Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

9ο International Funds Summit & Expo: Η Κύπρος στην καρδιά των γεγονότων

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τη διεξαγωγή ενός από τα μεγαλύτερα Συνέδρια επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων. Το 9ο International Funds Summit & Expo πλησιάζει και ήδη στο νησί μας καταφθάνουν κορυφαίοι διαχειριστές κεφαλαίων και ειδικοί του τομέα, παγκόσμιας εμβέλειας, για να συζητήσουν το εξελισσόμενο ρυθμιστικό και ολοένα πιο ανταγωνιστικό τοπίο της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Το σπουδαίο γεγονός θα διεξαχθεί από τον CIFA στις 23 και 24 Οκτωβρίου στο Parklane Hotel στη Λεμεσό

Η ατζέντα είναι πλούσια και περιλαμβάνει την επισκόπηση των επενδυτικών φορέων και περιουσιακών στοιχείων, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και της χρηματοοικονομικής σταθερότητας καθώς επίσης και της διασυνοριακής διανομής.

Εκτενείς συζητήσεις θα γίνουν και σχετικά με το πλέον επίκαιρο ζήτημα, αυτό των βιώσιμων επενδύσεων. Κι αυτό γιατί διανύουμε μια εποχή όπου οι οικονομικές αποφάσεις έχουν αντίκτυπο πέρα από τα περιθώρια κέρδους, με τις πρωτοβουλίες να υπογραμμίζουν τον καίριο ρόλο της βιωσιμότητας στη διαμόρφωση του μέλλοντος των επενδύσεων, μετατρέποντας τα χρηματοπιστωτικά τοπία σε οχήματα θετικής παγκόσμιας αλλαγής.

Τα νεότερα σχετικά με την FinTech αποτελούν ακόμη ένα σημαντικό μέρος των παρουσιάσεων. Η εν λόγω ενότητα θα δώσει έμφαση στη διαχείριση ταμείων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και στον αυξημένο ρόλο που κατέχει η τεχνολογία στη διαχείριση κεφαλαίων. Η τεχνολογία μπορεί να υποστηρίξει την επένδυση σε ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία, κάτι που επίσης θα αναδειχθεί στο πλαίσιο του Συνεδρίου.

Μαζική προσέλευση

Στη σκηνή θα ανέβουν πάνω από 30 ομιλητές διεθνούς κύρους, στην παρουσία 500 και πλέον συμμετεχόντων που κατακλύζει κάθε χρόνο τους χώρους του Συνεδρίου και της Έκθεσης.

Απευθύνεται σε ανώτερους επαγγελματίες χρηματοοικονομικών και επενδύσεων από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τις χώρες του ΣΣΚ, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Παρουσία αναμένεται να έχουν Chief Financial Officers (CFOs), Διαχειριστές κεφαλαίων, Chief Operating Officers (COOs), Νομικοί σύμβουλοι που ειδικεύονται στον κλάδο των επενδυτικών κεφαλαίων, Asset Managers, Fund Managers, Δικηγόροι φορολογίας, Εκπρόσωποι διεθνών MME και άλλοι επαγγελματίες επενδύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus

Συντονιστής: IMH

Πλατινένιος Χορηγός: RSM Cyprus

Χρυσοί Χορηγοί: Alter Domus, Athlos Capital, Bank of Cyprus, Deloitte Cyprus,ECOMMBX, Eurobank Cyprus, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, Swissquote, Trident Trust

Αργυροί Χορηγοί: ATG Funds, B2B Insurance Brokers, cdbbank, Ebury, EFFECT, Ellinas Finance, Fortified Capital, GMM Global Money Manager, PCS SA, SYSTEMIC

Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)

Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Υποστηρικτές: Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), International Capital Market Association (ICMA)

Με τη στήριξη: Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC)

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τηλέφωνο: 22505555
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo
Νέα εποχή στις οικονομικές σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας με νέα συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας
Bean Bar: Νέο κατάστημα στην Κολωνακίου στη Λεμεσό
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Prodea: Αποκτά τον έλεγχο Parklane, Aphrodite Hills και The Landmark Nicosia
Η μεγάλη ανάπτυξη της Μητρόπολης Λεμεσού με στόχο την προσέλκυση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας
O Head of Startup Business Development της AWS αποκλειστικά στο InBusinessNews
Βασίλης Φουρλής: Πολύ σημαντική αγορά για τον όμιλο Fourlis η Κύπρος-Είμαστε σε φάση ισχυροποίησης
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS