powered by

Η Mastercard για επιβραβεύει τις ανέπαφες αγορές στα εμπορικά κέντρα

Η Mastercard προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών της να κερδίσουν δωροεπιταγές, πραγματοποιώντας ανέπαφες συναλλαγές στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας. Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, όσοι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους ανέπαφα (με κάρτα, ή mobile συσκευή) κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα εμπορικά κέντρα Nicosia Mall στη Λευκωσία, My Mall στη Λεμεσό, και Metropolis Mall στη Λάρνακα, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν άμεσα πλούσια δώρα.

Περισσότεροι από 800 τυχεροί κάτοχοι καρτών Mastercard της Κύπρου, θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100 και 500 ευρώ για τις αγορές τους εντός των καταστημάτων των τριών εμπορικών κέντρων. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ανέπαφες συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε όλα τα καταστήματα των τριών εμπορικών κέντρων. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος κάρτας Mastercard είναι να κρατήσει το απόκομμα από κάθε ανέπαφη συναλλαγή POS και να το σκανάρει στο Mastercard Touchpoint που θα βρει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εμπορικών κέντρων, όπου και θα ενημερώνεται αυτόματα για το εάν είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς. Στη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές επιθυμούν, πραγματοποιώντας νέες αγορές με τη Mastercard κάρτα τους, με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας έως 500€.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Η θέλησή μας να αναβαθμίζουμε συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των κατόχων καρτών μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Mastercard όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας, για δεύτερη χρονιά, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε έμπρακτα ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη στους καταναλωτές».

-ΤΕΛΟΣ-

Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.

Συνδεθείτε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καινοτομία και το αποτύπωμά μας: www.mastercard.com|Twitter: @MastercardNews | Instagram: @MastercardGR | Facebook: MastercardGreece | LinkedIn: linkedin.com/company/mastercard

Επικοινωνία: V+O Communication, Μιχάλης Κουμής, koumis@vando.com.cy, τηλ. 22447705

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Μάνος Μανουσάκης: Αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα για GSI σε αυτή τη φάση του έργου-Το επόμενο βήμα
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025