Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Metropolis Mall: Άνοιξε τις πόρτες του το μεγαλύτερο Celio της Κύπρου

Τις πόρτες του στο Metropolis Mall άνοιξε το κατάστημα ανδρικής μόδας Celio, κάτι που σηματοδοτεί την είσοδο του brand στη Λάρνακα.

Με το σλόγκαν It’s Normal* To Be In Larnaca!, η γαλλική εταιρεία ανδρικής ένδυσης CELIO και ο Όμιλος Voici La Mode άνοιξαν το έκτο κατάστημα CELIO στην Κύπρο.

Το νέο κατάστημα CELIO αποτελεί τη ναυαρχίδα του ανδρικού fashion brand στην Κύπρο και είναι το μεγαλύτερο CELIO κατάστημα παγκύπρια.

celiolarnaca2

Πέραν του Metropolis Mall, το Celio έχει παρουσία στο My Mall Limassol, στο Mall of Cyprus, στο Nicosia Mall και ακόμη δύο καταστήματα εκτός εμπορικών κέντρων, σε Λακατάμια και Λατσιά.

Σε μια έκταση 230 τ.μ. στο ισόγειο του Metropolis Mall, το κεντρικό κατάστημα CELIO, είναι κτισμένο ως το «πρότυπο» κατάστημα του brand με αναβαθμισμένο και μοντέρνο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το εξωτερικό και τα νέα καταστήματα μόδας.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, το κεντρικό κατάστημα CELIO άνοιξε τις πόρτες του, υπό τους ήχους της ροκ και της pop mainstream μουσικής παρέα με τον DJ Le Blanc αλλά και τους ήχους της ηλεκτρικής κιθάρας, ανεβάζοντας τη διάθεση των παρευρισκόμενων.

celiolarnaca

Το CELIO μιλά αληθινά κι έρχεται να προτείνει μοναδικά σχεδιασμένα ρούχα, άνετα, απλά και στυλάτα για τους άνδρες της «διπλανής πόρτας».

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά, τις νέες συλλογές αποτελούνται από Licence T-shirts, όπως Naruto, Jujutsu Kaisen και Haikyu, παντελόνια τύπου cargo, αλλά και jeans, μπλούζες polo, πουκάμισα και παντελόνια για όλες τις ώρες της μέρας.

celiolarnaca3

Υπενθυμίζεται ότι το Celio ιδρύθηκε το 1985 στη Γαλλία και σήμερα έχει παρουσία σε 60 χώρες, με περισσότερα από 1.100 καταστήματα και προσφέρει μια ευρεία γκάμα ανδρικών ενδυμάτων και αξεσουάρ για διάφορες περιστάσεις. Ανά το παγκόσμιο απασχολεί 4000 εργαζόμενους.

Το brand έφερε στην Κύπρο το 2006 ο Όμιλος Voice La Mode.

Δειτε Επισης

Άνοιξε τον δρόμο για προσέλκυση ταλέντων η Βουλή-Αλλάζει το πλαίσιο για τις πολιτογραφήσεις
Παράταση ενός έτους σε κίνητρα και ελαφρύνσεις προς ώθηση των αναδιαρθρώσεων δανείων
Mallouppas & Papacostas: Στις οικογένειες Μαλλούππα και Παπακώστα σχεδόν το 100% της εταιρείας
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Η ΑΛΑΜΠΡΑ κρατά τις παραδόσεις και μοιράζει δώρα... Φέρνει τον «Γαλατά των Χριστουγέννων»
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Emirates: Πρώτη δοκιμαστική πτήση παγκoσμίως με 100% Βιώσιμο Αεροπορικό Καύσιμο
Neocleous Tower: Το «πράσινο» κτήριο γραφείων έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς
To μήνυμα Ανδρέα Δημητριάδη πριν τις εκλογές-«Για ένα ισχυρό και διεκδικητικό ΚΕΒΕ»
Ask Wire's BRIX: Μάθε τις επιδόσεις των άλλων developers και κέρδισέ τους στα σημεία