Powered by

Το ιταλικό εστιατόριο Don Carlo κάτω από την ομπρέλα της Kanika Hotels

Κάτω από την ομπρέλα της Kanika Hotels and Resorts από τα μέσα Μαΐου, η νέα φιλοσοφία του Don Carlo αποπνέει εκλεπτυσμένη καινοτομία σε αγαπημένες αυθεντικές ιταλικές γεύσεις με ταπεινότητα και περιβαλλοντική συνείδηση.

Η νέα διεύθυνση, κολοσσιαίος πρωτεργάτης στο χώρο της φιλοξενίας στην Κύπρο, αποδεικνύει ακόμα μια φορά την επιρροή της στο χώρο της γαστρονομίας.

doncarlo4

Λειτουργεί σε διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο σε εξαιρετική τοποθεσία στην παλιά πόλη της Πάφου, βραβευμένη ως η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού, 2023. Με εναρμονισμένο το ιστορικό και μοντέρνο στοιχείο, χαρίζει μοναδικές εμπειρίες ποιοτικής γευστικής αλχημείας εμπνευσμένες από Ιταλία.

doncarlo2

Ανοικτό 18.00-23.00, Δευτέρα-Σάββατο με συνολική χωρητικότητα 120 καλεσμένοι. Ο εσωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος σε δωμάτια χαρίζοντας ποιοτικές ιδιωτικές στιγμές, ενώ ο εξωτερικός με την ανοικτή κουζίνα για ξεχωριστές βραδιές.

doncarlo3

Βιώσιμη ποιότητα

  • Κρέας σε θερμικά αποδοτικό ξυλόφουρνο με ξύλα βελανιδιάς
  • Ψωμί και pizza σε θερμικά αποδοτικό ξυλόφουρνο με ξύλα οξιάς
doncarlo5

Οργανικά συστατικά, gourmet εκτέλεση που σφύζουν από φρεσκάδα – συνεργία πάθους και τέχνης. Όλες οι γευστικές δημιουργίες εξυμνούν την ιταλική κουζίνα σε κλασσικές και μοντέρνες αποχρώσεις:

● Amuse-Bouche ● Crudo ● Aperitivo (welcome drink) ● Antipasti ● Primi and Secondi ● Insalata ● Dolci e Frutta ● Well-curated wine selection ● Fancy mixology wonders

doncarlo7

Αγαπημένες γεύσεις Don Carlo

  • Black Angus μπριζόλα στα κάρβουνα (Charcoal-grilled Black Angus ribeye steak)
  • Χειροποίητα λαζάνια σε ξυλόφουρνο και αρωματική μπισκ αστακού με τρούφα (Simmered truffled lobster bisque)
  • Δροσιστική κλασική panzanella με φρυγανισμένα ψωμάκια Τοσκάνης

(Classic panzanella with Tuscan bread bites)

doncarlo6

Πρεσβεύοντας αξίες ηθικής και βιωσιμότητας στο Don Carlo θα ζήσετε εμπειρίες μοναδικές - υπόσχεση αφοσίωσης στον κάθε πελάτη.

Δειτε Επισης

H στρατηγική συνεργασία της Emirates με τη flydubai...Οι επτά τρόποι με τους οποίους επωφελούνται οι επιβάτες
Ανατροπή με την συλλογική σύμβαση στη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» ΠΑΣΥΞΕ στην πρόταση Παναγιώτου
City of Dreams Mediterranean: Κατά €778,750 πλουσιότερος ο νικητής του πρωταθλήματος ρουλέτας
Bean Bar: Συνδράμει το έργο του Hope For Children στηρίζοντας τα παιδιά
PHC: Στρατηγική περαιτέρω επέκτασης στην ελληνική αγορά-Τα πλάνα για Pizza Hut με οδηγό τα Wagamama
Ενισχύει την ευρωπαϊκή της παρουσία η SKY express...Διευρύνει το δίκτυό της με απευθείας πτήσεις σε Άμστερνταμ
Με την...υπογραφή PHC επιστρέφει στην Ελλάδα η Pizza Hut-«Θα ακολουθήσουμε ένα επιθετικό πλάνο ανάπτυξης»
Στο 84,17% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στο μετοχικό κεφάλαιο της Salamis Tours
Ανώτατο: Απέρριψε την αναφορά Χριστοδουλίδη για κατασκηνώσεις πολυτελείας και επισκέψιμα αγροκτήματα
Η ΕΤΑΠ Πάφου στη 2η διακρατική συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος COSME στην Κροατία