Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Νέες προτάσεις σε ακίνητα παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, σε περιζήτητες περιοχές, όπως ο Στρόβολος, το Δάλι, το κέντρο της Λευκωσίας, η Αγία Νάπα και η Πέγεια.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζουν ισόγειο κατάστημα και διαμέρισμα σε εμπορική τοποθεσία του Στροβόλου, με τιμή €190.000. Τοποθετημένα επί της Λεωφόρου Αθαλάσσας, σε μια πολυκατοικία μικτής χρήσης, τα ακίνητα είναι κενά και έχουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Το κατάστημα έχει εμβαδόν 47 τ.μ., ενώ το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδόν 130 τ.μ..

Σε μια ακόμη εξαιρετική περιοχή του Στροβόλου πωλείται κενή διώροφη κατοικία προς €210.000. Σε κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως και τις λεωφόρους Σταυρού και Ιωσήφ Χατζιωσήφ, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 185 τ.μ., αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία αποχωρητήρια, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Εξωτερικά, διαθέτει αυλή, αποθήκη, βοηθητικό κτήριο, ακάλυπτη βεράντα και χώρο στάθμευσης.

Κοντά στη λεωφόρο Σταυρού και το εμπορικό κέντρο «The Mall of Cyprus», εντοπίσαμε επίσης, κενή ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην τιμή των €250.000. Το ακίνητο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 227 τ.μ. και βοηθητική οικοδομή 58 τ.μ. Αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, τραπεζαρία, αποχωρητήριο και μπάνιο.

Ισόγεια κατοικία πωλείται σε όμορφη γειτονιά του Στροβόλου προς €260.000. Ιδανικά τοποθετημένη λίγα μέτρα μακριά από τη λεωφόρο Αθηνών και το Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης, η κατοικία είναι κενή και διαθέτει συνολικό εμβαδόν 165 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, αποχωρητήριο, μπάνιο και υπόγειο. Εξωτερικά, διαθέτει χώρο στάθμευσης και καλυμμένη βεράντα με ψησταριά.

Σε ήσυχη και περιζήτητη γειτονιά της Παναγιάς, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Παλλουριώτισσας Γ’, ξεχωρίζει κενή διώροφη κατοικία με αυλή, η οποία πωλείται προς €350.000. Η κατοικία, συνολικού εμβαδού 370 τ.μ., αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήρια, βεράντες και μεγάλο υπόγειο.

PR37928

Στο Δάλι εντοπίσαμε κενή διώροφη μεζονέτα με τιμή €85.000. Τοποθετημένη επί της οδού Σεϋχελλών, η μεζονέτα, συνολικού εμβαδού 91 τ.μ., αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι με κουζίνα, αποχωρητήρια και αποθήκη. Πρόκειται για μία περιοχή με αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητας της. Η μεζονέτα αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Σε κοντινή απόσταση από τη Λευκωσία, στην όμορφη κοινότητα των Καπέδων, ξεχωρίζει κενή ισόγεια κατοικία στην τιμή των €130.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας, η κατοικία έχει εμβαδόν 135 τ.μ. και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό, αποχωρητήριο και μπάνιο. Εξωτερικά, διαθέτει καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες και υπόστεγο/πυλωτή.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κενή διώροφη κατοικία με πισίνα πωλείται στην κοινότητα Αυγόρου, με εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και την παραλία. Με συνολικό εμβαδόν 325 τ.μ., η κατοικία αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, δωμάτιο παιχνιδιών, αποχωρητήρια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή με περίφραξη και πισίνα. Είναι ιδανική για πολυμελής οικογένειες καθώς και για ενοικίαση.

PR34555

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε σε εξαιρετική τοποθεσία της Αγίας Νάπας, κοντά στην τουριστική και πολυσύχναστη λεωφόρο Νήσι και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Πωλείται στην τιμή των €70.000, έχει συνολικό εμβαδόν 61 τ.μ. και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με πολύ καλή απόδοση.

ΠΑΦΟΣ

Στον Πωμό, λίγα μέτρα από την παραλία, εντοπίσαμε ημιτελής διώροφη πολυκατοικία στην τιμή των €145.000. Με θέα στη θάλασσα, το κτήριο έχει συνολικό εμβαδόν 260 τ.μ. και αποτελείται από δύο ορόφους με δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων, καθώς και ημιυπόγειο με βοηθητικό χώρο. Το γεγονός ότι το κτήριο είναι ημιτελές προσφέρει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους.

Στην Πέγεια ξεχωρίζει ημιτελής κατοικία με πισίνα, η οποία πωλείται προς €310.000. Τοποθετημένη σε μεγάλο οικόπεδο, σε μια εξαιρετική περιοχή με άνετη πρόσβαση στον Κόλπο των Κοραλλίων, τις Θαλασσινές Σπηλιές και την πόλη της Πάφου, η κατοικία διαθέτει μαγευτική θέα στη θάλασσα. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 735 τ.μ. και οι εργασίες ανέγερσης βρίσκονται στο στάδιο του σκελετού. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, καθιστικό χώρο με σαλοτραπεζαρία και κουζίνα, δύο μπάνια και βεράντες.

ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΟΙΚΙΑ ΠΕΓΕΙΑ

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο
Τα 10+3 έργα που θα αναβαθμίσουν και θα αναζωογονήσουν τη Λεμεσό
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Ο συνιδρυτής των Google Maps επενδύει στην Ask Wire
Ακίνητα: Οι πωλήσεις ανά πόλη-Η ακμάζουσα Λάρνακα και η δυναμική Λευκωσία
ΕΒΕΛ: Απαράδεκτο να μην συμπεριλαμβάνεται η Λεμεσός στα αναπτυξιακά έργα του κράτους
Πωλείται για €7 εκατ. το κτήριο που στεγάζει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το penthouse στον πύργο του St. Raphael που ψάχνει ενοικιαστή έναντι €50.000 (pics)
Τα εννέα αναπτυξιακά έργα €620 εκατ. σε δήμους και κοινότητες