Cablenet: Διπλασιάζει τον δείκτη μέτρησης ικανοποίησης του προσωπικού της

«Κατά το τελευταίο έτος, καταφέραμε να διπλασιάσουμε τον δείκτη μέτρησης ικανοποίησης του προσωπικού μας. Θέτοντας τον πήχη ψηλά στην εσωτερική ποιότητα, αναπτύσσοντας μία δυνατή εταιρική κουλτούρα βασισμένη στις αξίες μας και μεταφέροντας το όραμα και την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας στους ανθρώπους μας, πέτυχαμε ταυτόχρονα μία σημαντική αύξηση στο επίπεδο ικανοποίησης των συνδρομητών μας», δηλώνει η Chief HR Officer της Cablenet, Χρυστάλλα Καραγιώργη.

Η δέσμευση της Cablenet «For a Better Life» ξεκινά και τελειώνει στο προσωπικό της εταιρείας, τους δικούς της ανθρώπους. Σε δηλώσεις της η κ. Καραγιώργη τονίζει την σημαντικότητα της παροχής ενός μοναδικού περιβάλλοντος εργασίας.

«Ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρουμε μέσα από το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Οι άνθρωποι μας, ορίζουν την επιτυχία της εταιρείας και δίνουν αξία στην επιχειρηματική μας στρατηγική, γι’ αυτό η ικανοποίηση των ανθρώπων μας είναι μία εξαιρετικά σημαντική πτυχή της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας».

O κόσμος της Cablenet βιώνει ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει την πρωτοβουλία, την εμπιστοσύνη, τον επαγγελματισμό και την αναγνώριση. «Η φιλικότητα και η απλότητα είναι συστατικά της ανάπτυξης και επιτυχίας μας. Μακριά από περίπλοκες διαδικασίες και υιοθετώντας αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους, οι άνθρωποι μας μπορούν να επικοινωνούν εύκολα, να εργάζονται αποτελεσματικά και να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις», πρόσθεσε η κ. Καραγιώργη.

Παρέχοντας ευκαιρίες για ανέλιξη και επαγγελματική ανάπτυξη, η Cablenet προσφέρει στους ανθρώπους της την ευκαιρία να αναλάβουν ποικιλία ρόλων κατά την σταδιοδρομία τους και να αποκτήσουν ευρεία εμπειρία, γνώσεις και ικανότητες. Πολλά είναι τα άτομα της εταιρείας που έχουν προαχθεί εσωτερικά σε άλλες θέσεις και συνέχισαν να εξελίσσονται πετυχαίνοντας μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πορεία. Συγκεκριμένα τους τελευταίους 12 μήνες, περίπου το 20% του προσωπικού της εταιρείας είχε προαχθεί σε νέες θέσεις.

Η κ. Καραγιώργη τονίζει σχετικά: «Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπουμε τον κόσμο μας να εξελίσσεται και δεν σταματήσαμε ποτέ να δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να το κάνουν. Επενδύουμε σημαντικά και συστηματικά στην κατάρτιση της ομάδας μας, με στόχο την ανάπτυξη των ικανοτήτων και γνώσεων της, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, συνδυάζοντας διαφορετικές μορφές εκπαίδευσης και χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και πρακτικές, όπως η χρήση ασύγχρονων μέσων. Παρέχουμε παράλληλα τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποιήσεων κυρίως στον Τεχνολογικό τομέα τα οποία θεωρούμε απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Cablenet προσφέρει υποτροφίες ή εκπτώσεις διδάκτρων για επιλεγμένα προγράμματα σπουδών σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, επενδύοντας και μ’ αυτόν τον τρόπο στο προσωπικό μας. Έτσι, μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε μαζί!»

Επιπρόσθετα, η Cablenet δίνει μεγάλη σημασία στην αναγνώριση και την εκτίμηση του προσωπικού της και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα με τη δημιουργία ενός εναλλακτικού και απλού Σχεδίου Επαγγελματικής Αναγνώρισης, Εκτίμησης και Επιβράβευσης. Εξηγώντας το Σχέδιο «Kudos» η κ. Καραγιώργη αναφέρει «Ο κάθε συνάδελφος έχει τη δυνατότητα να στείλει kudos, συγχαρητήρια, σε συναδέλφους ως ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης της προσφοράς τους. Μέσα από το Σχέδιο Kudos στοχεύουμε να κοινοποιούνται και να αναγνωρίζονται άγνωστα, σημαντικά, καθημερινά περιστατικά, γιατί κάποιες αξιοθαύμαστες πράξεις επαγγελματισμού και συναδελφικότητας είναι εύκολο να τις αναγνωρίσεις και να τις επιβραβεύσεις, όμως υπάρχουν και αυτές που δεν αναδεικνύονται εύκολα. Στην Cablenet, στόχος μας είναι να επιβραβεύονται όλες οι πράξεις, γιατί για εμάς είναι σημαντικές όπως και οι άνθρωποι μας! Αυτές τις άγνωστες πράξεις, τις ιδέες, τις καθημερινές προσπάθειες, τα μεγάλα αλλά και τα μικρά επιτεύγματα των δικών μας ανθρώπων στην Cablenet, που μας κάνουν περήφανους, θέλουμε να επιβραβεύουμε και να τους δίνουμε την αναγνώριση που τους αξίζει! Γιατί κάθε καλή ιδέα, πράξη και συμπεριφορά πρέπει να αναδεικνύεται και να επιβραβεύεται άμεσα και συστηματικά!»

Προτεραιότητα είναι ο Άνθρωπος και η στήριξή του, τόσο σε επαγγελματικό, όσο, και σε προσωπικό επίπεδο. «Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας βρίσκεται και η ΥΓΕΙΑ, σωματική και πνευματική. Μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες και ενέργειες διασφαλίζουμε τη δημιουργία ενός κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος, εντός του οποίου το προσωπικό μας θα μπορεί να διασφαλίσει επαγγελματική και προσωπική ευεξία, βελτίωση δηλαδή της ποιότητας ζωής σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αναγνωρίζοντας πως οι δύο τομείς είναι αλληλένδετοι με πιεστικές απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια με γνώμονα να ικανοποιήσουμε διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα και σημαντικές ανάγκες των ανθρώπων μας και της οικογένειας τους, αρχίσαμε να διοργανώνουμε μια σειρά διαλέξεων από επιστήμονες και ειδικούς για ιατρικά θέματα, θέματα σωστής διατροφής και σωματικής και ψυχικής υγείας. Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν και οι διαλέξεις από διακεκριμένο επίκουρο καθηγητή με θέμα το Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό (Financial Literacy) που είχαν σαν στόχο, μεταξύ άλλων, να βοηθήσουν τον κόσμο μας, να λαμβάνει σωστές χρηματοοικονομικές αποφάσεις όπως είναι ένα δάνειο, επενδύσεις ή αποταμίευση».

Παρέχονται επομένως προνόμια και οφέλη που στοχεύουν στην δυνατότητα συνδυασμού επαγγελματικής με οικογενειακής ζωής και ελεύθερου χρόνου ταυτόχρονα. Έχουν υιοθετηθεί συγκεκριμένες πρακτικές για να διασφαλίσουν το συνδυασμό αυτό, όπως ωράριο εργασίας, εργασία από το σπίτι, παροχή άδειας γάμου, δυνατότητα για μειωμένο ωράριο εργασίας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, δράσεις και εκδηλώσεις με θέμα την οικογένεια και διάφορες άλλες διευκολύνσεις. «Στην Cablenet, δεν υποστηρίζουμε μόνο τον ρόλο της μητέρας- εργαζόμενης αλλά και του πατέρα-εργαζόμενου στοχεύοντας στην ισότητα των φύλων χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα».

Επίσης, μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του προσωπικού και της οικογένειας του και σε άλλες παροχές αποταμίευσης και ασφάλισης. Τα ωφελήματα δεν περιορίζονται εδώ, καθώς η Cablenet προσφέρει δώρα για τις σημαντικές στιγμές των ανθρώπων της, καθώς και δωρεάν υπηρεσίες και εκπτώσεις σε συνεργασία με καταστήματα, εστιατόρια, γυμναστήρια κ.α. Επιπλέον η ομάδα της Cablenet έχει την δυνατότητα να συμμετέχει και να συνεισφέρει έμπρακτα στην κοινωνία μέσα από εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνονται.

«Παράλληλα στην Cablenet ξέρουμε πως να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή! Τα διάφορα εταιρικά events, όπως το ετήσιο και καλοκαιρινό πάρτυ, εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, team building activities που συχνά διοργανώνονται, ενισχύουν την κοινωνική αλληλεπίδραση, τη συνεργασία και την επικοινωνία».

Τέλος, η κ. Καραγιώργη αναφέρει «Πιστεύουμε ότι η εικόνα που καταφέραμε να δημιουργήσουμε ως εταιρεία και ως εργοδότης προσελκύει ταλαντούχα και δραστήρια άτομα τα οποία θέλουν να είναι μέρος μίας δυναμικής και εξελισσόμενης ομάδας».

Οι Τηλεπικοινωνίες είναι ένα σύγχρονο και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον, όπου συνεχώς προκύπτουν νέες ευκαιρίες εργοδότησης. Η Cablenet ακολουθώντας τους συνεχώς εναλασσόμενους ρυθμούς της εποχής, δημιουργεί ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες στο Ευκαιρίες Εργοδότησης - Cablenet Communication Systems PLC.

Cablenet For a Better Life!

Δειτε Επισης

Τα τριμηνιαία αποτελέσματα τεχνολογικών γιγάντων δίνουν εικόνα για τα οικονομικά οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης
Απολογήθηκε ο CEO της Crowdstrike για το blackout-Επανέρχονται τα συστήματα
Microsoft: Επιδιορθώθηκε το πρόβλημα, συνεχίζουν να επηρεάζονται εφαρμογές και υπηρεσίες
Microsoft: Λαμβάνει μέτρα για διόρθωση της βλάβης που επηρεάζει επιχειρήσεις παγκόσμια
Η Microsoft έβγαλε... off αεροπορικές, τράπεζες, χρηματιστήρια παγκοσμίως-Καταιγισμός από βλάβες
Καριέρα στην κανονιστική τεχνολογία-Γιατί οι επαγγελματίες επιλέγουν να εργάζονται στην Complytek
Τρεις Κύπριοι φοιτητές στους παγκόσμιους ψηφιακούς ηγέτες του αύριο
Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία Κύπρου-Ιαπωνίας σε τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική-Η συμβολή του ΙδΕΚ
Google: Ετοιμάζει deal για εξαγορά της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Wiz έναντι $23 δις
Το Ad Tag Global Group του «Γκουρού του Digital» στην αγορά της Κύπρου με κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα