Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στο μυαλό της γενιάς Z και των Millennials

Για τη Γενιά Z και τους Millennials, η εργασία δεν είναι απλά μια δουλειά, αλλά μια ευκαιρία να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες. Αναζητούν εργασίες που τους εμπνέουν και τους παρέχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην κοινωνία. Για αυτούς, η εργασία δεν είναι απλώς μια απασχόληση αυτογνωσίας και ανάπτυξης. Αντί να αντιλαμβάνονται την εργασία ως σταθερή δέσμευση, τη βλέπουν ως ένα δυναμικό πεδίο δημιουργίας και έκφρασης των ικανοτήτων τους.

Καθώς μεταβαίνουν από τη φοιτητική ζωή στον επαγγελματικό κόσμο τα ερωτήματα που προκύπτουν, μεταξύ πολλών άλλων, είναι: Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν τις επιλογές τους; Πώς διαχειρίζονται την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής;

Μέσα από την έρευνα «Inside the minds of Generation Z and Millennials» του IMR/University of Nicosia™ θα ανακαλύψουμε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τις επιλογές και τις φιλοδοξίες αυτών των δύο δυναμικών γενεών στον κόσμο της εργασίας.

Το 22ο Leadership & Human Resource Management Conference θα υποδεχθεί την Managing Director του IMR/University of Nicosia™, Χριστίνα Κοκκάλου, η οποία θα ρίξει φως στην εξέλιξη των επαγγελματικών στόχων και στις επιδιώξεις των δύο γενιών.

Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνελ, όπου θα αναλυθούν τα πιο πάνω αποτελέσματα, με συμμετέχοντες τους Elena Krutova, Chief Administrative Officer της Exness, Ειρήνη Λοϊζίδου, Group Human Resources Manager της PHC Franchised Restaurants Public LTD, Μαρία Ιωάννου, Business Development Junior Director της ECOMMBX, Αλεξάνδρα Κυπριανού, Senior HR Officer, του Parklane Luxury Collection Resort & Spa, Limassol και Γιάννη Μάτση, Managing Director, Head of Cyprus MUFG Investor Services. Συντονίστρια του πάνελ θα είναι η Κλειώ Παπαδοπούλου, Partner and Chief Inclusion & Diversity Officer της PwC Cyprus.

Το Συνέδριο

Με επίκεντρο τις θέσεις εργασίας του μέλλοντος, το 22ο Leadership & Human Resource Management Conference προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα για τη διερεύνηση των τελευταίων τάσεων και βέλτιστων πρακτικών στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Φέτος, η PwC Κύπρου και το IMH υπόσχονται ένα συναρπαστικό γεγονός για όλους όσοι επιδιώκουν να τον οργανωτικό μετασχηματισμό και κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς.

Με μια σειρά από διακεκριμένους ομιλητές και διαδραστικές συζητήσεις το Συνέδριο θα ενδυναμώσει τους συμμετέχοντες ώστε να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον στους Οργανισμούς όπου οι άνθρωποί τους μπορούν να ευδοκιμήσουν στο μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο.

Στα βασικά σημεία προς συζήτηση βρίσκονται και οι αμοιβές του προσωπικού και οι τρόποι μέσα από τους όποιους παρέχονται κίνητρα και ανταμοιβές σε όσους πραγματικά αξίζουν και έχουν ταλέντα και δεξιότητες.

Ποιους αφορά

Το συνέδριο απευθύνεται σε C-Level στελέχη, Μέλη διοικητικών συμβουλίων από εταιρείες όλων των τομέων οικονομικής δραστηριότητας, ΜΜΕ, αξιωματούχους της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.α.

Ενδιαφέρει επίσης, διευθυντές οργανισμών που σχετίζονται με διαχείριση ταλέντων και εργασιακές σχέσεις, επαγγελματίες οργανωτικής κουλτούρας, ανάπτυξης ηγεσίας, διαδοχής και απόκτησης ταλέντων.

Πληροφορίες

Οργανωτές: IMH και PwC Κύπρου

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Ecommbx, IMR/University of Nicosia™, Parimatch Cyprus, University of Nicosia

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Columbia Group, ImarComms, Titan Office, YGIA Polyclinic

Με την στήριξη: University Labor Market Liaison Offices, The National Betting Authority

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN News, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Omega Channel

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505543 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του IN Business: Οι βραβευθέντες των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards
Μαρίνα Χατζημανώλη: Μεγάλη επιτυχία η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του ΔΝΟ
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Στην 1η θέση του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού η Ελλάδα
Η πράσινη μετάβαση και οι στόχοι της Ε.Ε. σε ημερίδα του Ινστιτούτου Κύπρου
Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται νέες αιτήσεις για startups
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις
ΙδΕΚ: Αυξημένο ενδιαφέρον για το Disrupt-Νέα καταληκτική ημερομηνία και επιπρόσθετος προϋπολογισμός
Εθελοντική αιμοδοσία από την Imperio