FML Ship Management: «Απόπλους» για τον διευθυντή της εταιρείας Sunil Kapoor

Με περισσότερα από 27 χρόνια στην εταιρεία θαλάσσιων μεταφορών, ο Sunil Kapoor αποχώρησε από τη θέση του διευθυντή της FML Ship Management.

Ο κ. Kapoor ζει και εργάζεται στην Κύπρο από το 2007, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην FML Ship Management στο Χονγκ Κονγκ το 1996.

Όπως σημείωσε ο Kapoor σε ανάρτησή του στο LinkedIn: «Το 2007, έφτασα στην Κύπρο με κάτι περισσότερο από μια βαλίτσα. Έφερα ένα όραμα για το πώς θα εξελισσόταν η παρουσία της Fleet Cyprus στο νησί.

Μαζί, μεταμορφώσαμε αυτό το όνειρο σε κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο. Αν και το ταξίδι μου με τη Fleet ξεκίνησε στο Χονγκ Κονγκ το 1996, το παράρτημα της Κύπρου ήταν ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα μου».

«Σκεπτόμενος αυτά τα 27 χρόνια, παρομοιάζω τον εαυτό μου με ένα έπιπλο-παλιό, αλλά ανθεκτικό, το οποίο έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Τώρα, ήρθε η στιγμή να περάσουμε τη σκυτάλη της ηγεσίας και να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες. Ενώ κάποιοι μπορεί να το δουν αυτό ως το τέλος μιας εποχής, εγώ το θεωρώ την αυγή ενός νέου κεφαλαίου», συνέχισε.

Ο Kapoor διορίστηκε Διευθυντής το 2016, αναλαμβάνοντας τις συνολικές αρμοδιότητες των γραφείων της εταιρείας στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και το Ντουμπάι. Πριν από αυτόν τον ρόλο, ο Kapoor ήταν υπεύθυνος του γραφείου στην Κύπρο, το οποίο δημιούργησε κατά την άφιξή του στο νησί.

Ο Kapoor μέσω του LinkedIn, εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του στο Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο που παρέθεσε ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν του. Στο γεύμα αναγνωρίστηκε η συνεισφορά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς ο Kapoor δεν θα είναι πλέον μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Sunil Kapoor lunch

«Ήταν πραγματικά μια υπέροχη εμπειρία να παρευρεθώ στο αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν του ρόλου μου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, που διοργάνωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο.

Το δώρο και οι εγκάρδιες ομιλίες έκαναν αυτή την περίσταση πραγματικά ξεχωριστή. Η θητεία ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΝΕ από το 2021 έως το 2023 ήταν ένα αξιοσημείωτο ταξίδι, ειδικά για έναν συμπολίτη από τη Λευκωσία. Μείνετε ήσυχοι, μπορείτε να βασιστείτε στην ακλόνητη υποστήριξή μου για πολλά χρόνια ακόμα», έγραψε ο Kapoor.

Sunil Kapoor Andreas Neophytou

Με γραφεία στη Λευκωσία, καθώς και σε όλο τον κόσμο, η FML Ship Management δεν έχει ακόμη ανακοινώσει δημόσια ποιος θα αντικαταστήσει τον Kapoor.

Πηγή: CBN

Δειτε Επισης

Καλώδιο οπτικών ινών συνολικού μήκους 521.020 χιλιομέτρων για να συνδέσει Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία και Ιταλία
Σκλαβενίτης-Παπαντωνίου: Το mega deal του λιανεμπορίου παίρνει σάρκα και οστά και αλλάζει τις ισορροπίες
Επιτυχής αντιμετώπιση προσπάθειας κυβερνοεπίθεσης στις ιστοσελίδες της Τρ. Κύπρου-Η επίσημη ενημέρωση
Kapnos Airport Shuttle: Παρατείνεται η δωρεάν διακίνηση παιδιών από και προς αεροδρόμια-Επ' αόριστον η προσφορά
Wolt: Δέκα χρόνια σε θέση οδηγού στη διανομή φαγητών και προϊόντων
Jazeera Airways: Δυο πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Κουβέιτ και Λάρνακας
Η αξιοποίηση της ΤΝ για τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό: Πώς και τι κάνουν μεγάλες εταιρείες
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των 27 φιναλίστ υποψήφιων
Το 1ο Women in STEM Cyprus Forum ξεκινά τον διάλογο για ουσιαστικές αλλαγές
Παρουσίαση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού του προγράμματος CARDIOCARE