Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Fintech πάει International Funds Summit & Expo

Κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων και ειδικούς του τομέα διεθνούς εμβέλειας καλωσορίζει τον τρέχον μήνα το 9ο International Funds Summit & Expo. Το σπουδαίο γεγονός θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για συζητήσεις σχετικά με το εξελισσόμενο ρυθμιστικό και ολοένα πιο ανταγωνιστικό τοπίο της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Το 9ο International Funds Summit & EXPO θα διεξαχθεί στο Parklane Hotel στη Λεμεσό, στις 23-24 Οκτωβρίου και το 36ο IIFA Annual Conference (24-25 Οκτωβρίου), που διοργανώνονται από τον CIFA και τον IIFA αντίστοιχα.

Η ατζέντα περιλαμβάνει την επισκόπηση των επενδυτικών φορέων και περιουσιακών στοιχείων, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και της χρηματοοικονομικής σταθερότητας καθώς επίσης και της διασυνοριακής διανομής. Οι συζητήσεις θα αγγίξουν και το θέμα των βιώσιμων επενδύσεων. Τα νεότερα σχετικά με την FINTECH αποτελούν εξάλλου μέρος των παρουσιάσεων.

Στη σκηνή θα ανέβουν πάνω από 30 ομιλητές, στην παρουσία 500 και πλέον συμμετεχόντων που κατακλύζει κάθε χρόνο τους χώρους του Συνεδρίου και της Έκθεσης. Ξεχωριστή ενότητα με θέμα την Fintech θα αγγίξει το εν λόγο θέμα μέσα σειρά ομιλιών.

Το έναυσμα θα κάνει ο γενικός διευθυντής του ΙδΕΚ, Θεόδωρος Λουκαΐδης. Ο γενικός διευθυντής θα αναπτύξει τις θέσεις του και τις ενέργειες του ιδρύματος για ενίσχυση του οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας δίνοντας ακολούθως τη σκυτάλη σε σειρά ομιλητών από το εξωτερικό.

Ο CEO και Chief Scientist του Evolution AI Martin Goodson θα μιλήσει για τη διαχείριση ταμείων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και στη συνέχεια, τον λόγο θα πάρει ο Mani Janakiraman, Senior Product Manager, Platform Capabilities, Data Intelligence, Data & Analytics του London Stock Exchange Group. Ο Janakiraman θα σχολιάσει τον αυξημένο ρόλο που κατέχει η τεχνολογία στη διαχείριση κεφαλαίων.

Η τεχνολογία μπορεί να υποστηρίξει την επένδυση σε ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία, κάτι που θα αναδείξει στη δική του ομιλία, ο Fulvio Pelargonio, Head of Business Development, NPL Markets.

Τα άφθονα δεδομένα, η προηγμένη Τεχνητή Νοημοσύνη και το κλιμακούμενο υπολογιστικό νέφος «προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες για τους διαχειριστές κεφαλαίων», θα υποστηρίξει ο CEO της AXOVISION, Thomas Kutschera, ο οποίος θα κλείσει τον κύκλο συζητήσεων της ενότητας.

Ποιους ενδιαφέρει

Απευθύνεται σε ανώτερους επαγγελματίες χρηματοοικονομικών και επενδύσεων από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τις χώρες του ΣΣΚ, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Παρουσία αναμένεται να έχουν Chief Financial Officers (CFOs), Διαχειριστές κεφαλαίων, Chief Operating Officers (COOs), Νομικοί σύμβουλοι που ειδικεύονται στον κλάδο των επενδυτικών κεφαλαίων, Asset Managers, Fund Managers, Δικηγόροι φορολογίας, Εκπρόσωποι διεθνών MME και άλλοι επαγγελματίες επενδύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus

Συντονιστής: IMH

Πλατινένιος Χορηγός: RSM Cyprus

Χρυσοί Χορηγοί: Alter Domus, Athlos Capital, Bank of Cyprus, Deloitte Cyprus,ECOMMBX, Eurobank Cyprus, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, Swissquote, Trident Trust

Αργυροί Χορηγοί: ATG Funds, B2B Insurance Brokers, cdbbank, Ebury, EFFECT, Ellinas Finance, Fortified Capital, GMM Global Money Manager, PCS SA, SYSTEMIC

Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)

Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Υποστηρικτές: Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), International Capital Market Association (ICMA)

Με τη στήριξη: Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC)

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τηλέφωνο: 22505555
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Τρία χρόνια Capacitor Partners: Επέκταση σε νέες αγορές και υπηρεσίες
Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν