Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Αναβάθμισε την καριέρα σου με μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική

Αγαπάς την Νομική και επιδιώκεις να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου σχετικά με τις νομικές έννοιες και πρακτικές; Επιθυμείς να ξεχωρίσεις σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας και να πάρεις την καριέρα σου ένα βήμα παραπέρα;

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σου προσφέρει την μοναδική ευκαιρία να ενισχύσεις τη νομική σου καριέρα μέσα από τρία εξαιρετικά προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών: Master of Laws (LLM), LLM in Financial and Corporate Law, και LLM International Commercial Dispute Resolution.

LLM image 1

Τα μεταπτυχιακά αυτά προγράμματα είναι σχεδιασμένα για επαγγελματίες, με ή χωρίς νομικό υπόβαθρο, διδάσκονται από άριστο ακαδημαϊκό προσωπικό, και έχουν ως στόχο την αποτελεσματική προετοιμασία των φοιτητών για την αναβάθμιση της επαγγελματικής τους πορείας.

LLM image 2

Μέσα από το πρόγραμμα Master of Laws, δίνεται η δυνατότητα στο φοιτητή να εξοικειωθεί και να ξεχωρίσει σε διάφορα νομικά πεδία, όπως επίσης και να εξειδικευτεί σε μία από τις πέντε κατευθύνσεις, συγκεκριμένα των International Energy Law, European Union Law, Law and International Security, International Commercial Law and Dispute Resolution and Financial and Corporate Law.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα LLM in Financial and Corporate Law προσφέρει όλα τα εργαλεία και τις εξειδικευμένες δεξιότητες που απαιτούνται στον ανταγωνιστικό τομέα του χρηματοοικονομικού και εταιρικού δικαίου, ενισχύοντας έτσι προοπτικές καριέρας σε νομικά, επιχειρηματικά και οικονομικά πεδία, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το αναδιαρθρωμένο πρόγραμμα LLM International Commercial Dispute Resolution, προετοιμάζει τους φοιτητές ώστε να διαπρέψουν στον συνεχές μεταβαλλόμενο κλάδο της επίλυσης διεθνών εμπορικών διαφορών, εφοδιάζοντας τους με τις γνώσεις και ικανότητες που χρειάζονται για να ξεχωρίσουν στην επίλυση εμπορικών διαφορών και περίπλοκων διασυνοριακών προκλήσεων.

Ευελιξία προγραμμάτων βάσει των δικών σου αναγκών

Μέσω απογευματινών σεμιναρίων και έμφαση στην ατομική έρευνα και μελέτη, τα μεταπτυχιακά προγράμματα νομικής του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, αποτελούν την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και νέους αποφοίτους που φιλοδοξούν να διακριθούν σε εξειδικευμένους νομικούς τομείς τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

LLM image 3

Ευκαιρίες Επαγγελματικών Υποτροφιών για τον Σεπτέμβριο του 2023 και Ιανουάριο του 2024

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσφέρει αποκλειστικές υποτροφίες 40% για τα τρία μεταπτυχιακά προγράμματα LLM για εισδοχές Σεπτεμβρίου 2023 και για εισδοχές Ιανουαρίου 2024.

Μην χάσεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τη νομική σου καριέρα με σημαντικές μειώσεις διδάκτρων.Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα μας ή επικοινώνησε μαζί μας στο +357 24 69 4000 για να μάθεις πως μπορείς να ενταχθείς σ’ ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα νομικής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol