Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

35 χρόνια Rotos Group: Με μεγάλη επιτυχία τα «αποκαλυπτήρια» του Coeo Gladstonos Exclusive Residences

Ξεχωριστούς καλεσμένους στο χώρο όπου ανεγείρεται το έργο Coeo Gladstonos Exclusive Residences, στην οδό Γλάδστωνος στη Λευκωσία, υποδέχτηκε ο Όμιλος εταιρειών Rotos.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου, παρέστησαν κρατικοί αξιωματούχοι, κομματικά στελέχη και δημοφιλείς προσωπικότητες του Kυπριακού επιχειρείν.

IMG_0070 (Copy)

Τον χαιρετισμό απηύθυνε ο Ιδρυτής και CEO της Rotos Group, Νίκος Ρωτός, ενώ, με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης με ομιλία του που ανέδειξε τη σημαντικότητα του έργου για την πρωτεύουσα.

IMG_0092 (Copy)

Οι καλεσμένοι είχαν εξάλλου τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αρχιτεκτονική και το design πίσω από το Coeo Gladstonos Exclusive Residences καθώς παρουσιάσεις πραγματοποίησαν και ο Ηρακλής Παπαχρίστου, Director της Eraclis Papachristou Architects, που ανέλαβε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμού του σπουδαίου έργου όπως και ο καταξιωμένος Interior Designer, Περικλής Λιάτσος ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του εσωτερικού σχεδιασμού του Coeo.

IMG_0132 (Copy)

Την ψυχαγωγία της εκδήλωσης ανέλαβαν οι DuoViolins από το Dubai που μάγεψαν τους καλεσμένους με τους ήχους των βιολιών τους.

Το Coeo Gladstonos Exclusive Residences

Το Coeo Gladstonos Exclusive Residences, θα αποτελεί τη μοντέρνα εκδοχή της γειτονιάς, μέσα σε ένα οικιστικό συγκρότημα από βίλες και πολυτελή διαμερίσματα.

IMG_0152 (Copy)

Το νέο έργο θα γίνει το συνώνυμο των πιο σύγχρονων τάσεων στην πολυτελή κατοικία, δημιουργώντας την επόμενη γενιά του design living, η οποία εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον, σέβεται την ιστορική κληρονομιά και λειτουργεί σαν ‘status icon’ για τους κατοίκους του, καθώς βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική τοποθεσία της Λευκωσίας.

Ο Όμιλος Rotos

Ξεκίνησε με την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Στη συνέχεια, και αφού καταξιώθηκε στον τομέα των κατασκευών, εισήλθε στον τομέα Ανάπτυξης Γης όπου κατέχει χαρτοφυλάκιο πέραν των 1200 οικιστικών και εμπορικών μονάδων.

IMG_0237 (Copy)

Την τελευταία δεκαετία ο όμιλος επενδύει στην ανάπτυξη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο παροχέα Φοιτητικών Εστιών στην Κύπρο.

Παρακολουθεί και υιοθετεί τις καινούριες αρχιτεκτονικές τάσεις και υλικά, ώστε να προσφέρει στους ανθρώπους και την κοινωνία έργα υψηλής αισθητικής τα οποία συμβάλουν στην αναβάθμιση της ζωής και στην ανάπτυξη του συνόλου, έχοντας ως γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη.

IMG_0239 (Copy)

Η άριστη ποιότητα κατασκευών, η παράδοση των έργων πάντοτε εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, οι εγγυημένοι τίτλοι ιδιοκτησίας καθώς και η εξυπηρέτηση των πελατών, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των έργων, αποτελούν τον πυλώνα ώστε ο όμιλος να διατηρεί διαχρονικά την αξιοπιστία του στην αγορά ακινήτων.

IMG_0251 (Copy)

Μερικά από τα έργα του ομίλου που ξεχωρίζουν για την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική τους είναι το πολυβραβευμένο κτήριο της Wargaming Plc., οι φοιτητικές εστίες Unihalls Premier, Unihalls Trinity καθώς και το U Residences, το μεγαλύτερο φοιτητικό συγκρότημα εστιών στην Κύπρο.

Οργανωτής: Rotos Group

Συντονιστής: IMH

KGZ_2435 (Copy)

KGZ_2737 (Copy)

KGZ_2806 (Copy)

KGZ_2815 (Copy)

KGZ_3120 (Copy)

KGZ_3131 (Copy)

KGZ_3135 (Copy)

KGZ_3144 (Copy)

KGZ_3153 (Copy)

KGZ_3088 (Copy)

KGZ_3098 (Copy)

KGZ_2843 (Copy)

KGZ_2941 (Copy)

KGZ_2983 (Copy)

KGZ_3044 (Copy)

KGZ_2884 (Copy)

KGZ_2918 (Copy)

KGZ_2886 (Copy)

KGZ_2863 (Copy)

KGZ_2874 (Copy)

IMG_0057 (Copy)

Δειτε Επισης

Τα εννέα αναπτυξιακά έργα €620 εκατ. σε δήμους και κοινότητες
Εγκαινιάστηκε το οδικό δίκτυο της ενεργειακής περιοχής Βασιλικού (pics)
Εννιάμηνο υψηλών πτήσεων στις πωλήσεις ακινήτων (πίνακας)
Altamira Express: 500+ τεμάχια γης σε τιμές που δεν ξεπερνούν τις €15.000
Προς πώληση οικίες από την AstroBank (photos)
Neocleous Tower: Το «πράσινο» κτήριο γραφείων έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς
Altamira Real Estate: Η μεγαλύτερη εκστρατεία της χρονιάς είναι γεγονός
Ask Wire's BRIX: Μάθε τις επιδόσεις των άλλων developers και κέρδισέ τους στα σημεία
Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία