Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Ακίνητα που απευθύνονται σε κάθε υποψήφιο αγοραστή σε διάφορες επαρχίες, για ιδία χρήση ή για επένδυση, διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει οικίες και διαμερίσματα, γραφειακούς χώρους, τεμάχια γης αλλά και εμπορικά/βιομηχανικά κτήρια. Τα διαθέσιμα ακίνητα βρίσκονται σε αστικές και αγροτικές περιοχές παρέχοντας εύρος επιλογής για τον υποψήφιο αγοραστή ώστε να βρει εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να περιηγηθούν βάσει της περιοχής ή του είδους του ακινήτου που αναζητούν, ενώ παράλληλα μπορούν να ταξινομήσουν τα ακίνητα βάσει τιμής. Παράλληλα, με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Εδώ θα βρείτε μερικά από τα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε Λευκωσία, Λάρνακα, και Πάφο.

astrobank0610_1

Δύο συνεχόμενα τεμάχια 12,426 τ.μ. Μενεού, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR487&488 Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Δρομολαξιάς - Μενεού, εφάπτεται επί της οδού Δήμητρας και αποτελείται από δύο συνεχόμενα τεμάχια που βρίσκονται σε απόσταση 1.2χλμ από το αεροδρόμιο και 2.5χλμ περίπου από την παραλία. Τα τεμάχια έχουν τετράγωνο σχήμα και ομαλή επιφάνεια.

Το τεμάχιο αρ. 456 εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη περί τα 56μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

astrobank0610_2

Παραθαλάσσιο χωράφι 10,703 τ.μ. Μαζωτός, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR486 ΤΚΕ

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 70μ από την ακτή και περίπου 670μ από τον δρόμο Μαζωτού – Περβολιών. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο υπόκειται σε δικαίωμα διαβάσεως. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

astrobank0610_3

Ανεξάρτητη Οικία 603 τ.μ. Μαρώνι, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR320 Ενδεικτική τιμή €497.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μαρωνίου με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια (το κυρίως με en-suite), σοφίτα και ημιυπόγειο (εσωτερικοί χώροι 315 τ.μ.). Υπάρχει σύστημα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένη βεράντα (182 τ.μ.) και μεγάλος κήπος. Εμβαδόν γης 1,338 τ.μ.

astrobank0610_4

Ανεξάρτητη οικία 300 τ.μ. σε οικόπεδο 511 τ.μ. Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου:PIR497 Ενδεικτική τιμή €576,450

Το ακίνητο αποτελεί ανεξάρτητη κατοικία 4 υπνοδωματίων. Εφάπτεται επί της οδού Φαν Ντάϊκ, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου K - Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ο 2ος όροφος από ακόμα δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και πισίνα.

astrobank0610_5

Βιομηχανικό Χωράφι, 5,045 τ.μ. Καϊμακλί, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR148 ΤΚΕ

Το ακίνητο βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Καιμακλίου επί της οδού Κολοκοτρώνη με 103μ περίπου πρόσοψη. Έχει τετράγωνο σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Στην ειδική περιοχή ΕΠ6 επιτρέπεται βιομηχανική και βιοτεχνική ανάπτυξη, αποθήκες, χώροι έκθεσης, υπερκαταστήματα τύπου DIY, σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητικές εστίες. Εντός του τεμαχίου υπάρχει οικοδομή σε κακή κατάσταση. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

astrobank0610_6

Ανεξάρτητη Οικία 474 τ.μ. Αγίους Τριμιθιάς, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR189 Ενδεικτική τιμή €646.000

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Χριστιάνας Χριστοφίδου 3. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, τουαλέτα και δωμάτιο υπηρεσίας ενώ ο όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, το κυρίως με en-suite, βοηθητική κουζίνα και μπάνιο με τουαλέτα. Υπάρχει κ/θ πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, καλυμμένος χώρος στάθμευσης, ψησταριά ενώ περιμετρικά η κατοικία είναι περιτοιχισμένη. Εμβαδόν γης 2,735 τ.μ.

astrobank0610_7

Διώροφη ημιτελής οικία 196 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR227 Ενδεικτική τιμή €231.000

Το ακίνητο είναι ημιτελές και αποτελεί μέρος του συγκροτήματος κατοικιών “Mesomerena Sunset Villas II”. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, ενώ ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια (en-suite). Εξωτερικά υπάρχει αυλή, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Τίτλος ιδιοκτησίας διαθέσιμος.

astrobank0610_8

Οικιστικό Χωράφι 8,696 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR317 Ενδεικτική τιμή €790,650

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Αναρίτας και έχει διαιρεθεί σε επτά οικόπεδα - εκκρεμεί η τελική έγκριση. Έχει ακανόνιστο σχήμα με καλή θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank η στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

Δειτε Επισης

Καταθετικά προϊόντα ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)
Πέντε ξεχωριστά εστιατόρια σε πύργους (photos)
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Κρις Θεοφιλίδης: Η αναπτυξιακή πορεία της Celestyal και οι προοπτικές του τομέα της κρουαζιέρας
Γιώργος Γεωργίου: Ο AMCHAM, οι αμερικανικές επενδύσεις, η βίζα και οι απευθείας πτήσεις με ΗΠΑ
Τζούλι Φίσερ: Ελκυστική αγορά για αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας η Κύπρος-Τι διαβεβαίωσε τον Χριστοδουλίδη
Μηδενική ανοχή σε πρακτικές που εκθέτουν την Κύπρο και δράσεις αποκατάστασης της φήμης της χώρας
Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Προϋπολογισμός 2024: Πρόσθετες πιστώσεις, μειώσεις και μεταφορές προτεινόμενων πιστώσεων
Συστάσεις και εισηγήσεις Δημοσιονομικού Συμβουλίου στην Κυβέρνηση-Οι κίνδυνοι και η ανησυχία