Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο TechIsland ανακοινώνει τη δημιουργία του TechIsland MarComms Community

Ο TechIsland, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός σύνδεσμος εταιρειών τεχνολογίας με πάνω από 270 μέλη, ανακοινώνει τη δημιουργία της επαγγελματικής κοινότητας, TechIsland MarComms Community. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την ενίσχυση του τοπικού μάρκετινγκ και επικοινωνίας στο πλαίσιο του ραγδαία αναπτυσσόμενου τομέα τεχνολογίας.

Η νέα αυτή κοινότητα θα αποτελέσει μια ανοικτή πλατφόρμα συνεργασίας για επαγγελματίες που ειδικεύονται στο μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και συναφείς τομείς. Τα μέλη της κοινότητας θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν για τις νέες τάσεις αλλά και προκλήσεις στον τομέα, να δικτυωθούν και συνάψουν δημιουργικές συνεργασίες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Από το ξεκίνημά του, ο TechIsland βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών για να καταστεί η Κύπρος τεχνολογικός κόμβος. Μέσω των δραστηριοτήτων του, ο σύνδεσμος έχει ως στόχο την βελτίωση του λειτουργικού περιβάλλοντος για τον τομέα της τεχνολογίας, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό του νομικού και ρυθμιστικού πλαισίου και παρέχοντας ουσιαστική καθοδήγηση, εκπαίδευση και αποκλειστικές ευκαιρίες δικτύωσης στα μέλη του.

“Η Κύπρος έχει αναπτυχθεί ως κόμβος τεχνολογίας και καινοτομίας και το μάρκετινγκ και η επικοινωνίας παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το δυναμικό οικοσύστημα. Σκοπός μας είναι να καλλιεργήσουμε μια επαγγελματική κοινότητα που να αντικατοπτρίζει το εύρος, την ποικιλομορφία και πολυπολιτισμικότητα της Κύπρου του σήμερα, και ως εκ τούτου την εξέλιξη του τοπικού τομέα MarComms. Το νησί μας πλέον προσφέρει τεράστιες δυνατότητες τόσο σε τοπικό όσο και σε πολυεθνικό επίπεδο, και θεωρούμε σημαντικό να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες του κλάδου στο πλαίσιο της συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών”, ανέφερε η Άρτεμις Πνευματικού, Head of PR & Communications στον TechIsland.

Οι συντονιστές της κοινότητας Nadia Ivanova, Chief Marketing Officer της Unlimit, και ο Evgeny Kozlov, Regional Marketing Manager της Aleph, φέρουν εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Ο ρόλος τους επικεντρώνεται στο να ενθαρρύνουν ουσιαστικές συζητήσεις για ανταλλαγή ιδεών, γνώσεων και εμπειριών σε διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

«Σήμερα, μια ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ είναι αυτό που μπορεί να ανεβάσει ή να καταστρέψει μια επιχείρηση. Είναι μια σημαντική πτυχή για την επέκταση και την ανάπτυξη οποιασδήποτε εταιρείας και κάτι που μπορεί πραγματικά να την ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να καινοτομούν συνεχώς, να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται επαγγελματικά, να παραμένουν στην πρώτη γραμμή για να συνεχίζουν να πετυχαίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου αυτό θα είναι δυνατό. Να καλλιεργήσουμε μια τοπική κοινότητα, για επαγγελματίες του μάρκετινγκ, που θέλουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να μάθουν ο ένας από την επιτυχία του άλλου. Είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω το τοπικό ταλέντο να ανθίζει και να διευρύνεται σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις αδιαμφισβήτητες δυνατότητες της Κύπρου ως κόμβου όχι μόνο για επαγγελματίες τεχνολογίας, αλλά και για όλους τους σχετικούς τομείς», ανέφερε η Ivanova.

Από την πλευρά του ο Kozlov πρόσθεσε: «Η δημιουργία του TechIsland MarComms Community είναι ένα σημαντικό ορόσημο. Χαίρομαι που φέρνουμε κοντά συναδέλφους επαγγελματίες, προσφέροντας μια πλατφόρμα για μάθηση, συνεργασία και καινοτομία. Μαζί, όχι μόνο διαμορφώνουμε το μέλλον του τομέα αλλά και χτίζουμε ένα ζωντανό οικοσύστημα μάρκετινγκ εδώ στην Κύπρο. Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή την πρωτοβουλία και ανυπομονώ για το πως θα εξελιχθεί».

Επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του TechIsland MarComms Community μπορούν να κάνουν αίτηση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/JoinMarComm

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του TechIsland https://thetechisland.org/ ή τις σελίδες του οργανισμού στα Linkedin, Facebook, Instagram.

Δειτε Επισης

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο στη Ναυτιλιακή Σύνοδο Κορυφής του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
Lidl Κύπρου: Στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα