Οι Υπεραγορές MAS και οι εταιρείες PIP & Kalopsidiotes παρέδωσαν επιταγή για στήριξη της «Αγίας Σκέπης»

Ο Όμιλος Υπεραγορών MAS σε συνεργασία με τις εταιρίες PIP - P. Ioannides Packaging LTD και G.K. Activa LTD (Kalopsidiotes LTD), στο πλαίσιο δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συνεχίζει την έμπρακτα προσφορά του, δείχνοντας τη διαχρονική στήριξη και συμπαράστασή του ομίλου σε ευάλωτα κοινωνικά σύνολα και κοινότητες που χρήζουν άμεσης βοήθειας, έτσι ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα να προσφέρουν αλλά και να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, σε όλες τις 52 Υπεραγορές MAS σε Παγκύπρια εμβέλεια τοποθετήθηκαν 200 κουμπαράδες, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία σε χιλιάδες πελάτες να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούν για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που παλεύουν να ξεφύγουν από την εξάρτηση και να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Έτσι, την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Υπεραγορών MAS και των εταιριών PIP και Kalopsidiotes, παρευρέθηκαν στο Φιλάνι, όπου βρίσκεται η Θεραπευτική Κοινότητα της Αγίας Σκέπης, και παρέδωσαν επιταγή ύψους €10,000 για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, αναδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευση και προσήλωση του Ομίλου προς τον συνάνθρωπο.

Έχοντας ως βάση, το «Για Όλους MAS» ο Όμιλος Υπεραγορών MAS στηρίζει έμπρακτα το έργο της Θεραπευτικής Κοινότητας Απεξάρτησης «Αγία Σκέπη», αλλά και ένα πλήθος οργανωμένων συνόλων και πρωτοβουλιών με γνώμονα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει όλες τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις του Ομίλου και των ανθρώπων του.

Δειτε Επισης

Συμφωνία Χατζημανώλη-Aponte για ενίσχυση των υπό κυπριακή σημαία πλοίων του ομίλου MSC
Απονεμήθηκαν τα «Zero Waste HoReCa Champions Awards 2024»
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Eργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου
Ξεκινά σύντομα διεθνής εκστρατεία προβολής της Κύπρου, «ανεκτίμητη η συμβολή των διεθνών επιχειρήσεων»
Πρώτη αύξηση μετά από δύο χρόνια για τον στόλο των ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
Great Sea Interconnector: Εν αναμονή της μελέτης κόστους-οφέλους για την τελική επενδυτική απόφαση η Κ.Δ.
Ενδιαφέρον Tesla και Samsung για συμμετοχή στη δημιουργία συστήματος αποθήκευσης ηλεκτρισμού με μπαταρίες
H Ypera Ασφαλιστική βράβευσε τους ανθρώπους και συνεργάτες της
Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον πρωτογενή τομέα
«Χρώμα & Φως από XM»: Εγκαίνια για το Κέντρο Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών