Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Μαζί στη ζωή: Έναρξη εράνου οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα του οδικού εράνου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ χθες Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023 στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης ‘Μαζί στη ζωή’. Η επίσημη έναρξη έγινε από την Πρόεδρο Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, τα Μέλη του Δ.Σ., τη Διοίκηση και μέλη του ανθρωπίνου δυναμικού του Συνδέσμου, στο προαύλιο του ‘Διαχρονικού Χορηγού’ του ΠΑΣΥΚΑΦ Universal Life.

Την καθιερωμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κυρία Αννίτα Δημητρίου, εκπρόσωπος του Δήμου Λευκωσίας, άλλοι αξιωματούχοι Βουλευτές, Προέδροι Κομμάτων, ΜΜΕ, συνεργάτες και αρωγοί του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ τους οποίους ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά.

2

Σύνθημα της φετινής εκστρατείας του ΠΑΣΥΚΑΦ, είναι το ‘Σημαίνει πολλά’ και στόχος της είναι η συλλογή του ποσού των 550 000 ευρώ για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του Συνδέσμου. Αυτό το ποσό μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον 2 ευρώ.

Kάθε εισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ μεταφράζεται σε ανακούφιση, φροντίδα και υποστήριξη. Σημαίνει συμπαράσταση, δύναμη και αισιοδοξία. Κάθε συνεισφορά, όσο μικρή και αν είναι, έχει μεγάλη σημασία!

Ο έρανος θα διεξάγεται για όλο το μήνα Οκτώβριο, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, με αριθ. Άδειας Ν.Π. 43/2023, που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/08/2023-31/12/2023. Όλοι οι εθελοντές που συμμετέχουν φέρουν μαζί τους εξουσιοδότηση για τον έρανο.

Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου, με αποστολή SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1 και με ηλεκτρονικές εισφορές στο www.pasykaf.org. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα.

3

O ΠΑΣΥΚΑΦ διεκδικεί εδώ και περισσότερο από 37 χρόνια, καλύτερη ποιότητα για όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και τους οικείους τους και την προσφέρει με τις δωρεάν υπηρεσίες του παγκύπρια. Το 2022 ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες 7070 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35,717 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά το κοινό για την εισφορά του, τον ‘Υπερήφανο Υποστηρικτή’ της εκστρατείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το ‘Διαχρονικό Χορηγό’ Universal Life, τον ‘Τηλεπικοινωνιακό Χορηγό’ Primetel, τον ‘Επίσημο Υποστηρικτή Προβολής’ Mesivria, το ‘Χορηγό Επικοινωνίας’ Alpha Κύπρου, όλους τους Υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ‘Μαζί στη ζωή’.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και να κάνουμε τη διαφορά για τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους, ώστε να νιώσουν την αγάπη και τη στήριξή μας που τόσο χρειάζονται.

Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!

Γιατί το να προσφέρουμε σημαίνει πολλά!

viber_image_2023-10-04_14-59-40-327

Δειτε Επισης

Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους