powered by

Πρόεδρος και υπουργοί εξαίρουν την σημασία των KEBE Business Leader Awards(vid)

Για 10η χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα KEBE Business Leader Awards, ο θεσμός που επιβραβεύει τους ηγέτες που με το έργο και την προσφορά τους ξεχώρισαν στον επιχειρηματικό στίβο της χώρας μας.

Σε μια λαμπερή βραδιά το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, 12 επιχειρηματικοί ηγέτες – πρότυπα σε 10 διαφορετικές κατηγορίες, ανέβηκαν στο βάθρο και βραβεύθηκαν ως Business Leaders.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπουργοί, άτομα της πολιτικής ηγεσίας και η επιχειρηματική ελίτ της Κύπρου.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του InBusiness TV ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι υπουργοί:

10α ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες με Χρυσό Χορηγό την Parimatch, Αργυρούς Χορηγούς τα καταστήματα Σκλαβενίτης και τη Monjasa και Χορηγούς Επικοινωνίας το Omega Channel και το περιοδικό IN Business.

Δειτε Επισης

Η γυναίκα στο επίκεντρο της αγρο-επιχειρηματικότητας
Υπουργείο Εργασίας και ΚΕΠΑ επενδύουν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και μείωση της ανεργίας
Αποκρατικοποίηση ΧΑΚ: Όλοι θετικοί με προϋπόθεση την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων του προσωπικού
Cyprus Public Transport: Απροειδοποίητη απεργία των λεωφορείων στην Λάρνακα-«Μας λυπεί βαθύτατα το γεγονός»
Συμβούλιο Φωνή: Άμεση η ανάγκη για λήψη μέτρων προστασίας των παιδιών στον χώρο του Αθλητισμού
Pan-tastically Real: Όταν το χιούμορ γίνεται καινοτομία
Όταν ο νόμος περνάει από γενιά σε γενιά… και γίνεται έμπνευση
Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου: Προωθεί την συνεργασία Λεμεσού-Qingdao σε στρατηγικούς τομείς
Super FM Beyond Radio: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στα δύο νέα projects που αλλάζουν το παιχνίδι στο μουσικό ραδιόφωνο
biobank.cy και Ιατρική Σχολή Παν. Κύπρου: Ελπιδοφόρα ευρήματα έρευνας για τη θεραπεία του συνδρόμου Alport