Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Το σήμερα και το αύριο του eCommerce σε Ευρώπη, Κύπρο και Ελλάδα

Το Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες για 15η χρονιά και φέρνει μαζί του όλες οι τελευταίες διεθνείς τάσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως επίσης και ενδιαφέροντα case studies από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι διαδικτυακές αγορές αποτελούν πλέον μία από τις βασικότερες πρακτικές ενός καταναλωτή καθώς η χρήση της τεχνολογίας είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Ποιο είναι το μέλλον του e-Commerce, ποια προνόμια μπορεί να παρέχει σε μία επιχείρηση και πώς μπορεί να αποτελέσει μία εύκολη και ασφαλή διαδικασία αγορών για τον καταναλωτή; Αυτά και άλλα ερωτήματα πρόκειται να απαντηθούν στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου θα γίνει παρουσίαση και της ετήσιας έρευνας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, καθώς και του δείκτη Ψηφιοποίησης Κοινωνίας και Οικονομίας DESI για Ευρώπη, Κύπρο και Ελλάδα.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα γίνει από τον Μάκη Σαββίδη, Εκπρόσωπο για την Ελλάδα & Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eCommerce Europe). Ο κ. Σαββίδης θα κάνει προτάσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό επιχειρείν του αύριο.

Who is who

Ο Μάκης Σαββίδης είναι κάτοχος δύο Masters στα διεθνή επενδυτικά και χρηματοοικονομικά και στα πληροφοριακά συστήματα καθώς επίσης και δύο πτυχίων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και στα Οικονομικά. Είναι Εκπρόσωπος της Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ecommerce Europe), αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (Ε.Σ.Α.), αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) και μέλος του διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Από το 1999 έως και σήμερα, ηγείται με επιτυχία του ομίλου επιχειρήσεων της ομώνυμης οικογένειας, με έτος ίδρυσης το 1963, η οποία λειτουργεί μεγάλες και πολυβραβευμένες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται τόσο στο ηλεκτρονικό εμπόριο όσο και στις υπηρεσίες.

Η επιστροφή του e-Commerce θεσμού

To σπουδαίο γεγονός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 στο Hilton Nicosia και θα φιλοξενήσει, ακόμη, συζητήσεις σχετικές με την συμπεριφορά του καταναλωτή ηλεκτρονικού εμπορίου. Το κεφάλαιο «μάρκετινγκ» και πώς οδηγεί σε αύξηση αγορών θα αποτελέσει βασικό στοιχείο συζητήσεων ενώ αναφορά θα γίνει και στη νέα μεγάλη τάση που δεν είναι άλλη από τη βιωσιμότητα και τις πράσινες πρωτοβουλίες.

Ο ρόλος του AR και του VR στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι σημαντικός γεγονός που κάνει το πιο πάνω θέμα κρίσιμο για τους πρωταγωνιστές τις αγοράς και όχι μόνο. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει, παρουσιάσεις με τα πιο πάνω αλλά και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης για την πορεία και τα συστατικά ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο καθώς και την αξιοποίηση των Data Analytics.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Διευθυντικά στελέχη εταιρειών, Digital Managers, Managers τμημάτων, ΙΤ Στελέχη επιχειρήσεων που αναπτύσσουν online πλατφόρμες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών και σε Εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, παροχής υπηρεσιών παράδοσης, ηλεκτρονικών πληρωμών και Digital Marketing.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Υπεραγορές Αλφαμέγα, ECOMMBX, Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, IMR/University of Nicosia™, Mode& - Όμιλος Voici La Mode, Powersoft

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Capacitor Partners, FedEx, JCC Payment Systems

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, OMEGA Channel, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η Bionic φέρνει τη μαγεία των δώρων με απίστευτες προσφορές
Βασίλης Φουρλής: Πολύ σημαντική αγορά για τον όμιλο Fourlis η Κύπρος-Είμαστε σε φάση ισχυροποίησης
E-kalathi: Τα επόμενα βήματα και πότε τίθεται σε εφαρμογή η ψηφιακή πλατφόρμα
Χαιρετίζει για το «e-kalathi» το Υπ. Εμπορίου-«H ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη»
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Αυξήσεις σε 41 προϊόντα/υπηρεσίες, άλμα 36% στην τιμή της πατάτας
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%
Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi
Στη ζυγαριά της Βουλής το e-kalathi-Η ώρα της αλήθειας στην Ολομέλεια