TechIsland: Η Ugne Buraciene, Group CEO της payabl. νέο μέλος του Δ.Σ.

Ο TechIsland, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός σύνδεσμος εταιρειών τεχνολογίας, ανακοινώνει την ένταξη της Ugne Buraciene, Group Chief Executive Officer της payabl. στο Διοικητικό του Συμβούλιο, από τις 4 Οκτωβρίου 2023.

Η Ugne Buraciene ξεκίνησε την καριέρα της στον τομέα του FinTech πριν από 15 χρόνια, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας και λογισμικού.

Σήμερα, κατέχει τη θέση της Group CEO της payabl. και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αξιοσέβαστους ηγέτες του τομέα. Με γραφεία σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Γερμανία, η payabl. είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες FinTech διεθνώς στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών-μια επιτυχία που μπορεί να αποδοθεί στην τεχνογνωσία και την ηγεσία της Ugne. Η Ugne είναι σύμβουλος της Klarpay και του επενδυτή τεχνολογίας WhiteBream με έδρα την Κύπρο.

Η Ugne είναι επίσης η Πρέσβειρα της χώρας για το European Women Payments Network και συμβάλλει στην προώθηση της ανάπτυξης του τομέα πληρωμών παγκοσμίως.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του TechIsland, Βαλεντίνος Πολυκάρπου ανέφερε σχετικά,

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Ugne στο Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού. Με την εκτενή εμπειρία της στον τομέα της τεχνολογίας, είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει στον εντοπισμό των προκλήσεων και στη διαμόρφωση καινοτόμων λύσεων προς την επίτευξη των στόχων μας και την περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα μας.”

Η Ugne Buraciene δήλωσε: «Είναι τιμή μου να είμαι μέρος του TechIsland-ενός τόσο προοδευτικού οργανισμού με τη σημαντική αποστολή να διαμορφώσει το τεχνολογικό οικοσύστημα στην Κύπρο και να βοηθήσει τις εταιρείες να αναπτυχθούν. Το έργο του TechIsland μέχρι σήμερα έχει πραγματικά αναβαθμίσει τον τομέα της τεχνολογίας!

Στην payabl. προσλαμβάνουμε τοπικά και με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα η διασφάλιση βέλτιστων συνθηκών εργασίας για την ομάδα μου, η κοινωνική πρόνοια και η συνολική ευημερία των εργαζομένων. Αυτό είναι κάτι που ο TechIsland επίσης προωθεί, επομένως είναι χαρά να συμμετέχουμε και να υποστηρίζουμε μια κοινότητα που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εμάς».

«Είμαι επίσης ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ τον τομέα του FinTech στην Κύπρο και θα επικεντρωθώ στην επίλυση βασικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Το FinTech είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας στο νησί και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της Κύπρου σε σημαντικό τεχνολογικό κόμβο», πρόσθεσε η Ugne.

O TechIsland ιδρύθηκε το 2021, με την αποστολή να καθιερώσει την Κύπρο ως τεχνολογικό κόμβο και ελκυστικό προορισμό για επενδυτές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Εκπροσωπώντας πάνω από 270 μέλη, ο TechIsland έχει ως στόχο να φέρει κοντά όλους τους ενδιαφερόμενους, να βελτιώσει το περιβάλλον λειτουργίας του τομέα, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου, παρέχοντας εκπαίδευση στα μέλη και προσφέροντας ευκαιρίες δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TechIsland https://thetechisland.org/ ή τις σελίδες του οργανισμού στα Linkedin, Facebook, Instagram.

Δειτε Επισης

Σχεδόν οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα social media
Epic: Αναδείχθηκε ως το γρηγορότερο δίκτυο σταθερού internet στην Κύπρο
Παγκόσμιο βραβείο για την Cablenet μαζί με την Plume στα Global Telecom Awards
Β. Πολυκάρπου: Ενισχύεται η θέση της Κύπρου για προσέλκυση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης
Σε άλλη διάσταση το EXPO της AWS στο Λας Βέγκας-Αποκλειστικές εικόνες (pics)
Οι εντυπωσιακές καινοτομίες της Huawei παρουσιάστηκαν στην έκθεση Paris Expo Porte de Versailles
Χριστουγεννιάτικη ζώνη στο MOVIES BEST HD
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Ώθηση στη δυναμική του τομέα της τεχνολογίας με το νέο πλαίσιο για πολιτογραφήσεις
Οι τεχνολογικές προβλέψεις της Kyndryl για το 2024: Ολοκλήρωση, αποτελεσματικότητα και αυτοματοποίηση