powered by

Ε. Mykolenko: Οι τάσεις στους UCITS και η σύγκριση μεταξύ Ε.Ε. και ΗΠΑ

Τη θέση ότι τα μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια της Ε.Ε. και των ΗΠΑ παρουσιάζουν παρόμοιες ετήσιες μεταβολές στις τρέχουσες χρεώσεις, εξέφρασε μεταξύ άλλων η Eva Mykolenko, Associate Chief Counsel του Investment Company Institute, ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο του 9oυ International Funds Summit & EXPO με διοργανωτές τον CIFA και τον Invest Cyprus, και σε fireside chat, η ομιλήτρια έθεσε ως στόχο στο να βοηθήσει το ακροατήριο να κατανοήσει τις τάσεις στους UCITS.

Από τις βασικές τις επισημάνσεις της ήταν το γεγονός ότι οι επενδυτές γενικά συγκεντρώνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε UCITS χαμηλότερου κόστους.

Τα διασυνοριακά αμοιβαία κεφάλαια αντιπροσωπεύουν σχεδόν τα δύο τρίτα του συνολικού καθαρού ενεργητικού των UCITS, σχολίασε αργότερα, ενώ, κάνοντας σύγκριση μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, η κ. Mykolenko είπε πως σύμφωνα με στοιχεία του Investment Company Institute, τα μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια της Ε.Ε. και των ΗΠΑ παρουσιάζουν παρόμοιες ετήσιες μεταβολές στις τρέχουσες χρεώσεις.

Tη συζήτηση συντόνισε η Κλέα Ευαγόρου, Partner, Risk Advisory Leader, Deloitte Cyprus.

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον κορυφαίο ευρωπαϊκό διαγωνισμό δεξιοτήτων
Eκδήλωση από CNP Ασφαλιστική-Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και της ψηφιακής μετάβασης στην εργασία
Εκδήλωση για το έργο SAIEnG: Έξυπνες λύσεις ενέργειας με την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Ablebook ενισχύει την προσβασιμότητα σε τέσσερα πρατήρια Fill n Go μέσω νέας συνεργασίας
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας
«Women in STEAM»: Οι τρεις εξέχουσες προσωπικότητες που θα μιλήσουν στο συνέδριο της Cyta
Η έρευνα SheSTEAM παρουσιάζεται στο συνέδριο της Cyta «Women in STEAM»
Όμιλος Λανίτη και Cyprus Seeds επενδύουν στην εμπορευματοποίηση της επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Πάει Πολωνία η Μαρίνα Χατζημανώλη... Σειρά επαφων με ναυτιλιακές εταιρείες για προώθηση του κυπριακού νηολογίου
Υιοθετήστε μια Κυψέλη: «Bee-come a hero» για τις μέλισσες και το περιβάλλον με αυτή την ομαδική δραστηριότητα