IWC Schaffhausen και Mercedes-Benz γιορτάζουν την συνεργασία τους στην Κύπρο

Η IWC Schaffhausen και η Mercedes-AMG διοργάνωσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση που έφερε κοντά λάτρεις ρολογιών και τους ειδήμονες και θαυμαστές των πολυτελών αυτοκινήτων. Η εκδήλωση γιόρτασε την αξιοσημείωτη συνεργασία μεταξύ της IWC Schaffhausen και της Mercedes-Benz, αφήνοντας στους παρευρισκόμενους αξέχαστες αναμνήσεις και μια βαθύτερη εκτίμηση για τη τεχνική ακριβείας.

Μάθημα Υψηλής ωρολογοποιίας: Ένα ταξίδι στην ωρολογοποιία.

Η εκδήλωση, ξεκίνησε με ένα μάθημα υψηλής ωρολογοποιίας. Οι VIP πελάτες βυθίστηκαν στον κόσμο της ωρολογοποιίας, καθώς είχαν τη σπάνια ευκαιρία να συναρμολογήσουν και να αποσυναρμολογήσουν μερικούς από τους πιο περίπλοκους μηχανισμούς της IWC. Ειδικοί ωρολογοποιοί καθοδήγησαν τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια της ευαίσθητης διαδικασίας, παρουσιάζοντας την τέχνη πίσω από τα εμβληματικά ρολόγια της IWC.

Κοκτέιλ και Παρουσίαση προϊόντων: Η κομψότητα και η καινοτομία συναντώνται

Καθώς η βραδιά κυλούσε, ακολούθησε μια δεξίωση, η οποία απόπνεε μια ατμόσφαιρα κομψότητας και εκλέπτυνσης. Οι καλεσμένοι γεύτηκαν μια απολαυστική σειρά από γαστρονομικές απολαύσεις και μια επιλογή από εκλεκτά ποτά. Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η παρουσίαση των τελευταίων ρολογιών της IWC Schaffhausen, συμπεριλαμβανομένου και του Pilot's Watch Chronograph 41 Edition "Mercedes-AMG Petronas Formula One™ Team".

Εκτός από τα υπέροχα ρολόγια, παρουσιάστηκε και μια εκπληκτική σειρά αυτοκινήτων Mercedes-Benz, το καθένα εξοπλισμένο με το καινοτόμο χαρακτηριστικό AMG, αντικατοπτρίζοντας το πνεύμα της ακρίβειας και της τελειότητας που ενσαρκώνουν τόσο η IWC όσο και η Mercedes-Benz.

Η εκδήλωση λειτούργησε ως απόδειξη σύγκλισης της δεξιοτεχνίας, της πολυτέλειας και της καινοτομίας. Συγκέντρωσε δύο εμβληματικές μάρκες που γιορτάζονται για την ακλόνητη δέσμευσή τους στην ποιότητα.

Untitled-1

Ένας χρονογράφος με υλικό εμπνευσμένο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το Pilot's Watch Chronograph 41 Mercedes-AMG PETRONAS Formula One™ Team, το οποίο παρουσιάστηκε στο πρώτο Grand Prix™ του Μαϊάμι πριν από ένα χρόνο, είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά άκαμπτο τιτάνιο βαθμού 5. Προσφέροντας την υψηλότερη αναλογία αντοχής προς πυκνότητα από οποιοδήποτε μέταλλο, το τιτάνιο είναι περίπου 45% ελαφρύτερο από το ατσάλι. Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία για την κατασκευή εξαρτημάτων που υπόκεινται σε ακραίους λεκέδες, όπως οι βαλβίδες του κινητήρα. Επιπλέον, το τιτάνιο εντυπωσιάζει με την αντοχή του στη διάβρωση και τη φιλικότητά του προς το δέρμα. Ένα μαύρο καντράν με εκτύπωση και φωτισμό στο χαρακτηριστικό πράσινο της ομάδας PETRONAS συμπληρώνει τον εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Ο χρονογράφος τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 69385 που κατασκευάζεται από την IWC. Αυτός ο στιβαρός μηχανισμός χρονογράφου σε σχεδιασμό column-wheel αποτελείται από 242 μέρη και μπορεί να παρατηρηθεί μέσα από το ζαφειρένιο γυάλινο πίσω κάλυμμα του ρολογιού. Το αμφίδρομο σύστημα κουρδίσματος με πτερύγια δημιουργεί ένα απόθεμα ισχύος 46 ωρών στο κύριο ελατήριο.

Η έκδοση του ρολογιού Pilot's Watch Chronograph 41 Mercedes-AMG PETRONAS Formula One™ Team (Ref. IW388108) με πράσινο λουράκι από καουτσούκ έρχεται με συνοδευτικό μαύρο λουράκι από δέρμα μοσχαριού. Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα EasX-CHANGE®, τα λουράκια μπορούν να αντικατασταθούν γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα εργαλεία.

IWC Schaffhausen

Η IWC Schaffhausen είναι ένας κορυφαίος ελβετικός κατασκευαστής πολυτελών ρολογιών με έδρα το Schaffhausen στο βορειοανατολικό τμήμα της Ελβετίας. Με συλλογές όπως το Portugieser και τα ρολόγια Pilot, η μάρκα καλύπτει όλο το φάσμα από κομψά έως αθλητικά ρολόγια. Η IWC ιδρύθηκε το 1868 από τον Αμερικανό ωρολογοποιό και μηχανικό Florentine Ariosto Jones και είναι γνωστή για τη μοναδική μηχανική προσέγγιση της στην ωρολογοποιία, συνδυάζοντας την ανθρώπινη δεξιοτεχνία και δημιουργικότητα με την τελευταία λέξη μεθόδων και τεχνολογίας.

Στα 150 και πλέον χρόνια της ιστορίας της, η IWC έχει αποκτήσει τη φήμη της για τη δημιουργία επαγγελματικών ρολογιών και λειτουργικών μηχανισμών, ιδίως χρονογράφων και ημερολογίων, τα οποία είναι έξυπνα, στιβαρά και εύχρηστα για τους πελάτες. Πρωτοπόρος στη χρήση του τιτανίου και των κεραμικών, η IWC ειδικεύεται σήμερα σε εξαιρετικά κατασκευασμένες κάσες ρολογιών που κατασκευάζονται από προηγμένα υλικά, όπως τα έγχρωμα κεραμικά, το Ceratanium® και το αλουμίνιο του τιτανίου.

Η IWC, ηγέτης στη βιώσιμη ωρολογοποιία πολυτελείας, προμηθεύεται υλικά με υπευθυνότητα και λαμβάνει μέτρα για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. Ακολουθώντας τους πυλώνες της διαφάνειας, της κυκλικότητας και της υπευθυνότητας, η μάρκα κατασκευάζει ρολόγια κατασκευασμένα για να διαρκέσουν για πολλές γενεές και βελτιώνει συνεχώς κάθε στοιχείο του τρόπου με τον οποίο κατασκευάζει, διανέμει και εξυπηρετεί τα προϊόντα της με τον πιο υπεύθυνο τρόπο. Η IWC συνεργάζεται επίσης με οργανισμούς που εργάζονται παγκοσμίως για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων.

1013-C-23-0016

Mercedes-Benz

Mercedes-AMG τρία γράμματα που συμβολίζουν παγκοσμίως κορυφαίες επιδόσεις, αποκλειστικότητα, δυναμική οδήγηση και οδηγική απόλαυση. Σήμερα η Εταιρεία έχει εδραιώσει την θέση της ως μια άκρως επιτυχημένη μάρκα σπόρ αυτοκινήτων. Φιλοσοφία της το “One man one engine” σύμφωνα με την οποία κάθε κινητήρας συναρμολογείτε προσωπικά από ένα μηχανικό.

Η IWC Schaffhausen και Mercedes-AMG μοιράζονται το ίδιο πάθος σε ό,τι αφορά την απόδοση, τον σχεδιασμό και την υψηλού επιπέδου μηχανική, ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια. Πάνω σε αυτές τις αξίες στηρίζεται και η συνεργασία που ανέπτυξαν από το 2004, η οποία αποτελεί μία από τις πιο μακροχρόνιες μεταξύ δύο εταιρειών από τη βιομηχανία των ρολογιών και των αυτοκινήτων. Μία συνεργασία που από έκτοτε, έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι από το 2021, η Mercedes-AMG είναι μόνιμο χαρακτηριστικό της συλλογής Pilot's Watches της IWC, με τους Maro Engel και David Coulthard να είναι οι brand ambassadors.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου