FML Ship Management: «Απόπλους» για τον διευθυντή της εταιρείας Sunil Kapoor

Με περισσότερα από 27 χρόνια στην εταιρεία θαλάσσιων μεταφορών, ο Sunil Kapoor αποχώρησε από τη θέση του διευθυντή της FML Ship Management.

Ο κ. Kapoor ζει και εργάζεται στην Κύπρο από το 2007, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην FML Ship Management στο Χονγκ Κονγκ το 1996.

Όπως σημείωσε ο Kapoor σε ανάρτησή του στο LinkedIn: «Το 2007, έφτασα στην Κύπρο με κάτι περισσότερο από μια βαλίτσα. Έφερα ένα όραμα για το πώς θα εξελισσόταν η παρουσία της Fleet Cyprus στο νησί.

Μαζί, μεταμορφώσαμε αυτό το όνειρο σε κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο. Αν και το ταξίδι μου με τη Fleet ξεκίνησε στο Χονγκ Κονγκ το 1996, το παράρτημα της Κύπρου ήταν ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα μου».

«Σκεπτόμενος αυτά τα 27 χρόνια, παρομοιάζω τον εαυτό μου με ένα έπιπλο-παλιό, αλλά ανθεκτικό, το οποίο έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Τώρα, ήρθε η στιγμή να περάσουμε τη σκυτάλη της ηγεσίας και να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες. Ενώ κάποιοι μπορεί να το δουν αυτό ως το τέλος μιας εποχής, εγώ το θεωρώ την αυγή ενός νέου κεφαλαίου», συνέχισε.

Ο Kapoor διορίστηκε Διευθυντής το 2016, αναλαμβάνοντας τις συνολικές αρμοδιότητες των γραφείων της εταιρείας στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και το Ντουμπάι. Πριν από αυτόν τον ρόλο, ο Kapoor ήταν υπεύθυνος του γραφείου στην Κύπρο, το οποίο δημιούργησε κατά την άφιξή του στο νησί.

Ο Kapoor μέσω του LinkedIn, εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του στο Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο που παρέθεσε ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν του. Στο γεύμα αναγνωρίστηκε η συνεισφορά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς ο Kapoor δεν θα είναι πλέον μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Sunil Kapoor lunch

«Ήταν πραγματικά μια υπέροχη εμπειρία να παρευρεθώ στο αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν του ρόλου μου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, που διοργάνωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο.

Το δώρο και οι εγκάρδιες ομιλίες έκαναν αυτή την περίσταση πραγματικά ξεχωριστή. Η θητεία ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΝΕ από το 2021 έως το 2023 ήταν ένα αξιοσημείωτο ταξίδι, ειδικά για έναν συμπολίτη από τη Λευκωσία. Μείνετε ήσυχοι, μπορείτε να βασιστείτε στην ακλόνητη υποστήριξή μου για πολλά χρόνια ακόμα», έγραψε ο Kapoor.

Sunil Kapoor Andreas Neophytou

Με γραφεία στη Λευκωσία, καθώς και σε όλο τον κόσμο, η FML Ship Management δεν έχει ακόμη ανακοινώσει δημόσια ποιος θα αντικαταστήσει τον Kapoor.

Πηγή: CBN

Δειτε Επισης

Απετράπησαν τα απεργιακά μέτρα στο ΡΙΚ-Συμφώνησαν σε οδικό χάρτη ΥΠΟΙΚ, Δ.Σ. και συντεχνίες
Ενεργοποιείται τέλος του μήνα η πρόσβαση ΑΕΥ, νοσηλευτών και μαιών στο Αρχείο Δικαιούχου
Η Chelco VAT γιόρτασε δέκα χρόνια παρουσίας στον χώρο του ΦΠΑ στην Κύπρο
Πότε και για ποιο λόγο θα είναι κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού τα ΚΕΠ
Το διήμερο επιστημονικό συνέδριο του ΠΔΣ ενόψει της επετείου της τουρκικής εισβολής
ΙδΕΚ: Στον παλμό της καινοτομίας το 4ο «The Bash! 2024»
Στο ΕΒΕ Λευκωσίας ο Πρέσβης της Κίνας-Συζήτησαν τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας
CBN Young Dragon Awards: Tρέχει η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων-Σε εξέλιξη μέχρι τις 31 Ιουλίου
ΟΕΒ: Η τηλεργασία στο επίκεντρο της 15ης συνάντησης του SLRNetwork
Μαρίνος Βουκής: Οι τρεις στόχοι του CSR Cyprus και ο ενισχυμένος ρόλος που διαδραματίζει