Μάριος Κλείτου: Η μεγαλύτερη πρόκληση για τους Κύπριους επιχειρηματίες το 2024 (vid)

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για το 2024 για τους Κύπριους επιχειρηματίες θα είναι η αύξηση στα επιτόκια και η συνεπαγόμενη αύξηση στις δόσεις», υπογράμμισε ο CEO της Baker Tilly South East Europe, Μάριος Κλείτου, σε συνέντευξή του στο πλαίσιο των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

Ο Μάριος Κλείτου απέσπασε βραβείο «Business Leader» στην κατηγορία «Χρηματοοικονομικά/Επαγγελματικές Υπηρεσίες» στα 10α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου.

«Το μεγαλύτερο επίτευγμα στην επαγγελματική μου πορεία είναι η δημιουργία της Baker Tilly, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πέντε χώρες, εργοδοτεί 500 άτομα και εξυπηρετεί 5000 πελάτες», ανέφερε ο κ. Κλείτου.

Διαβάστε ακόμη:

Η επαγγελματική πορεία του Μάριου Κλείτου

Η δράση του Μάριου Κλείτου ως διευθύνοντος συμβούλου της Baker Tilly Νοτιοανατολικής Ευρώπης για Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία και Ελλάδα αναγνωρίζεται και τιμάται κι εκτός των συνόρων της Κύπρου.

Ενδεικτικά, πέρυσι βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ρουμανίας με μία από τις υψηλότερες διακρίσεις της χώρας, το National Order For Faithful Service of the Rank of Knight.

Είναι μέλος  του Institute of Chartered Accountants in England and Wales, του Association of Chartered Certified Accountants και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. 

Υπηρέτησε, επίσης, στα διοικητικά συμβούλια της Κυπριακής Τράπεζας Αναπτύξεως, της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, του Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων Κύπρου και του Συμβουλίου Οικονομικών Συμβούλων του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 2003 έως το 2008.

Από το 2015 είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και από το 2014 επίτιμος πρόξενος της Ρουμανίας στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Finvasia: Επιχειρηματικότητα και ενδοεπιχειρηματικότητα
Waste Wisely Cyprus: Οι βραβευθέντες καλύτερης Αφίσας και Φωτογραφίας
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol