powered by

Ο νέος ρόλος του Γιώργου Μισιρλή στον όμιλο Imperio

Μετά από κάτι περισσότερο από δύο δεκαετίες στη θέση του CEO στα ξενοδοχεία Aphrodite Hills Resort, ο Γιώργος Μισιρλής, αναλαμβάνει θέση συμβούλου στον όμιλο Imperio.

Μιλώντας στο CBN, o 71χρονος επιχειρηματίας, επιβεβαίωσε ότι θα ενταχθεί «στην οικογενειακή επιχείρηση της Imperio Group ως σύμβουλος».

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από 23 χρόνια υπηρεσίας στο Aphrodite Hills και, όπως είπε ο κ. Μισιρλής, θα συνεχίσει να έχει επαφές με το Aphrodite Hills Resort για να «προσφέρω τις υπηρεσίες μου εάν και όταν χρειαστούν».

Ο κ. Μισιρλής, είχε εργαστεί επί δεκαετίες στην στην Cybarco Ltd., από διάφορες θέσεις με αποκορύφωμα τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή.

Η Imperio Group ιδρύθηκε από τους γιους του Μισιρλή Γιάννη και Αντώνη. Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, οι επιχειρήσεις της Imperio αποτελούνται από περισσότερες από 20 εταιρείες κυρίως στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο και η βασική της δραστηριότητα είναι ακίνητα ή σχετικά με το real estate. Τα ακίνητα της εταιρείας στην Κύπρο περιλαμβάνουν έργα ορόσημα όπως το The Icon και το Imperio House στη Λεμεσό, μεταξύ πολλών άλλων.

Δειτε Επισης

Μετονομάζεται σε «Γλαύκος Κληρίδης» το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου-Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αναβάθμισης
Εγκαταστάσεις και υποδομές μιας επένδυσης μεγατόνων στην καρδιά της καινοτομίας-Τι θα έχει το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο
Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου
Προνομιακές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Μειώνονται οι άδειες οικοδομής, αλλά αυξάνεται η αξία και το εμβαδόν τους
Αλ. Βαφεάδης: Πολύ χαμηλότερο το κόστος αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού» από τα οφέλη-«Αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε»
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)