Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ALTIUS INSURANCE: Θεσμικός χορηγός και συνοδοιπόρος του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες»

Η ALTIUS INSURANCE, ανταποκρινόμενη στον ευρύτερο κοινωνικό της ρόλο ως «υπεύθυνος και ενεργός πολίτης», στέκεται στο πλευρό του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», ως θεσμικός χορηγός και υπερήφανος συνοδοιπόρος.

Η νέα αυτή συνεργασία έχει συναφθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η ALTIUS INSURANCE, και έχει ως στόχο να ενισχύσει τις δράσεις του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες». Με σλόγκαν «Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο», το ίδρυμα «Μικροί Ήρωες» αποτελεί πρωτοβουλία του κυρίου Λουκά Φουρλά, και έχει ως στόχο τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο, αλλά και στην ενίσχυση των οικογενειών τους.

Ακολουθώντας τις αξίες και την εταιρική ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η ALTIUS INSURANCE έχει δηλώσει τη δέσμευσή της να ενισχύσει το αίσθημα της ασφάλειας στα παιδιά και να συμβάλει σε κάθε προσπάθεια που θα τους προσφέρει ένα καλύτερο αύριο. Ως εκ τούτου, η ALTIUS INSURANCE έχει προγραμματίσει την ανάπτυξη και υλοποίηση μίας σειράς ενεργειών που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών – Μικρών Ηρώων που νοσούν με καρκίνο και στην οικονομική στήριξη των οικογενειών τους.

Στη φωτογραφία κατά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας και θεσμικής χορηγίας μεταξύ της ασφαλιστικής εταιρείας ALTIUS INSURANCE και του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες»: από αριστερά, ο Πρώτος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης μαζί με την Πρόεδρο του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» κα. Χριστιάνα Μάρκου. Στην υπογραφή της συμφωνίας παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ALTIUS INSURANCE κ. Πόλης Προκοπίου καθώς επίσης και ο Ταμίας του ιδρύματος κ. Μάριος Παπαηλίας.

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023