕΑΣ, το Women’s Programme Gamcare και το Level Ground Therapy.

Στελέχη από την ΕΑΣ και ομιλητές του συνεδρίου, μας απάντησαν σε καίρια ερωτήματα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις ή πρωτοβουλίες στον τομέα του Ασφαλούς Παιχνιδιού αλλά και τους βασικούς στόχους της 6ης Εβδομάδας.

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις τους για τα όσα μας είπαν στην κάμερα του InBusiness TV:

Δειτε Επισης

Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός