Χορηγία Κατηγορίας Οικονομία

Ελλάδα: Νέα καταστήματα της ΔΕΗ από ιδιώτες με τη μέθοδο franchise

Τη δυνατότητα σε ιδιώτες να αποκτήσουν κατάστημα της ΔΕΗ δίνει η επιχείρηση, εγκαινιάζοντας τη μέθοδο του franchise για την ανάπτυξη του δικτύου νέων καταστημάτων.

Η αρχή γίνεται από τα νέα καταστήματα ΔΕΗ στην Κηφισιά (Παπαδιαμάντη 3 & Διονύσου) και στην Πετρούπολη (25ης Μαρτίου 71) για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 16 Οκτωβρίου μέσω του προγράμματος «ΔΕΗ myStore».

"Το ΔΕΗ myStore είναι ένα μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης το οποίο, συνδυασμένο με τον καινοτόμο αρχιτεκτονικό και λειτουργικό σχεδιασμό των καταστημάτων ΔΕΗ, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοδοφόρο όφελος για τον συνεργάτη-franchisee. Το πλαίσιο συνεργασίας franchise περιλαμβάνει ανταγωνιστική και ανταποδοτική εμπορική πολιτική, πλήρη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος και της εξυπηρέτησης των πελατών, συνεχή εκπαίδευση του συνεργάτη-franchisee και του προσωπικού του, συμβουλευτική από εξειδικευμένη ομάδα, εγχειρίδια λειτουργίας και διαφημιστική επικοινωνία εστιασμένη στα καταστήματα ΔΕΗ", αναφέρει η επιχείρηση.

Σύμφωνα με το μοντέλο δικαιοχρησίας, η ΔΕΗ επιλέγει το ακίνητο και την τοποθεσία όπου θα ανοίξει, αναλαμβάνει εξολοκλήρου την κατασκευή και διαμόρφωσή του και το κατάστημα παραδίδεται «με το κλειδί στο χέρι», με υπομίσθωση από τη ΔΕΗ στον δικαιοδόχο. Η απόσβεση της επένδυσης για τους συνεργάτες υπολογίζεται σε περίπου τρία χρόνια, ανάλογα και με το μέγεθος του κάθε καταστήματος.

Η ΔΕΗ θα ανακοινώνει τα μελλοντικά νέα καταστήματα που θα διατίθενται μέσω δικαιοχρησίας στο site της https://www.dei.gr/el/dei-omilos/i-dei/dei-mystore/

Για να γίνει κάποιος franchisee ενός καταστήματος ΔΕΗ, αρχικά χρειάζεται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στην ψηφιακή υπηρεσία https://mystore-onboarding.dei.gr/login. Ακολουθούν συνεντεύξεις με εξωτερικό συνεργάτη της ΔΕΗ και την ομάδα franchise της ΔΕΗ, η σύσταση της εταιρείας, η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας, και εκπαίδευση από την ομάδα franchise της ΔΕΗ και τέλος, η έναρξη λειτουργίας καταστήματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Ε.Ε.: Ενέκρινε το αναθεωρημένο σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας της Ελλάδας
Κατατέθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2024 στη Βουλή των Ελλήνων-Ανάπτυξη 2,3% για το 2023
Μεγάλη επένδυση 3,1 δισ. δολ σε Lng carrier από την Capital Product Partners του εφοπλιστή Β.Μαρινάκη
Ελλάδα: Οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ στο μικροσκόπιο του υπουργείου Ανάπτυξης
Ελλάδα: Στο 3,4% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο
Ελλάδα: Θετικές οι προοπτικές για τις εγχώριες τράπεζες
Ελλάδα: Πρόστιμα 2 εκατ. ευρώ σε δύο πολυεθνικές εταιρείες για αθέμιτη κερδοφορία
Amazon: Δημιουργεί το πρώτο ηλιακό της πάρκο στην Ελλάδα
Αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας στην επενδυτική βαθμίδα από τον S&P-Ποια η σημασία
Ελλάδα: Νέα καταστήματα της ΔΕΗ από ιδιώτες με τη μέθοδο franchise