Η UDSarchitects τιμά νέους και μακροχρόνιους συνεργάτες της

Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο, UDSarchitects, διοργάνωσε πρόσφατα μια ιδιαίτερη βραδιά προς τιμή των πελατών και συνεργατών της. Άλλωστε, η καλλιέργεια των μακροχρόνιων σχέσεων με τους συνεργάτες της αποτελεί βασικό πυλώνα αξιών της εταιρείας. Σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, στο Library Bar, ένα ιδιαίτερο και αγαπητό χώρο στη Λεμεσό, οι φίλοι και καλεσμένοι απόλαυσαν μια βραδιά ζωντανής μουσικής Jazz. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα της UDSarchitects να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους εκλεκτούς διαχρονικούς συνεργάτες της αλλά και να καλωσορίσει νέες συνεργασίες.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Παύλος Αντωνιάδης, δήλωσε: "Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν να μας συντροφεύσουν σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά για εμάς. Στον πυρήνα της UDS βρίσκονται οι δυνατές και διαχρονικές σχέσεις που θέλουμε πάντα να φροντίζουμε με προσοχή. Όπως η συνεργασία μας με την Foster+Partners, που μαζί με το δυναμικό μας, έχει διαμορφώσει και ενισχύσει την ανάπτυξη μας τα τελευταία χρόνια."

Παράλληλα, ο Ανδρέας Ελευθερίου, πρόσθεσε: "Καθώς κοιτάμε στο μέλλον με αισιοδοξία για περαιτέρω ανάπτυξη, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία. Και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διευρύνουμε αυτό το χαρτοφυλάκιο, να ενισχύουμε την εμπειρία μας και να αφήνουμε μια αρχιτεκτονική κληρονομιά τόσο στην Κύπρο όσο και άλλες περιοχές, καθώς καινοτομούμε, συνεργαζόμαστε και επιτυγχάνουμε νέα δεδομένα μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας."

Η Antoniades + Eleftheriou UDSarchitects είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Κύπρο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 από τους Παύλο Αντωνιάδη και Ανδρέα Ελευθερίου και είναι σήμερα γνωστή για το μεγάλο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από οικιστικά, τουριστικά, εμπορικά και μικτής χρήσης έργα, ορόσημα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

www.udsarchitects.com

UDS_Event_1

UDS_Event_3

UDS_Event_4

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor