Powered by

«Πλοήγηση στη βιομηχανία της κρουαζιέρας» από το Υφυπουργείου Τουρισμού

Η Κύπρος, με την μοναδική της γεωγραφική θέση και τον πολιτιστικό πλούτο, αναδεικνύεται σε ελκυστικό προορισμό κρουαζιέρας. Την ίδια ώρα, η αύξηση των κρουαζιερόπλοιων στους λιμένες της συμβάλλει ουσιαστικά στην τοπική οικονομία μέσω των τουριστικών εσόδων, γεγονός που ενισχύει με τη σειρά του τις κυπριακές επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, το Υφυπουργείο Τουρισμού πραγματοποιεί Συνέδριο με τίτλο "Navigate through the Cruise Industry". Με πλούσια ατζέντα και σπουδαίους ομιλητές το Συνέδριο θα προβεί σε επισκόπηση της αναδυόμενης βιομηχανίας και της τεράστιας ανάπτυξής της στο νησί.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 στις 10:30π.μ. στο Carob Mills στη Λεμεσό.

Ο Λάζαρος Χαραλάμπους, Commercial and Business Development Manager του Limassol Port, DP World Limassol θα πραγματοποιήσει παρουσίαση των δομών και υπηρεσιών του Λιμανιού της Λεμεσού.

Ο Καπετάνιος Πάρης Δημητρίου, Larnaka Port General Manager, Kition Ocean Port, θα μιλήσει για το Λιμάνι, κάνοντας σύγκριση του χθες και του σήμερα, για να ακολουθήσει η ομιλία της Maria Delighiani, National Director, Eastern Mediterranean, Cruise Lines International Association (CLIA) με θέμα «Key trends & priorities for the cruise sector».

Στη συνέχεια ο Andy Harmer, Managing Director United Kingdom & Ireland, Cruise Lines International Association (CLIA), θα μιλήσει για το εξής: «Cruise destination experiential itineraries».

Για την αυθεντικότητα και τις εμπειρίες που προσφέρουν οι προορισμοί κρουαζιέρας της Κύπρου θα μιλήσουν εκ μέρους του Υφυπουργείου Τουρισμού η Κάτια Δημητρίου, Senior Assistant Officer A’ και η Αγγέλα Κατσικίδου, Senior Assistant Officer.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με κυπριακό brunch.

Ποιους ενδιαφέρει

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται ως τουριστικοί πράκτορες, σε ταξιδιωτικά γραφεία, σε Διευθύνοντες Συμβούλους και στελέχη ξενοδοχείων, στις εταιρείες που ασχολούνται κατ’ εξοχήν με τον τουρισμό και τη φιλοξενία καθώς και σε Οργανισμούς και Συνδέσμους που σχετίζονται με τον Κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Υφυπουργείο Τουρισμού

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της
Αύξηση πέραν του 30% για τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο-Ανήλθαν στα €582,5 εκ.
Palm Beach Resort: Μια νέα εποχή παραθαλάσσιας ζωής με επενδυτικό χαρακτήρα
Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας
Θ. Μιχαηλίδης: Ανάγκη για ανοίγματα και σε άλλες δυνητικές αγορές...Μπορεί να γίνει αντίστοιχη με του Η.Β. η γερμανική
Emirates: Βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία με αναβαθμισμένα αεροσκάφη-Επέκταση της premium οικονομικής θέσης σε νέους προορισμούς
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου