Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Public: Στο φετινό Nicosia Book Festival με μια δυναμική προσφορά

Με μια δυναμική προσφορά και πλειάδα ελληνικών και ξενόγλωσσων τίτλων για να επιλέξουν οι επισκέπτες του Νicosia Book Festival, τα Public δίνουν το παρών τους στο ετήσιο ραντεβού για το βιβλίο.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του βιβλίου που θα επισκεφτούν το περίπτερο των Public θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν οποιοδήποτε βιβλίο και να πάρουν το δεύτερο στη μισή τιμή!

Στο περίπτερο των Public θα μπορούν επίσης να συνομιλήσουν με τους books experts και να ενημερωθούν για όλες τις νέες κυκλοφορίες σε τοπικούς και διεθνείς τίτλους.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης με ώρες λειτουργίας 10:00 πμ – 10:00 μμ. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δεκάδες παρουσιάσεις βιβλίων, να γνωρίσει από κοντά σημαντικούς συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό αλλά και να απολαύσει επιμέρους δράσεις μεγαλύτερου και μικρότερου μεγέθους, καλλιτεχνικά δρώμενα (μουσικά, θεατρικά, χορευτικά, αφηγηματικά), σε συνεργασία με διάφορους πολιτιστικούς φορείς δίνοντας ώθηση στην πολιτιστική δημιουργία. Φέτος, η «Τιμώμενη Χώρα», που θα έχει θεματικό αφιέρωμα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έχει επιλεγεί η Κίνα.

Τα Public για ακόμη μια φορά δείχνουν την έμπρακτη στήριξη τους στο βιβλίο και καλούν το φιλαναγνωστικό κοινό σε μια εκδήλωση γεμάτη με τίτλους, γνώση και διασκέδαση. Η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, επικοινωνίας και πολιτισμού είναι σήμερα το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της Κύπρου με χιλιάδες τίτλους και δεν μπορούσε να λείπει από ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στους…βιβλιοφάγους!

Για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων και κλασικούς τίτλους, ξεκίνα από το e-shop του Public!

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει στα κόμματα για τις εκποιήσεις ο Χριστοδουλίδης-«Δεν μπορώ να υπογράψω εάν…»
Νέα γενική διευθύντρια της Eurolife η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη
Remedica: Τέλος εποχής για Δρ. Νεοπτολέμου-Αποχωρεί από τη θέση του CEO
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Στηρίζουν ευάλωτους, ιχνηλατούν στρατηγικούς κακοπληρωτές
Εργασία εν εξελίξει: Το περιβάλλον που θα αναζητήσουν οι εργαζόμενοι το 2024
Χωρίς κανένα έλεγχο οι ΑΞΕ στην Κύπρο-Οι διαπιστώσεις του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
«Παγωμένη» με τον ΔΗΣΥ για την αποπαγοποίηση θέσεων η Κυβέρνηση
Μηνύματα στη Βουλή από το Προεδρικό για τις εκποιήσεις- «Ευελπιστούμε ότι…»