Η VE Very Exclusive και η Omega παρουσίασαν τη συλλογή Seamaster

Η VE Very Exclusive και η Omega, η εμβληματική ελβετική ωρολογοποιία, έδωσαν μια νότα κομψότητας και συγκίνησης με μια αξιοσημείωτη εκδήλωση που αποκάλυψε την πολυαναμενόμενη Seamaster “Precision at Every Level” Συλλογή. Η βραδιά αυτή, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2023, ήταν μια γιορτή της ωρολογικής δεξιοτεχνίας και της δημιουργικότητας, προσκαλώντας τους VIP πελάτες να εξερευνήσουν τον κόσμο της Omega όπως ποτέ άλλοτε.

Αποκλειστική παρουσίαση: Seamaster Elegance

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο καταπληκτικό ξενοδοχείο Amara Hotel στη Λεμεσό, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαίσια επίδειξη της Omega Seamaster “Precision at Every Level” Συλλογής. Ο χώρος, μια εξωτερική βεράντα με θέα στη θάλασσα, παρείχε ένα μαγευτικό σκηνικό για τη βραδιά, επιτρέποντας στους εκλεκτούς VIP πελάτες να απολαύσουν την ομορφιά τόσο των ρολογιών της Omega όσο και της μαγευτικής μεσογειακής θέας. Κάθε ρολόι της συλλογής απέπνεε τελειότητα και καινοτομία, μαγεύοντας τις αισθήσεις όλων των παρευρισκομένων.

Μάθημα Μιξολογίας: Φτιάχνοντας κοκτέιλ σε στυλ Omega

Για μια διαδραστική και καθηλωτική εμπειρία, η Omega και η Ve Very Exclusive διοργάνωσαν ένα μάθημα μιξολογίας όπου οι VIP πελάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τέχνη της δημιουργίας κοκτέιλ ειδικά σχεδιασμένων για τη βραδιά. Ο μπάρμαν παρείχε μια πρακτική επίδειξη, αναδεικνύοντας την τέχνη και τη δημιουργικότητα που ευθυγραμμίζονται με τα πρότυπα αριστείας της Omega.

Memories to Cherish: Photo Booth and Product Bench

Για να προστεθεί μια πινελιά διασκέδασης και αναμνηστικών στη βραδιά, στήθηκε ένα photo booth για τους παρευρισκόμενους ώστε να απαθανατίσουν χαρούμενες και κομψές στιγμές. Επιπλέον, ήταν διαθέσιμος και ένας πάγκος προϊόντων, ο οποίος επέτρεπε στους πελάτες να δοκιμάσουν τα ρολόγια Omega και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Το θρυλικό Seamaster: Ακρίβεια σε όλα τα επίπεδα

Προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στο ρολόι που σηματοδότησε την παρουσία της OMEGA στους ωκεανούς, η ελβετική εταιρεία δημιούργησε μια νέα συλλογή καντράν που διακρίνονται για τον τολμηρό σχεδιασμό τους και ένα έντονο χρώμα που παραπέμπει σε μια τέλεια ημέρα στην απεραντοσύνη του ωκεανού.

Τα επτά εμβληματικά μοντέλα - συνολικά έντεκα ρολόγια - ακολουθούν μια εξελικτική πορεία από την επίσημη ένδυση προς την προηγμένη καταδυτική τεχνολογία. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των κομματιών είναι το Summer Blue της OMEGA, ένα χρώμα που σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό αντικατοπτρίζει την ανθεκτικότητα κάθε Seamaster στο νερό και παραπέμπει απευθείας στα διαπιστευτήριά του για

υψηλές επιδόσεις σε αυτό ανεξαρτήτως βάθους: Το Aqua Terra αναπαριστά μια επιφάνεια λουσμένη στο φως, ενώ το Ultra Deep τη σκοτεινή άβυσσο.

Αυτά τα ρολόγια, που παρουσιάστηκαν με αφορμή την 75η επέτειο της οικογένειας Seamaster, αποτίνουν φόρο τιμής σε μια εξαιρετική ιστορία καινοτομίας, εξερεύνησης και δοκιμασμένων επιδόσεων και σχεδιασμού σε περιβάλλον ωκεανού.

DSC_1782

DSC_1919

DSC_2282

DSC_2348

DSC_2414

DSC_2680

Δειτε Επισης

Κινάνης ΔΕΠΕ: Διοργανώνει έκθεση τέχνης για τη στήριξη νεαρών ατόμων με αυτισμό
Ομόνοια 29Μ: Οι παίκτες εμφανίστηκαν στο γήπεδο με σκυλιά από το καταφύγιο SIMBA ANIMAL AID Cyprus
Λαμπερές εκδηλώσες για τα 30χρονα Nespresso στην Κύπρο
Έρχεται το συναρπαστικό και εκπαιδευτικό θεματικό πάρκο «Εποχή των Παγετώνων
Μεγάλη επιτυχία για το ΕΚΟ Gala & Concert προς ενίσχυση του φετινού Ραδιομαραθώνιου
Η λαμπερή τελετή απονομής των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards (pics)
Η VE Very Exclusive και η Omega παρουσίασαν τη συλλογή Seamaster
Η UDSarchitects τιμά νέους και μακροχρόνιους συνεργάτες της
Το MINTHIS υποδέχεται τον διάσημο Καλλιτέχνη Felix Volossenkov
Ο «Αγώνας Αγάπης» της Lexus Cycling Dream Team συνεχίζεται