powered by

Coeo Gladstonos Exclusive Residences: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκδήλωση

Με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις, πραγματοποιείται απόψε στην οδό Γλάδστωνος στη Λευκωσία εκδήλωση για το έργο Coeo Gladstonos Exclusive Residences.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι αναμένεται να καταφθάσουν στον χώρο για να γιορτάσουν, ταυτόχρονα, τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου.

Στην εκδήλωση το παρών τους αναμένεται να δώσουν κρατικοί αξιωματούχοι, κομματικά στελέχη και δημοφιλείς προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν.

Collage Maker-05-Oct-2023-02-03-PM-6686

Το καλωσόρισμα θα γίνει με χαιρετισμό από τον CEO και Owner της Rotos Group, Νίκο Ρωτό.

Το γεγονός θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος θα προχωρήσει σε χαιρετισμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι θα έχουν, εξάλλου, τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αρχιτεκτονική και το design πίσω από τις Coeo Gladstonos Exclusive Residences καθώς για το έργο θα μιλήσουν ο Ηρακλής Παπαχρίστου, Director του Eraclis Papachristou, του αρχιτεκτονικού γραφείου που ανέλαβε το σπουδαίο έργο όπως και ο Interior designer, Περικλής Λιάτσος ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του σχεδιασμού του χώρου.

Collage Maker-05-Oct-2023-02-01-PM-5184

Η εκδήλωση στην οποία η συμμετοχή είναι κατόπιν πρόσκλησης, θα ολοκληρωθεί με κοκτέιλ δικτύωσης.

Collage Maker-05-Oct-2023-02-54-PM-1180

Το Coeo Gladstonos Exclusive Residences

Το Coeo Gladstonos Exclusive Residences, θα αποτελεί τη μοντέρνα εκδοχή της γειτονιάς, μέσα σε ένα οικιστικό συγκρότημα από βίλες και πολυτελή διαμερίσματα.

Το νέο έργο θα γίνει το συνώνυμο των πιο σύγχρονων τάσεων στην πολυτελή κατοικία, δημιουργώντας την επόμενη γενιά του design living, η οποία εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον, σέβεται την ιστορική κληρονομιά και λειτουργεί σαν ‘status icon’ για τους κατοίκους της, καθώς βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική τοποθεσία της Λευκωσίας.

Ο Όμιλος

Ξεκίνησε με την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Στη συνέχεια, και αφού καταξιώθηκε στον τομέα των κατασκευών, εισήλθε στον τομέα Ανάπτυξης Γης όπου κατέχει χαρτοφυλάκιο πέραν των 1000 οικιστικών και εμπορικών μονάδων.

Την τελευταία δεκαετία ο όμιλος επενδύει στην ανάπτυξη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο παροχέα Φοιτητικών Εστιών στην Κύπρο.

Παρακολουθεί και υιοθετεί τις καινούριες αρχιτεκτονικές τάσεις και υλικά, ώστε να προσφέρει στους ανθρώπους και την κοινωνία έργα υψηλής αισθητικής τα οποία συμβάλουν στην αναβάθμιση της ζωής και στην ανάπτυξη του συνόλου, έχοντας ως γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη.

Η άριστη ποιότητα κατασκευών, η παράδοση των έργων πάντοτε εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, οι εγγυημένοι τίτλοι ιδιοκτησίας καθώς και η εξυπηρέτηση των πελατών, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των έργων, αποτελούν τον πυλώνα ώστε ο όμιλος να διατηρεί διαχρονικά την αξιοπιστία του στην αγορά ακινήτων.

Μερικά από τα έργα του ομίλου που ξεχωρίζουν για την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική τους είναι το πολυβραβευμένο κτήριο της Wargaming Plc., οι φοιτητικές εστίες Unihalls Premier, Unihalls Trinity καθώς και το U Residences, το μεγαλύτερο φοιτητικό συγκρότημα εστιών στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad
Το «ταμείο» στις επενδυτικές σχέσεις Κύπρου και Ινδίας…Κάθοδος εταιρειών, νέες υπηρεσίες και μνημόνια συνεργασίας
Δώδεκα χρόνια στρατηγικής προόδου για το οικοσύστημα επενδυτικών ταμείων της Κύπρου
Δημήτρης Σπαρσής: Το ενδιαφέρον, το στοίχημα και ο διττός στόχος του brain gain-Εγχείρημα με καθολική επικέντρωση
Έρχονται και άλλες...Τεράστιο και αυξανόμενο το ενδιαφέρον ινδικών εταιρείων για παρουσία στην Κύπρο
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.