Ο Όμιλος Cyfield δίπλα στους φοιτητές του ΤΕΠΑΚ

O Όμιλος Cyfield, στα πλαίσια της συνεργασίας του με το ΤΕΠΑΚ καθώς και της διαχρονικής υποστήριξης του προς την ακαδημαϊκή κοινότητα, πραγματοποίησε επίσκεψη και ενημέρωση προς τους φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής.

Η επίσκεψη, που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εντάσσεται στα πλαίσια του Μνημονίου Συνεργασίας του Ομίλου Cyfield με το ΤΕΠΑΚ.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, υπό την εποπτεία του Δρ. Στέλιου Γιατρού, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής στο ΤΕΠΑΚ, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημασία της επιμέτρησης του κόστους στις κατασκευές καθώς και να αναγνωρίσουν τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, στην οποία ετοιμάζονται να ενταχθούν στο άμεσο μέλλον.

cyfieldfoitites2

Το πρώτο θέμα παρουσίασε ο Ανδριανός Τζιωνής, Ανώτερος Λειτουργός του Τμήματος Προσφορών του Ομίλου Cyfield, ο οποίος αναφέρθηκε σε πρακτικές περιπτώσεις καθώς και σε νέες τάσεις στον τομέα των μετρήσεων του κόστους κατασκευών.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Ανδρέου, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Cyfield, μίλησε στους φοιτητές για τα κύρια χαρακτηριστικά που αναζητούν οι εργοδότες στον κατασκευαστικό τομέα και ανέλυσε, με τη συμμετοχή των φοιτητών, τη σημασία των δεξιοτήτων και γνώσεων που χρειάζονται οι επαγγελματίες του κλάδου, προκειμένου να ξεκινήσουν την καριέρα τους και γενικότερα να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

cyfieldfoitites3

Μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν σημαντικά ερωτήματα προς συζήτηση, σε σχέση τόσο με την μέτρηση κατασκευαστικού κόστους όσο και με τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη μετάβαση των φοιτητών στην αγορά εργασίας. Επεξηγήθηκαν οι ευκαιρίες εργοδότησης καθώς και οι πρακτικές ένταξης των απόφοιτων πτυχιούχων στον Όμιλο Cyfield. Τέλος, υπογραμμίστηκε ότι η διαχρονική υποστήριξη και καθοδήγηση που προσφέρει ο Όμιλος Cyfield στις νεότερες γενεές αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την ανάπτυξη και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στον Όμιλο και αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από τις επιτυχημένες περιπτώσεις νέων αποφοίτων που εργάζονται στον Όμιλο και διαπρέπουν στον τομέα τους.

Δειτε Επισης

Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP
Μάκης Κεραυνός: Σε υγιή πορεία παρά τις σημαντικές προκλήσεις και αβεβαιότητες η κυπριακή οικονομία
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Παρέμβαση από Κομισιόν για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Τερματικό: Κόλλησε η κατασκευή της προβλήτας, ανησυχεί η Κυβέρνηση-Πού βρίσκεται το «Προμηθέας»
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου