6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού: Βέλτιστες πρακτικές και οι πιο πρόσφατες εξελίξεις για το ασφαλές παιχνίδι (vid)

Στην ενημέρωση των παικτών και του κοινού ευρύτερα για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, προχώρησε Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ).

Με κεντρικό μήνυμα «Απόλαυσε το παιχνίδι, παίξε με ασφάλεια», η ΕΑΣ διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού από τις 9 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2023.

Στο 6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού έγκριτοι ομιλητές και αρμόδιοι φορείς μοιράστηκαν γνώσεις και απόψεις με τους συμμετέχοντες, εστιάζοντας στην ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Καταξιωμένα πρόσωπα παρουσίασαν τις βέλτιστες πρακτικές και συζήτησαν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι.

H Ιωάννα Φιάκκου, Προέδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων (ΕΑΣ) προέβη σε ομιλία.

Προεδρεύων του Συνεδρίου ήταν ο Joerg Hofmann, Partner του Melchers law firm, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για τη διεξαγωγή του συνεδρίου. Πραγματοποιήθηκαν επίσης παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς και άλλους εμπειρογνώμονες με κεντρικό άξονα τα αποτελέσματα ερευνών και ακολούθησε η σχετική ανάλυσή τους.

Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης ο Προεδρεύων του Συνεδρίου υποδέχθηκε ομιλητές με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις γύρω από τη διαφήμιση του Στοιχήματος.

Το συνέδριο φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις σχετικές με τις οικονομικές υπηρεσίες, το χρέος και άλλα προβλήματα που προκύπτουν κατά την μη ασφαλή στοιχηματική δραστηριότητα με σχετικές εισηγήσεις ως προς την επίλυσή τους. Οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με κεντρικό άξονα τη βιομηχανία του στοιχήματος και την προστασία των παικτών.

Τέλος, το συνέδριο άγγιξε το ζήτημα της γυναίκειας στοιχηματικής δραστηριότητας στο πλαίσιο άλλης μίας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης. Στο πάνελ συμμετείχαν γυναίκες από την ΕΑΣ, το Women’s Programme Gamcare και το Level Ground Therapy.

Στελέχη από την ΕΑΣ και ομιλητές του συνεδρίου, μας απάντησαν σε καίρια ερωτήματα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις ή πρωτοβουλίες στον τομέα του Ασφαλούς Παιχνιδιού αλλά και τους βασικούς στόχους της 6ης Εβδομάδας.

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις τους για τα όσα μας είπαν στην κάμερα του InBusiness TV:

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε