Η Finyard ξεκινά δραστηριότητες στην Κύπρο, με καινοτόμες λύσεις λογισμικού FinTech

Η Finyard, καινοτόμος πάροχος λύσεων λογισμικού, που στηρίζει διεθνή brands στο τομέα της Fintech ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους πρωτοποριακές εφαρμογές, άνοιξε τις πύλες της στην Κύπρο.

Η Finyard στηρίζει τη φιλοσοφία της στην καινοτομία και την απλότητα με την ιδιαίτερη αισθητική της ιστοσελίδα της. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους παρόχους software, ειδικά στο ανερχόμενο και υψηλά ανταγωνιστικό χώρο της χρηματοοικονομικής και τεχνολογικής βιομηχανίας, η Finyard παραμένει ανθρωποκεντρική, αποδίδοντας την επιτυχία της στη σκληρή δουλειά των ανθρώπων που την στελεχώνουν.

“We are a global team of engineers, data scientists, marketeers, and financial experts, passionate about bringing cutting-edge applications to the world” είναι το μήνυμα που καταλαμβάνει την κεντρική θέση στον ιστότοπο της Finyard, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα των ανθρώπων της. Η εταιρεία απασχολεί εκατοντάδες άτομα προσωπικό, σε τέσσερα γραφεία παγκοσμίως, δύο από τα οποία πλέον και στην Κύπρο.

Από την ίδρυση της το 2018, η Finyard και οι επαγγελματίες που την στελεχώνουν, υποστηριζόμενη από κορυφαίους παρόχους τεχνολογίας όπως η Cloudflare, η AWS και η Deel, πέτυχαν την εισαγωγή καινοτόμων λογισμικών εφαρμογών στην αγορά. Πρόσφατα έργα της Finyard περιλαμβάνουν εφαρμογές για κινητά, πλατφόρμες συναλλαγών, συστήματα υποστήριξης γραφείου, καθώς και αντίγραφα διαπραγμάτευσης SaaS, τα οποία αναπτύχθηκαν για μεγάλες εταιρείες στον χώρο της Χρηματοπιστωτικής Τεχνολογίας (FinTech).

CEO DIMITRI PRUGLO

Ο CEO της Finyard, Dmitrij Pruglo πιστεύει ότι η παρουσία της στην Κύπρο αποτελεί σημαντικό σταθμό στο δρόμο προς την επιτυχία:

”Για την Finyard και τους ανθρώπους μας, αυτό το λανσάρισμα αντικατοπτρίζει την πολυετή σκληρή δουλειά και αποτελεί το επόμενο βήμα για την υλοποίηση του οράματός μας για την ενδυνάμωση των χρηστών στον χώρο της FinTech, μέσω απλών και καινοτόμων εφαρμογών που υποστηρίζονται από πρωτοποριακές τεχνολογίες. Την τελευταία δεκαετία, η Κύπρος έχει εξελιχθεί σε έναν ισχυρό χρηματοοικονομικό και τεχνολογικό κόμβο, προσελκύοντας κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως, καθιστώντας την απόφαση να εκκινήσουμε τη Finyard εδώ ως αυτονόητη επιλογή και την Κύπρο να αποτελεί σημαντικό μέρος της μελλοντικής μας στρατηγικής ανάπτυξης.”

Μέρος της στρατηγική της Finyard περιλαμβάνει τη ταχεία ανάπτυξη των εσωτερικών της τμημάτων, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να προσθέσει άμεσα ακόμη περισσότερη εμπειρία και ταλέντο στο δυναμικό της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις 30+ κενές θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές αυτή τη στιγμή στον ιστότοπο της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Finyard και τις υπηρεσίες της, επισκεφτείτε το finyard.com ή στείλτε email στη διεύθυνση info@finyard.com

Δειτε Επισης

Σχεδόν οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα social media
Epic: Αναδείχθηκε ως το γρηγορότερο δίκτυο σταθερού internet στην Κύπρο
Παγκόσμιο βραβείο για την Cablenet μαζί με την Plume στα Global Telecom Awards
Β. Πολυκάρπου: Ενισχύεται η θέση της Κύπρου για προσέλκυση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης
Σε άλλη διάσταση το EXPO της AWS στο Λας Βέγκας-Αποκλειστικές εικόνες (pics)
Οι εντυπωσιακές καινοτομίες της Huawei παρουσιάστηκαν στην έκθεση Paris Expo Porte de Versailles
Χριστουγεννιάτικη ζώνη στο MOVIES BEST HD
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Ώθηση στη δυναμική του τομέα της τεχνολογίας με το νέο πλαίσιο για πολιτογραφήσεις
Οι τεχνολογικές προβλέψεις της Kyndryl για το 2024: Ολοκλήρωση, αποτελεσματικότητα και αυτοματοποίηση