Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Parimatch Κύπρου: Άλλη μια επιτυχημένη αιμοδοσία για μια ακόμη χρονιά

Οι εταιρικές αιμοδοσίες μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση του ηθικού και της συναδελφικότητας των εργαζομένων καθώς οι εργαζόμενοι συνεργάζονται για έναν καλό σκοπό. Και ειδικά όταν οι τράπεζες αίματος στην Κύπρο βρίσκονται σε κρίσιμα χαμηλό επίπεδο και οποιαδήποτε υποστήριξη και προθυμία για δωρεά μπορεί να έχει βαθύ αντίκτυπο στις ζωές όσων έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας στην αναπλήρωση των τραπεζών αίματος στην Κύπρο.

Η Parimatch Κύπρου αναγνωρίζει τη σημασία μιας τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και διοργανώνει κάθε χρόνο μια εκδήλωση αιμοδοσίας για το προσωπικό της, τις οικογένειες και τους φίλους τους. Φέτος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, και ένα κοινοτικό πνεύμα ξεδιπλώθηκε στην Parimatch Κύπρου καθώς σήκωσαν τα μανίκια τους για καλό σκοπό.

Η εγκάρδια γενναιοδωρία των συμμετεχόντων δεν ήταν παρά αξιοσημείωτη. Με μανίκια σηκωμένα και καρδιές ανοιχτές, έδωσαν το ανεκτίμητο δώρο της ζωής σε όσους εξαρτώνται από αυτήν. Η εταιρεία για να εκφράσει την εκτίμησή της, τους επέτρεψε να πάρουν το υπόλοιπο της ημέρας ρεπό, προσφέροντας μια άξια ευκαιρία να επαναφορτιστούν και να προβληματιστούν για την πράξη καλοσύνης τους.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch Κύπρου, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και δήλωσε ότι η Δράση Αιμοδοσίας αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Parimatch Κύπρου στην κοινωνική ευθύνη και την κοινοτική συμμετοχή και αποτελεί μέρος των θεσμοθετημένων δραστηριοτήτων ΕΚΕ της εταιρείας, με στόχο να υποστηρίζουν την τοπική κοινωνία, ενθαρρύνοντας παράλληλα το προσωπικό της εταιρείας να συμμετέχει και να υποστηρίζει πράξεις αλληλεγγύης και υπευθυνότητας.