Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

GoYield ακίνητα υψηλής απόδοσης από την Gordian

Μία σειρά από προνομιακές επιλογές ακινήτων υψηλής απόδοσης GoYield προσφέρει η Gordian για επενδύσεις με μεγάλα αποδοτικά οφέλη. Τα ακίνητα προορίζονται για μικτή και εμπορική χρήση και βρίσκονται σε προνομιακές περιοχές στρατηγικών σημείων της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της Πάφου. Το GoYield χαρτοφυλάκιο της Gordian περιλαμβάνει ακίνητα με εξαιρετικά μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και απεριόριστες δυνατότητες αξιοποίησης.

Στα ακίνητα αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

Κτήριο μικτής χρήσης στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

1

Το ακίνητο είναι κτήριο μικτής χρήσης γνωστό ως "Silvex House" στους Αγίους Ομολογητές στον Δήμο Λευκωσίας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο κέντρο της πόλης. Το κτήριο αποτελείται από δύο επίπεδα υπογείου, 5 γραφεία και ένα κατάστημα στο ισόγειο, και γραφεία στους υπόλοιπους έξι ορόφους. Έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,130 τ.μ.

Το ακίνητο κατέχει μια προνομιακή τοποθεσία με υψηλή ορατότητα, στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας. Προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε μπαρ και εστιατόρια. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία που προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης με υψηλό σταθερό εισόδημα στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €5.100.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στον Τρυπιώτη, Λευκωσία

2

Το ακίνητο είναι κτήριο μικτής χρήσης γνωστό ως «Ελένιος Στοά» στη συνοικία Τρυπιώτη, Δήμος Λευκωσίας. Βρίσκεται στους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου , 100μ. από την ανακαινισμένη Πλατεία Ελευθερίας. Το κτήριο έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,322 τ.μ. και αποτελείται από 7 καταστήματα στο ισόγειο που έχουν ενοποιηθεί σε 3 (το ένα ενοικιάζεται ως κατάστημα σουβενίρ), 21 διαμερίσματα (13 στούντιο, 6 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 2 τριών υπνοδωματίων) και roof garden 366 τ.μ. Το κτήριο διαθέτει και υπόγειο με εμβαδόν 224 τ.μ. Είναι κτισμένο σε τεμάχιο με εμβαδόν 366 τ.μ. Αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για δημιουργία boutique ξενοδοχείου στο πιο ζωντανό σημείο της παλιάς πόλης ή φοιτητικές εστίες (βάσει των σχετικών πολεοδομικών αδειών). Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στο €1.700.000. Για περισσότερες πληροφορίες EΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στην Έγκωμη, Λευκωσία

3

Το ακίνητο αφορά κτήριο μικτής χρήσης, στον Δήμο Έγκωμης. Βρίσκεται 5 λεπτά οδικώς από το Mall of Egkomi και 2 λεπτά οδικώς από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, 350 μέτρα από τη λεωφόρο Λευκοθέου. Το κτήριο εφάπτεται στη λεωφόρο Λυκαβητού, που είναι ένας από τους κύριους εμπορικούς δρόμους της περιοχής, με συνολική πρόσοψη 20μ. Αποτελείται από εκθεσιακό χώρο με ημιώροφο και υπόγειο στο ισόγειο, γραφείο στον 1ο όροφο και διαμέρισμα στον 2ο όροφο. Το υπόγειο έχει εμβαδόν 345 τ.μ., ο εκθεσιακός χώρος έχει συνολικό εμβαδόν 250 τ.μ. και ο ημιώροφος 110 τ.μ. Το γραφείο στον πρώτο όροφο έχει εσωτερικό χώρο 110 τ.μ. Το διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία, 3 υπνοδωμάτια (ένα με en-suite) και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 125 τ.μ., 30 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 46 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 549 τ.μ. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια, πανεπιστήμια και σχολεία. Η άμεση περιοχή του ακινήτου είναι οικιστική αποτελούμενη από οικιστικές αναπτύξεις και κενά οικόπεδα.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στο €1.350.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

4

Το ακίνητο είναι ένα εξαώροφο εμπορικό κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, Δήμος Λευκωσίας. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά εμπορικά σημεία της Λευκωσίας στη γωνία των οδών Γερασίμου Μαρκορά και Ανδρέα Μιχαλακοπούλου, 120μ. από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Το ισόγειο αποτελείται από κατάστημα με μεσοπάτωμα. Οι επάνω πέντε όροφοι είναι πανομοιότυποι και ο καθένας αποτελείται από χώρο γραφείου, μικρή κουζίνα και τουαλέτες. Το κτήριο διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,060 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 94 τ.μ., μεσοπάτωμα 117 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες 64 τ.μ. και υπόγειο 359 τ.μ., το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης και αποθήκη. Είναι χτισμένο σε τεμάχιο με εμβαδόν 607 τ.μ. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το ακίνητο πωλείται στα €2.700.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στον Στρόβολο, Λευκωσία

5

Το ακίνητο είναι ένα πενταώροφο κτήριο μικτής χρήσης στον Στρόβολο. Βρίσκεται στη γωνία των οδών Αθαλάσσας και Πειραιώς, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το English School. Το κτήριο αποτελείται από ένα κατάστημα με ημιώροφο και ένα μικρό χώρο γραφείου στο ισόγειο, γραφεία στους τέσσερις επάνω ορόφους και δύο υπόγεια που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης. Έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 937 τ.μ. Το ισόγειο έχει εμβαδόν 214 τ.μ., το μεσοπάτωμα 107 τ.μ. και οι τέσσερις επάνω όροφοι 154 τ.μ., ο καθένας. Οι δυο υπόγειοι όροφοι έχουν εμβαδόν 270 τ.μ., ο καθένας. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα λιανικής, γραφεία και ανέσεις.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στο €1.700.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τριώροφο εμπορικό κτήριο στη Σωτήρος, Λάρνακα

6

Το ακίνητο είναι ένα τριώροφο εμπορικό κτήριο, χτισμένο σε 3 οικόπεδα στη συνοικία Σωτήρος. Βρίσκεται 200 μέτρα από το στάδιο «Αμμόχωστος» και 300 μέτρα από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Καταλαμβάνει γωνιακή θέση και είναι χτισμένο σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1,812 τ.μ. Το κτήριο έχει καλυμμένο εμβαδόν 2,100 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 240 τ.μ. και υπόγειο 1,190 τ.μ. Το υπόγειο αποτελείται από καλυμμένους και ακάλυπτους χώρους στάθμευσης, αποθήκη και τουαλέτα. Το ισόγειο και ο 1ος όροφος αποτελούνται από μεγάλους ενιαίους χώρους καταστήματος. Ο 2ος όροφος αποτελείται από εκθεσιακό χώρο, γραφείο, server room, αποθηκευτικούς χώρους και καφετέρια με κουζίνα.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €2.598.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Εμπορικό κτήριο στον Άγιο Παύλο, Πάφος

7

Το ακίνητο είναι ένα εμπορικό διώροφο κτίριο στον Άγιο Παύλο. Βρίσκεται στη λεωφόρο Ελλάδος, 200μ. από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πάφου και 250μ. από τη λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου. Το ακίνητο είναι γωνιακό με συνολική πρόσοψη 42μ. Ο χώρος στο ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο, υποδοχή και αποθήκη και κουζίνα. Ο χώρος στον 1ο όροφο αποτελείται από έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο, δύο τουαλέτες, κουζίνα, δύο αίθουσες σεμιναρίων, αίθουσα διακομιστή (server room) και τρεις διαθέσιμες αίθουσες , που μπορούν να αξιοποιηθούν ως γραφεία. Το ακίνητο έχει καλυμμένο εμβαδόν 320τ.μ., μεσοπάτωμα 317τ.μ. και υπόγειο 445τ.μ. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Πάφου. Το κτήριο είναι ενοικιασμένο και αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στο € 1.000.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoYield ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
GoIndustrial… Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια από τη Gordian
AstroBank: Οικιστικά και αγροτικά τεμάχια προς πώληση
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Eλκυστικές κατοικίες από την Altia στη Λευκωσία
Δημόσια Διαβούλευση για ενοποιημένη ανάπτυξη στο Δήμο Αγίου Αθανασίου
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Ενώπιον του Υπουργικού το θέμα του Ακάμα
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο