Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ΟΚΥπΥ: Άρχισε τη λειτουργία του το νέο Κέντρο Υγείας Γεροσκήπου

Υλοποιώντας την υπόσχεση του για συνεχή αναβάθμιση της φροντίδας υγείας όλων των πολιτών, ο ΟΚΥπΥ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου Κέντρου Υγείας Γεροσκήπου, που τίθεται στη διάθεση των κατοίκων της Γεροσκήπου αλλά και της ευρύτερης περιοχής από σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2023.

Το Κέντρο φέρει το όνομα του δημότη Γεροσκήπου Χριστόφορου Χατζηλαμπρή ο οποίος δώρισε την έκταση στην οποία ανεγέρθηκε.

Με ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας και στελεχωμένο από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το νέο Κέντρο Υγείας φιλοδοξεί να συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, παρέχοντας τους καθημερινά ποιοτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Πέραν των 4 Προσωπικών Ιατρών που υπηρετούν στον Κέντρο και τίθενται στη διάθεση των κατοίκων από σημερα, το κέντρο παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες, υπηρεσίες γενικής κοινοτικής νοσηλευτικής, υπηρεσίες κοινοτικής ψυχιατρικής, υπηρεσίες επισκεπτριών υγείας, καθώς επίσης και υπηρεσίες βραχείας νοσηλείας, πληγών καθώς και αιμοληψίες.

Επιπρόσθετα στον χώρο του Κέντρου στεγάζεται το μοναδικό Μαστογραφικό Κέντρο στην Επαρχία Πάφου, το οποίο δημιουργήθηκε και λειτουργεί από το Υπουργείο Υγείας, στα πλαίσια του προγράμματος έγκαιρης ανίχνευσης του καρκίνου του μαστού.

Πρόθεση του ΟΚΥπΥ είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου με την σταδιακη ένταξη πρόσθετων ιατρικών ειδικοτήτων αλλά και πιο εξειδικευμένων υπηρεσιών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής ανάλογα με τις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού.

Με το νέο αυτό έργο, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υγείας του τόπου, συνεχίζει την υλοποίηση του αναπτυξιακού του οράματος. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, επενδύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών του, φροντίζοντας για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών με την παροχή ισότιμης και ποιοτικής περίθαλψης, όπου κι αν βρίσκονται.

Για εγγραφή σε προσωπικό ιατρό στο Κέντρο Υγείας Γεροσκήπου και για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 26258500/26258504 η επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οργανισμού στο https://shso.org.cy/health-centre/geroskipou/.

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus