Μηνύματα στον επενδυτικό κόσμο από Πανίκο Τέκλο-«Να έχετε την επιχειρησιακή ανθεκτικότητα»

«Οι απαιτήσεις των πελατών είναι πολύ σημαντικές ως προς την μορφή που θα πάρει η βιομηχανία στο προσεχές μέλλον», είπε ο Πανίκος Τέκλος, αντιπρόεδρος του CIFA, ο οποίος συνέστησε στους πρωταγωνιστές της να είναι έτοιμοι... για όλα.

Σε χαιρετισμό στο 9o International Funds Summit & EXPO με διοργανωτές τον CIFA και τον Invest Cyprus, ο κ. Τέκλος έστειλε σαφή μηνύματα προς τον επενδυτικό κόσμο, καλώντας τον υπό τις σημερινές συνθήκες, να περιμένει το απροσδόκητο.

«Να είστε έτοιμοι για όλα όσα έρχονται στο δρόμο σας και να έχετε την επιχειρησιακή ανθεκτικότητα, ώστε να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε ό,τι βρεθεί μπροστά σας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Προεδρεύων του Συνεδρίου προχώρησε στις συνέχεια σε μια καταγραφή μερικών εκ των σημαντικότερων τάσεων, αλλά και προκλήσεων της βιοημηχανίας.

Στις βασικές τάσεις του κλάδου ο κ. Τέκλος καταγράφει τις συνεχείς αλλαγές και ραγδαίες εξελίξεις. Επίσης σχολίασε την τεράστια, ανοδική πορεία στο λιανεμπόριο, όπως επίσης και τoν μεγάλο αριθμό κανόνων για προστασία του καταναλωτή.

Η χρήση της τεχνολογίας και η υποχρέωση παράδοσης εκθέσεων και η εφαρμογής κανόνων συμμόρφωσης είναι ακόμη μερικές από τις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Στα βασικά σημεία έθεσε και τη βιωσιμότητα και όλα όσα περιβάλλουν τα πιο πάνω που από τη μία ενισχύουν τη διαφάνεια και από την άλλη αυξάνουν τα κόστη.

«Οι απαιτήσεις των πελατών είναι πολύ σημαντικές ως προς την μορφή που θα πάρει η βιομηχανία στο προσεχές μέλλον», είπε εξάλλου ενώ έμφαση έδωσε και στη διασυνοριακή διανομή και την ανάγκη για περαιτέρω διευκόλυνσή της.

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου