Intergaz: Σφραγίδα πενήντα χρόνων στον τομέα της ενέργειας-Ορόσημο για τη νέα εποχή στον κλάδο

Πενήντα χρόνια επιτυχούς πορείας γιόρτασε η εταιρεία υγραερίου Intergaz Ltd, στις πρώην εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λάρνακα, σε μια κομβική χρονικά εποχή της ενεργειακής μετάβασης των εγκαταστάσεων και εργασιών στο Βασιλικό.

Στην εκδήλωση των 50χρονων παρέστησαν προσωπικότητες από τον κλάδο της ενέργειας και της ναυτιλίας στην Κύπρο και το Εξωτερικό. Δήμαρχοι, βουλευτές, εταίροι, συνεργάτες της εταιρείας και ολόκληρη η οικογένεια του Ιδρυτή της εταιρείας μακαριστού Κυριάκου Πιττάλη έδωσαν το παρών τους τιμώντας μια κομβικά χρονική περίοδο για την εταιρεία, που εισέρχεται σε νέα δεδομένα και νέα εποχή.

Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου εξήρε την επιτυχία και διαρκή ανέλιξη της εταιρείας στους τομείς της ενέργειας.

Από το 1973 ανέφερε ο υπουργός, που ξεκίνησαν οι δραστηριότητες εισαγωγής, αποθήκευσης, εμφιάλωσης και διανομής υγραερίου της Intergaz, όχι μόνο δεν τερματίστηκαν, αλλά συνεχίζουν μέχρι σήμερα να λειτουργούν αναβαθμισμένα, με την εταιρεία, να αποτελεί ένα από τα βασικά μέλη της κοινοπραξίας VLPG στο Ενεργειακό Κέντρο Βασιλικού, που συστάθηκε για να εξυπηρετεί την αγορά υγραερίου.

DJI_0410

Καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στο προαύλιο της Intergaz Ltd,η Άννα Πιττάλη Commercial Director της εταιρείας, εξέφρασε περηφάνια που η οικογενειακή επιχείρηση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για πέντε δεκαετίες.

Είναι είπε, μια χρονιά ορόσημο για την εταιρεία και επιθυμία της οικογένειας ήταν να γιορτάσει με συνεργάτες, πελάτες, φίλους, οικογένεια και με όλους όσοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορία της Ιntergaz όλα αυτά τα χρόνια.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Intergaz Τζον Πιττάλης δήλωσε περήφανος που ο πατέρας του Κυριάκος, μια ισχυρή προσωπικότητα του επιχειρείν, έθεσε τις βάσεις για την επιτυχία που καταγράφει σήμερα η Intergaz.

Διαβεβαίωσε ότι η πολύτιμη παρακαταθήκη του σε αρχές και αξίες , είναι η πυξίδα για την οικογένεια και τους εργαζόμενους, οι οποίοι πορεύονται σταθερά και με όραμα στη νέα εποχή.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εταιρικό αφιέρωμα, από το 1973 μέχρι σήμερα, στις ημερομηνίες σταθμούς της εταιρείας, καθώς και ένα οικογενειακό αφιέρωμα στη μνήμη του οραματιστή και Ιδρυτή της Ιntergaz Κυριάκου Πιττάλη, ο οποίος έβαλε τα θεμέλια και άφησε πλούσια παρακαταθήκη σε αρχές, αξίες αλλά και επιχειρηματική δράση στους κληρονόμους και στελέχη της εταιρείας του.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία έκπληξη για όλους, της Κύπριας Άννας Βίσση, η οποία επίσης συμπληρώνει 50 χρόνια καριέρας.

CH025367

Δειτε Επισης

Διχασμός στην ευρωπαϊκή αγορά ρεύματος-Φθηνή η Δύση και ακριβή η Ανατολή
Πέντε παράγοντες που θα μπορούσαν να ωθήσουν το πετρέλαιο στα 90 δολάρια το 2024
CP Herbalist: Προχωρά με νέο εργοστάσιο στη Λεμεσό-Επένδυση που φέρνει επέκταση (photos)
Κρίσιμη μέρα για την οικοδομική βιομηχανία.. Ανοίγει τα χαρτιά του για την συλλογική σύμβαση ο Παναγιώτου
«Αξιοπιστία»... made in China-Η καταγγελία της σύμβασης από CMC και η δικλείδα ασφαλείας της Κ.Δ. για «Προμηθέα»
Δεν μιλούσαν για τερματισμό, αλλά μόνο για παράδοση του πλοίου οι Κινέζοι-«Δεν είναι κακά νέα»
Εξορθολογισμό του ρυθμού αύξησης του κρατικού μισθολογίου ζητά η ΟΕΒ-«Να μην επιστρέψουμε στα παλιά»
Aυξήσεις στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσια τομέα μετά από 15 χρόνια και με έναρξη ισχύος τον Οκτώβριο
Αιφνιδίασαν την Λευκωσία για το τερματικό οι Κινέζοι...«Άλλα μας έδειχναν και άλλα έπραξαν τελικά»
Τέρμα οι Κινέζοι από το τερματικό στο Βασιλικό-Αποχωρούν πυροβολώντας κατά της ΕΤΥΦΑ