Χορηγία Κατηγορίας Οικονομία

Ελλάδα: Νέα καταστήματα της ΔΕΗ από ιδιώτες με τη μέθοδο franchise

Τη δυνατότητα σε ιδιώτες να αποκτήσουν κατάστημα της ΔΕΗ δίνει η επιχείρηση, εγκαινιάζοντας τη μέθοδο του franchise για την ανάπτυξη του δικτύου νέων καταστημάτων.

Η αρχή γίνεται από τα νέα καταστήματα ΔΕΗ στην Κηφισιά (Παπαδιαμάντη 3 & Διονύσου) και στην Πετρούπολη (25ης Μαρτίου 71) για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 16 Οκτωβρίου μέσω του προγράμματος «ΔΕΗ myStore».

"Το ΔΕΗ myStore είναι ένα μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης το οποίο, συνδυασμένο με τον καινοτόμο αρχιτεκτονικό και λειτουργικό σχεδιασμό των καταστημάτων ΔΕΗ, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοδοφόρο όφελος για τον συνεργάτη-franchisee. Το πλαίσιο συνεργασίας franchise περιλαμβάνει ανταγωνιστική και ανταποδοτική εμπορική πολιτική, πλήρη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος και της εξυπηρέτησης των πελατών, συνεχή εκπαίδευση του συνεργάτη-franchisee και του προσωπικού του, συμβουλευτική από εξειδικευμένη ομάδα, εγχειρίδια λειτουργίας και διαφημιστική επικοινωνία εστιασμένη στα καταστήματα ΔΕΗ", αναφέρει η επιχείρηση.

Σύμφωνα με το μοντέλο δικαιοχρησίας, η ΔΕΗ επιλέγει το ακίνητο και την τοποθεσία όπου θα ανοίξει, αναλαμβάνει εξολοκλήρου την κατασκευή και διαμόρφωσή του και το κατάστημα παραδίδεται «με το κλειδί στο χέρι», με υπομίσθωση από τη ΔΕΗ στον δικαιοδόχο. Η απόσβεση της επένδυσης για τους συνεργάτες υπολογίζεται σε περίπου τρία χρόνια, ανάλογα και με το μέγεθος του κάθε καταστήματος.

Η ΔΕΗ θα ανακοινώνει τα μελλοντικά νέα καταστήματα που θα διατίθενται μέσω δικαιοχρησίας στο site της https://www.dei.gr/el/dei-omilos/i-dei/dei-mystore/

Για να γίνει κάποιος franchisee ενός καταστήματος ΔΕΗ, αρχικά χρειάζεται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στην ψηφιακή υπηρεσία https://mystore-onboarding.dei.gr/login. Ακολουθούν συνεντεύξεις με εξωτερικό συνεργάτη της ΔΕΗ και την ομάδα franchise της ΔΕΗ, η σύσταση της εταιρείας, η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας, και εκπαίδευση από την ομάδα franchise της ΔΕΗ και τέλος, η έναρξη λειτουργίας καταστήματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Τράπεζα Πειραιώς- Ξεκινά σήμερα η διάθεση ποσοστού συμμετοχής έως 22% που κατέχει το ΤΧΣ
Ηγέτιδα στη ναυτιλία... Στην πρώτη τριάδα των χωρών με τους κορυφαίους στόλους σε όλο τον κόσμο η Ελλάδα
Καταρτίζεται υπό τις νέες συνθήκες το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Ελλάδας 2025-2028
Οι επενδύσεις της Trastor το 2023-Κέρδη €19,7 εκ. από την αναπροσαρμογή των επενδυτικών ακινήτων
Ελλάδα: Αύξηση κατά 6,1% στις εγγραφές νέων επιχειρήσεων το 2023
Μαζική συμμετοχή πολιτών στις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα
Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία δίνει ο τηλεπικοινωνιακός κολοσσός Telekom
Καθηλώνεται η αεροπλοΐα στην Ελλάδα στις 28 Φεβρουαρίου-Καμία πτήση από και προς ελληνικό αεροδρόμιο
Ελλάδα: Αύξηση 10,1% στον τζίρο των επιχειρήσεων που παρέχουν καταλύματα το 2023
«Πακτωλός» προσφορών 60 δισ. για τα ελληνικά assets-Η Ελλάδα προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών