Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric

Η DanatCon Ltd, κορυφαίος πάροχος λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ανακοίνωσε σήμερα ότι στο εξής, θα ονομάζεται "Human Centric". Η αλλαγή ονόματος αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη εστίαση της στην παροχή πρωτοποριακών και ανθρωποκεντρικών λύσεων που επιτρέπουν στους οργανισμούς να αναπτύσσουν και να αξιοποιούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο το ανθρώπινο κεφάλαιό τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αλλαγή του ονόματος της εταιρείας μας, σε Human Centric», δήλωσε ο Barry Kyriacou, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Το νέο μας όνομα και η νέα ταυτότητα μας αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή μας να τοποθετούμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο κάθε εταιρείας και η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να μεγιστοποιήσουν το ανθρώπινο κεφάλαιό τους».

Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται, η δέσμευσή μας παραμένει αμετάβλητη: «Ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους, αναπτύσσουμε επιχειρήσεις».

Αναβαθμισμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Στην Human Centric, η συμβουλευτική αναλαμβάνει έναν αναβαθμισμένο ρόλο στη διευρυμένη σουίτα υπηρεσιών μας. Η ομάδα των έμπειρων συμβούλων μας φέρνει έναν πλούτο γνώσεων και εμπειρίας στο τραπέζι, βοηθώντας τους πελάτες μας να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προκλήσεις του σημερινού επιχειρηματικού τοπίου. Είτε πρόκειται για στρατηγικό σχεδιασμό, βελτιστοποίηση διαδικασιών, καινοτόμο επίλυση προβλημάτων ή ηγεσία ομάδας, οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να υποκινήσουν ουσιαστική αλλαγή και να προωθήσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η παγκόσμια εμβέλειά μας

Με μια κληρονομιά που εκτείνεται πάνω από δύο δεκαετίες, η Human Centric έχει καλλιεργήσει μακροχρόνιες σχέσεις με μεγάλους και μικρομεσαίους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Η τεχνογνωσία μας εμπλουτίζεται συνεχώς λόγω αυτών των συνεργασιών, αφήνοντας βαθύ αντίκτυπο στους οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι με το νέο μας εμπορικό σήμα, προσφέροντας διευρυμένες συμβουλευτικές, εκπαιδευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες καθοδήγησης (coaching) που δίνουν τη δυνατότητα στους οργανισμούς να ευδοκιμήσουν σε μια συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Human Centric και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας στην ιστοσελίδα μας www.humancentric.com.cy , email: office@humancentric.com.cy

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε στο ταξίδι σας προς ένα πιο ανθρωποκεντρικό και ευημερούν μέλλον για τον οργανισμό σας.

Δειτε Επισης

Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών