Lidl Κύπρου: Δυναμικό «παρών» στον μεγαλύτερο παράλληλο καθαρισμό στην Κύπρο

Η φετινή εκστρατεία Let’s do it! Cyprus ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 23-29 Οκτωβρίου. Την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Καθαρισμού του Οργανισμού αποτέλεσε ο μεγαλύτερος παράλληλος καθαρισμός του Γραμμικού Πάρκου Λευκωσίας, μήκους 14 χιλιομέτρων, που εκτείνεται στους Δήμους Λευκωσίας, Στροβόλου και Λακατάμιας. Η εν λόγω δράση τέλεσε παρουσία εκπροσώπων της Lidl Κύπρου ως Μέγας Χορηγός, του δικτύου εθελοντών Let’s Do It! Cyprus, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και των εν λόγω Δήμων.

lidlgrammiko2

Η έναρξη του καθαρισμού του πάρκου πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα από 3 παράλληλα σημεία, τον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, στο Δημαρχείο Στροβόλου και στην Πίστα Ποδηλάτων στη Λακατάμια. Κατά τη διάρκεια της έναρξης του καθαρισμού, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, κ. Γεώργιο Δημητρουλάκη, τον αξιότιμο Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρο Ξενοφώντος, των αξιότιμων Δημάρχων και εκπροσώπων τους, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη (Δήμαρχος Λευκωσίας), εκ μέρους του κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους (Δήμαρχος Στροβόλου) ο κ. Γιώργος Χριστοδούλου (Δημοτικός Γραμματέας Δήμου Στροβόλου) και από την κ. Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα (Δήμαρχος Λακατάμιας).

lidlgrammiko3

Παράλληλα, σε όλα τα σημεία διεξήχθησαν δωρεάν εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, ενώ το «παρών» τους έδωσαν και η δημοφιλής καντίνα της Lidl Κύπρου, Vantastic, η κινητή εκδοχή της Lidl Food Academy, LFA On The Go, καθώς και περίπτερο της Lidl, προσφέροντας στους συμμετέχοντες υγιεινά σνακ, δροσιστικά αφεψήματα και εξοπλισμό για τον καθαρισμό.

lidlgrammiko4

lidlgrammiko5

Η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης, καθώς και η ενεργή φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος, παραμένουν διαχρονικά προτεραιότητες και βασικές αξίες της Lidl Κύπρου. Βαδίζοντας στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, η Εταιρία δραστηριοποιείται με συνέπεια, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και στηρίζοντας έμπρακτα συνεργασίες που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, του κλίματος, της βιοποικιλότητας και της σωστής διαχείρισης των πόρων.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023