Vassos Eliades Accessories: Εγκαινιάζει το νέο Cartier κατάστημα ρολογιών στο City of Dreams Mediterranean

Η Vassos Eliades Accessories Ltd μαζί με την Cartier, την φημισμένη μάρκα πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων, σημείωσαν πρόσφατα μια σημαντική επέτειο με τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου καταστήματος ρολογιών στο εντυπωσιακό City of Dreams Mediterranean Resort.

cartierboutique11

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου 2023, υποδέχτηκε μια εκλεκτή ομάδα VIP καλεσμένων για να ζήσουν μια βραδιά κομψότητας και πολυτέλειας.

cartierboutique2

cartierboutique3

Μια κομψή υπόθεση: Κοκτέιλ πάρτι και παρουσίαση της μπουτίκ
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα εκπληκτικό κοκτέιλ πάρτι, που πραγματοποιήθηκε έξω από το καινούργιο Cartier κατάστημα. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μια εκθαμβωτική επίδειξη των εμβληματικών συλλογών της Cartier, που αναδείκνυε τη διαχρονική κομψότητα και τη δεξιοτεχνία του οίκου.

cartierboutique4

cartierboutique5

cartierboutique6

Αποκλειστικό δείπνο στο εστιατόριο Anais
Καθώς ο ήλιος άρχισε να δύει, οι VIP καλεσμένοι συνοδεύτηκαν στο εστιατόριο Anais, ένα μαγευτικό γαστρονομικό καταφύγιο μέσα στο City of Dreams Mediterranean. Εκεί, τους ετοιμάστηκε ένα πλούσιο γεύμα πέντε πιάτων από την ταλαντούχα γαστρονομική ομάδα του εστιατορίου.

cartierboutique12

Μια τραγουδίστρια jazz, συνοδευόμενη από έναν ταλαντούχο κιθαρίστα, ενίσχυσαν την ατμόσφαιρα και δημιουργήσαν μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά. Οι γεμάτες ψυχή μελωδίες τους, προσέδωσαν μια αρμονική νότα στη βραδιά, καθιστώντας την μια γιορτή της τέχνης τόσο στα ρολόγια όσο και στη μουσική.

cartierboutique7

Η εκδήλωση αποτέλεσε φόρο τιμής στη δέσμευση της Cartier στην πολυτέλεια, την εκλέπτυνση και τη διαχρονική ομορφιά και το τέλειο καλωσόρισμα στο νεότερο κατάστημα της στο City of Dreams Mediterranean Resort.

cartierboutique8evag

cartierboutique9

Cartier:
Μια παράδοση στον κόσμο της πολυτέλειας, η Cartier, της οποίας το όνομα είναι συνώνυμο της ανοιχτότητας και της περιέργειας, ξεχωρίζει με τις δημιουργίες της και αποκαλύπτει την ομορφιά όπου κι αν βρίσκεται. Κοσμήματα, υψηλής αισθητικής κοσμήματα, ρολόγια και αρώματα, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ: Οι δημιουργίες της Cartier συμβολίζουν τη σύγκλιση μεταξύ εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και διαχρονικής υπογραφής. Σήμερα, ο οίκος έχει παγκόσμια παρουσία μέσω των 265 μπουτίκ του.

cartierboutique10

City of Dreams Mediterranean
Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο ολοκληρωμένο θέρετρο (IR) της Ευρώπης, είναι το μεγαλύτερο κορυφαίο θέρετρο προορισμού στην περιοχή. Διαθέτει πολυτελές ξενοδοχείο δεκατεσσάρων ορόφων με 500 δωμάτια και σουίτες, περισσότερα από 8.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου MICE, υπαίθριο αμφιθέατρο, πάρκο περιπέτειας για οικογένειες, καθώς και πληθώρα εστιατορίων υψηλής γαστρονομίας και πολυτελή καταστήματα λιανικής πώλησης. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του βασίζεται στα διεθνή πρότυπα πολυτέλειας της Melco, ειδικά προσαρμοσμένα για το κυπριακό θέρετρο, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός διαθέτει διακριτές μεσογειακές επιρροές. Μια ανάπτυξη παγκόσμιας κλάσης, ορόσημο για την Κύπρο αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, το ολοκληρωμένο θέρετρο πρόκειται να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου, προσελκύοντας χιλιάδες νέους τουρίστες ετησίως και συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση της εποχικότητας, καθιερώνοντας το νησί ως προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών